ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Δυνατές προκλήσεις

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί το ίδιο εύκολα να διεγείρει πάθη αλλά και να αναδείξει δημιουργικές πλευρές σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το να ξεκινάς κάτι. Επιπλέον, η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οπότε καλό είναινα επιδείξεις μεγαλύτερη υπομονή και διορατικότητα κι όχι να άγεσαι και να φέρεσαι από προσωρινές καταστάσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Ο ενθουσιασμός σου… περισσεύει, κάτι που σίγουρα εξυπηρετεί την πρόθεσή σου για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να πέσεις θύμα μιας ερωτικής αντιζηλίας, γι’ αυτό φρόντισε να μην δίνεις δικαιώματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυνατές προκλήσεις

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί το ίδιο εύκολα να διεγείρει πάθη αλλά και να αναδείξει δημιουργικές πλευρές σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το να ξεκινάς κάτι. Επιπλέον, η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οπότε καλό είναινα επιδείξεις μεγαλύτερη υπομονή και διορατικότητα κι όχι να άγεσαι και να φέρεσαι από προσωρινές καταστάσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Ο ενθουσιασμός σου… περισσεύει, κάτι που σίγουρα εξυπηρετεί την πρόθεσή σου για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να πέσεις θύμα μιας ερωτικής αντιζηλίας, γι’ αυτό φρόντισε να μην δίνεις δικαιώματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μεταξύ σφύρας και άκμονος»

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας ρίχνει «ομίχλη» στους στόχους και τις επιδιώξεις σου, γι’ αυτό μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό σήμερα. Παράλληλα με την Σελήνη στον Κριό «στοχοποιούνται» και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου, που φαίνεται να περνούν από «σαράντα κύματα». Ωστόσο, το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να ποντάρεις στο φιλότιμο των άλλων κι όχι να «κοντράρεις στα ίσια». Ανάλογη στάση οφείλεις να τηρήσεις απέναντι και σε συλλογικές δράσεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να γίνουν όλα «κομμάτια και θρύψαλα» από μια ασήμαντη αφορμή.

Ερωτικά
Σήμερα όποιος/α σε έχει δίπλα του, μπορεί να βιώσει τις πιο ασταθείς πλευρές του χαρακτήρα σου, το ίδιο όμως ισχύει και αντιστρόφως. Σε κάθε περίπτωση, ζήσε αυτά που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες, αφού… αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διεκδίκησε το καλύτερο για σένα

Γενικά
Η τάση σου να «κλείνεσαι στο καβούκι σου» όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για σένα μπορεί να αποδειχθεί μπούμερανγκ, αφού θα σε καταστήσει έναν «αποδιοπομπαίο τράγο». Είναι σκόπιμο λοιπόν να διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί, όσο κι αν κάποιοι/ες «σκούζουν» ή προτάσσουν τον εγωισμό τους σε βάρος των συμφερόντων σου. Κι αν το πράξεις, τότε μπορεί να… τρομάξεις κι εσύ από την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει λιγότερο εύπιστο/η απέναντι σε υποσχέσεις.

Ερωτικά
Μια μοναδική ερωτική εμπειρία μπορεί να σε «απογειώσει», αλλά αν είσαι μόνος/η, να θυμάσαι πως δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας σταθερής και διαρκούς σχέσης. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια εξέλιξη μπορεί να σε «ταράξει» και να αρχίσεις να φέρεσαι σπασμωδικά.

ΛΕΩΝ

Η αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο «εκμεταλλεύσιμο/η» από άτομα που «κλαίγονται», προκειμένου να αποκομίσουν οφέλη και βοήθειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «τριφτείς» με πρόσωπα και πράγματα αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις πνευματικές αναζητήσεις σου και στην περιέργειά σου για το τι είπε-έκανε ο ένας κι ο άλλος. Προσπάθησε λοιπόν να μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις ή πρόσκαιρες καταστάσεις, διατηρώντας την αξιοπρέπειά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι.

Ερωτικά
Το να κατακτήσεις κάποιον/α είναι βέβαια μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, ακόμη όμως κι αν τα καταφέρεις, είναι βέβαιο πως αλλιώς βλέπεις τα πράγματα εσύ κι αλλιώς το ταίρι σου. Πρόσεξε λοιπόν μήπως η «νίκη» σου εξελιχθεί σε διαγωνισμό… πείσματος και εγωισμών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς και με τα πολλά και με τα λίγα

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην προχωρήσεις σε μια συνεργασία, αφού στην πορεία θα αποδειχθεί μια «φούσκα». Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό, οι εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε ανησυχήσουν, όμως η ουσιαστική λύση των προβλημάτων σου δεν είναι το κατά πόσον «έχεις» ή «δεν έχεις», αλλά το πόσο ικανός/η είσαι να ζήσεις και με τα πολλά και με τα λίγα. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις απέναντί σου άτομα που θεωρούν ότι το χρήμα πουλάει και αγοράζει τα πάντα, επιδεικνύοντας μια ακραία ή προκλητική στάση.

Ερωτικά
Αρχικά όλα συντελούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο και αν το θέλεις θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική συνομιλία ή ανταλλαγή μηνυμάτων. Πρόκειται όμως για κάτι «θολό», που δεν έχει τις προδιαγραφές για μια «ασφαλή» σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Ισχυρές αναταράξεις

Γενικά
Κάθε φορά που «κάτι» απειλεί να διαταράξει τις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες στις σχέσεις σου γίνεσαι άλλος άνθρωπος και σίγουρα με την Σελήνη στον Κριό θα σου δοθούν οι αφορμές για αυτό! Πριν όμως φτάσεις σε μια σύγκρουση για την οποία αύριο-μεθαύριο θα έχεις μετανιώσει, αναλογίσου ότι ο πραγματικά «δυνατός» δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα κι όλα τα «παρατράγουδα» δεν είναι παρά ένα προϊόν ανασφάλειας. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «εξαφανίσει» έγγραφα και αρχεία ή να ακυρώσει ένα ραντεβού σου.

