ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ικανοποίηση σε πολλά επίπεδα

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου, ίσως, μάλιστα, διευθετηθούν ζητήματα που στο αμέσως προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκαν «ακανθώδη». Επιπλέον, είναι πιθανό να διακοσμήσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα οικονομικό πρόβλημά σου, ύστερα από την μεσολάβηση ενός συγγενή ή ενός γνωστού. Ακόμα, σε σχέση με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν διευκολύνσεις κι αν βέβαια σου γίνει πρόσκληση για να πας κάπου, μην την αρνηθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Παροχές και βοήθειες

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενισχύει τις πιθανότητες για ένα ευχάριστο ταξίδι, ενώ σε παροτρύνει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στους Διδύμους, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια, αφού ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου, έχουν οι… άλλοι για σένα! Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, να ξέρεις ότι στο οικονομικό σκέλος της σε συμφέρει, οπότε προσπέρασε τις όποιες επιφυλάξεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τύχη και ευκολίες

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σε βοηθά να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου, με την βοήθεια της τύχης. Μη διστάσεις, λοιπόν, να τολμήσεις, ιδιαίτερα στη δουλειά σου, αλλά αν είναι να προσέξεις κάτι, ξεκίνα από τη δίαιτά σου, αφού είναι πολύ εύκολο να «φορτωθείς» με παραπανίσια κιλά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες «άκρες», προκειμένου να απαλλαγείς από οικονομικά άγχη κι αβεβαιότητες. Ίσως, μάλιστα, αποκτήσεις κάτι που θέλεις ή να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσωπική λάμψη και γοητεία

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου και σε κάνει πολύ πιο συμπαθή στους άλλους. Καλό είναι, λοιπόν, να «χρησιμοποιήσεις» τη γοητεία σου, ώστε να πετύχεις ευκολότερα κάποια πράγματα. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους φωτίζει το παρασκήνιο και μπορεί να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις εμπόδια είτε θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Αν όμως είσαι σε διατροφικό πρόγραμμα, το πιθανότερο είναι να το «σπάσεις», αφού σήμερα οι όποιοι περιοριστικοί κανόνες δεν έχουν… τύχη!

ΛΕΩΝ

Μια φιλία με… προσόντα!

Ο Ήλιος στους Διδύμους προάγει την κοινωνική ζωή σου και δε θα αργήσεις να καταλάβεις πως μερικά πράγματα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα με τη συνδρομή των φίλων σου. Αν, λοιπόν, αντιμετωπίζεις πιέσεις, αντί να βασανίζεσαι μόνος/η σου και να «στύβεις» το μυαλό σου για μια λύση, δημοσιοποίησε το θέμα σου και δε θα χάσεις. Ίσως, μάλιστα, βρεις και μια εναλλακτική για τις πιέσεις ή τις εντάσεις που αυτήν την περίοδο ασκούνται στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενδέχεται να σου αποκαλύψει μυστικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάδειξη του έργου σου

Ο Ήλιος στους Διδύμους σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξεις τη δουλειά σου, αποκομίζοντας πέρα από τις θετικές εντυπώσεις και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μπορείς, ακόμη, να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ είναι πιθανό να σου δοθούν εργαλεία και μέσα που χρειάζεσαι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που δε σε πιέζουν και απέναντι στα οποία δεν έχεις καμία «υποχρέωση», απλά περνάτε όμορφα μαζί!

ΖΥΓΟΣ

Διευκολύνσεις και ανέσεις

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου θυμίζει ότι υπάρχουν και… εύκολοι τρόποι για να πετύχεις τους στόχους σου κι η άσκηση της γοητείας σου είναι ένας από αυτούς! Χαλάρωσε λοιπόν και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση και τον καλλωπισμό σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμουςσε καλεί να «ξανοιχτείς» στον «έξω κόσμο», αφού από εκεί θα αντλήσεις βοήθειες και οικονομικά οφέλη. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσο επικοινωνίας ή να σου παρασχεθούν διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λεφτά… υπάρχουν!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να ξεχάσεις για λίγο τις έγνοιες και τα προβλήματά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν. Ίσως, μάλιστα, κάνεις ένα όμορφο μικρό ταξίδι ή λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε… αγαστή συνεργασία με τον  Δία στο ζώδιό σου σε κάνουν να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, συμβάλλοντας στην αύξηση των εσόδων σου, δεν αποκλείεται, δε, να έχεις και τα τυχερά σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να αγοράσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πλήρης από κάθε άποψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επωφελής συνεργασία

Ο Ήλιος στους Διδύμους ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνο θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια κρυφή υποστήριξη. Όσο για τις οικονομικές πιέσεις που δέχεσαι το τελευταίο διάστημα εξ αιτίας του Κρόνου στον 8ο ηλιακό οίκο σου, έχουν κι αυτές την… απάντησή τους, μέσα από ανέσεις και έξτρα παροχές που θα σου φέρει η Αφροδίτη στον Καρκίνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια καλή επαγγελματική πρόταση

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου βέβαια, σε θέλει προσανατολισμένο/η στα… προβλήματα της ζωής, ωστόσο, η Αφροδίτη από… απέναντι σου προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθείς από την καλή προαίρεση των άλλων και να πετύχεις με σχετική ευκολία κάποιον από τους στόχους σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στους Διδύμους, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά, ίσως, μάλιστα, συνδράμει σε αυτό ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον, μη χάσεις την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις στηρίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κέφι και δημιουργικότητα!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο διαμορφώνει ένα πιο άνετο εργασιακό περιβάλλον για σένα και σου δίνει το δικαίωμα να ξεκουραστείς, μακριά από άγχη και σκοτούρες. Καλό είναι βέβαια να μην «ξεφύγεις», χαλώντας ένα διατροφικό πρόγραμμα, αφού ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε «τιμωρήσει»! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να αναζωογονηθείς μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις, φέρνοντάς σε συνάμα και πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με ισχύ. Επιπλέον, είναι πιθανό να χαρείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΙΧΘΥΕΣ

Χαρά στο σπίτι σου!

Ο Ήλιος στους Διδύμους ευνοεί τα σχέδια σου, είτε σκοπεύεις να επεκτείνεις τη δράση σου είτε απλά να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος όλα αυτά που σε πιέζουν και σε στενοχωρούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται και για ένα γλέντι ή πάρτι στον χώρο σου ή κάπου έξω. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει πολύ πιο τυχερό/η στα… πάντα!

 

Ετικέτες