Ερωτικά

Σήμερα είναι πιο πιθανό να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που σε συναρπάζουν, αδιαφορώντας για τα όποια ανησυχητικά «προειδοποιητικά μηνύματα», που σου «λένε» ότι ρισκάρεις στο πουθενά! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να βρεθείς προ απροόπτου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεξε τις παρέες σου

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας φέρνει κοντά σου άτομα που δεν έχουν και τόσο… τίμιες προθέσεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναδείξει ζητήματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, αλλά και με την υγεία σου. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με φαινόμενα, που δεν σε δεσμεύουν ούτε για το «αύριο», ούτε για το «μεθαύριο», σου δίνουν όμως την αφορμή για να διερευνήσεις τα πραγματικά αίτια καταστάσεων ή συμπεριφορών που δεν είναι παρά «η κορυφή του παγόβουνου».

Ερωτικά
Η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση και είναι πολύ εύκολο για σένα να εκμεταλλευτείς την συγκυρία απολαμβάνοντας την… αποδοχή σου από τους άλλους. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξει μια ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, που θα σε διεγείρει ή θα εξάψει την φαντασία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπόρα είναι, θα περάσει

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο «αιθεροβάμονα» κι επιρρεπή σε λάθη ή αστοχίες, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριόμπορεί να συμβάλλει σε συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και είναι σκόπιμο να προτάξεις την λογική σου απέναντι σε όλα εκείνα που διογκώνονται μέσα από το προσωπικό σου «φίλτρο», δημιουργώντας καταστάσεις… πανικού! Και παρά την δραματοποίηση που σε «πολιορκεί», το βέβαιο είναι πως ότι κι αν σου συμβεί, δεν πρόκειται ούτε για το τέλος του κόσμου, ούτε για την «αιώνια ευτυχία».

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις «πρόσωπο με πρόσωπο», τόσο με τις υπέροχες πλευρές σου, όσο και με συναισθήματα που… φοβάσαι αφού είναι δύσκολα στην διαχείρισή τους! Αν μάλιστα δεν καταφέρεις να «φρενάρεις» την επιπολαιότητά σου, το πιθανότερο είναι να αδικήσεις τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεις το δίκιο σου αργότερα

Γενικά
Με την Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να χάσεις τον… μπούσουλα, παρασυρμένος/η από εγωισμούς και ανταγωνισμούς. Αν λοιπόν διαπιστώσεις ότι οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου οδηγούνται σε αδιέξοδο, είναι προτιμότερο να κάνεις πίσω, παρά να κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι. Κι όσο για το ποιος/α έχει δίκιο τελικά, είναι κάτι που θα εξεταστεί αργότερα, όταν πια τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «ακούσεις» την φωνή της διαίσθησής σου και να αξιοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου.

Ερωτικά
Σήμερα είναι σχετικά εύκολο να βρεθείς μπλεγμένος/η σε μια κατάσταση που θα σε φέρει σε αμηχανία, παρά τα αρχικά ενθαρρυντικά σημάδια. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση προσπάθησε να αντισταθείς σε «πειρασμούς» που θα την αποσταθεροποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοκορομαχίες

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη ή αστοχίες στην οικονομική σου πολιτική, γι’ αυτό πρόσεξε τις συναλλαγές σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα ενταθούν, ίσως μάλιστα να γίνουν πράγματα, που θα «σε βγάλουν από τα ρούχα σου». Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν «αψιμαχίες» με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά κανείς δεν πρόκειται να… πειστεί! Αν πάλι θες να τα αποφύγεις όλα αυτά, δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς στην επιμόρφωση και τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου να «ξανοιχτείς» σε νέα και ανεξερεύνητα «εδάφη», μπορεί βέβαια να αποδώσει στην πράξη, επειδή όμως θα βρεθείς και προ καταστάσεων που δεν συνάδουν με το ελεύθερο πνεύμα σου, ας είσαι προετοιμασμένος/η για όλα τα ενδεχόμενα!

ΙΧΘΥΕΣ

Εθελοτυφλείς

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε οδηγεί στα… σύννεφα, όπου όλα είναι ωραία και καλά, στον πραγματικό κόσμο όμως άλλα συμβαίνουν! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να διογκώσει επιθυμίες και ανάγκες, φέρνοντάς σε στα πρόθυρα μιας καταναλωτικής «μανίας». Ακόμη μάλιστα κι αν εσύ «κρατήσεις χαρακτήρα» και δεν παρασυρθείς σε αχρείαστες αγορές, θα δεχθείς αρκετές πιέσεις -ή ακόμη κι επιθέσεις- από άτομα που τα θέλουν όλα «εδώ και τώρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να έχεις και έξτρα παροχές ή ένα απρόσμενο κέρδος.

Ερωτικά
Κάποια «φαντάσματα» που σε κυνηγούν μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή κι εδώ βέβαια θα κριθεί κατά πόσον είσαι ικανός/η να διαχειριστεί φορτισμένες καταστάσεις που σε αφορούν προσωπικά και στις οποίες εμπλέκονται πέραν των δύο προσώπων.

 

Ετικέτες