ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικές εντάσεις

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα του οίκου σου, ίσως, μάλιστα, εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Άρη αναμένεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική ένταση, «ξεφουρνίζοντας» διαρκώς νέες απαιτήσεις, αλλά και ανταγωνισμούς.

Κινδυνεύεις, λοιπόν, να άγεσαι και να φέρεσαι, είτε από τα «καμώματα» κάποιων, που ποντάρουν -εύστοχα είναι η αλήθεια- στο φιλότιμό σου, είτε από τα… νεύρα σου, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και ιδιαίτερα την τάση σου να τα παίρνεις όλα προσωπικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Επίδειξη δύναμης

Η αντίθεση Ερμή-Άρη σε θέλει πιο αποφασισμένο/η τόσο σε οικογενειακά θέματα, όσο και στην καριέρα σου, αφού με τα ημίμετρα δε θα… προκάμεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, κάτι που θα σε αναστατώσει προσωρινά, αλλά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα σε ανταμείψουν.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα σου προσφέρει ποικίλες εξυπηρετήσεις σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο έχει τη λύση για ό,τι σε απασχολεί. Ακόμα, ευνοούνται τα ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Στη βράση κολλάει το σίδερο»!

Με την αντίθεση Ερμή-Άρη, η καθημερινότητά σου αποκτά έντονους ρυθμούς φαίνεται όμως πως κάποια πράγματα γίνονται χωρίς να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την αντίδρασή σου. Ωστόσο, το ότι κάποιος/α αυθαιρετεί απέναντί σου δεν πρέπει να σε παρασύρει να πράξεις το ίδιο, αφού όχι μόνο δε θα βρεις το δίκιο σου, αλλά θα δώσεις τροφή για περαιτέρω σχόλια.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου κι αν «ξανοιχτείς», αίροντας τις επιφυλάξεις σου τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις «πακέτο»!

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς που μέχρι χθες θεωρούσες «φυσιολογικούς», αυτό όμως μόνο… κακό δεν είναι, αφού αρκετά ταλαιπωρήθηκες!

Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Άρη σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου, αλλά και με «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν να σου κάνουν τη ζημιά. Από την άλλη πλευρά όμως, σε βοηθά να καλύψεις γρήγορα το πλάνο σου, ενώ μπορεί να προβείς σε μια επιτυχημένη επενδυτική κίνηση υψηλού ρίσκου ή σε ένα «πακέτο» αγορών.

ΛΕΩΝ

Πυρ… κατά βούληση!

Την ίδια στιγμή που η αντίθεση Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες με σκοπό να ξεμπλοκάρεις διαδικασίες και να πας μπροστά, κάποιοι/ες γύρω σου είτε δεν ξέρουν τι θέλουν είτε σε «βομβαρδίζουν» με αιτήματα που έχουν εγωιστική βάση και το θέμα εδώ είναι ότι αν αποσπάσαι διαρκώς, τα όσα σχεδιάζεις δε θα γίνουν ποτέ, γι’ αυτό, αν χρειαστεί, μη διστάσεις να υπενθυμίσεις προς κάθε κατεύθυνση ποιος είναι το αφεντικό!

Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί το σπίτι και τα οικογενειακά σου, ενώ είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα αρχή

Η αντίθεση Ερμή-Άρη γεμίζει τις μπαταρίες σου και σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, κάτι όμως που μπορεί να συνδυαστεί με μια ανατροπή των νυν ισορροπιών. Και βέβαια σε αυτήν τη φάση όσο λιγότερους έχεις πάνω από το κεφάλι σου, τόσο πιο γρήγορα και ανεμπόδιστα θα γίνουν οι δουλειές σου.

Επιπλέον, φρόντισε να διατηρήσεις τη φόρμα σου με άθληση ή γυμναστική, πρόσεξε όμως, μην το παρακάνεις και «καείς»! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να εμπιστευτείς έναν φίλο ή μια φίλη, που έχει τον δικό του/της τρόπο για να σε βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ

Μεταξύ διασταυρούμενων πυρών!

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία κοινωνικής ή επαγγελματικής ανόδου, συνδυασμένης και με οικονομικές παροχές. Ωστόσο, με την αντίθεση Ερμή-Άρη, για να φτιάξεις την «ομελέτα» σου σίγουρα θα χρειαστεί να σπάσεις… πολλά αβγά! Ίσως, μάλιστα, πάρεις στις πλάτες σου μια συλλογική προσπάθεια, που διέπεται από αντιπαραθέσεις και η διατήρηση των ισορροπιών μόνο εύκολη δεν είναι.

Επιπλέον, κάποιες παρεξηγήσεις θα σε αποσπάσουν από τις προτεραιότητές σου, ιδιαίτερα αν αποπειραθείς να λειτουργήσεις «δημοκρατικά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καν’ το μόνος σου!

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου δίνει την ευκαιρία να προβάλλεις το έργο σου, αλλά και την… αφεντιά σου! Ίσως, μάλιστα, να επεκτείνεις τη δράση σου και στο εξωτερικό ή να κάνεις ένα εξαιρετικά παραγωγικό ταξίδι.

Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Ερμή-Άρη, κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, αφού, αν μπλεχτείς ή σε μπλέξουν με άλλους/ες, το πιθανότερο είναι ότι θα εκνευριστείς ή θα τσακωθείς, χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δε θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια… τρελή-τρελή καθημερινότητα!

Η αντίθεση Ερμή-Άρη ταράζει την καθημερινότητά σου με ποικίλα περιστατικά, μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνο με… υπομονή! Γιατί είτε πρόκειται για εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου είτε για τη διατάραξη των σχέσεών σου με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, αν αντιδράσεις με έντονο ή ασύμβατο τρόπο, μπορεί να έχεις μέχρι και νομικές εμπλοκές.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να πετύχεις πολλά, λειτουργώντας υπό πίεση. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία δεν αποκλείεται να σου φέρει μια σημαντική οικονομική «νίκη» ή μια αποζημίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικές πρωτοβουλίες

Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται πιο αποδοτικές, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τα… μέσα για να σε διευκολύνουν! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Άρη δημιουργεί εντάσεις στα οικονομικά σου κι όλα θα κριθούν από τον βαθμό της ετοιμότητάς σου απέναντι στις εξελίξεις.

Κατ’ αρχάς μια διαφωνία μπορεί… εύκολα να εξελιχθεί σε «μάχη», από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις κάποιον χρηματοδότη ή πετύχεις μια νέα «συμμαχία», σύντομης διάρκειας μεν, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτάχυνση των διαδικασιών

Η αντίθεση Ερμή-Άρη μπορεί να σε κάνει περισσότερο επιτακτικό/η, αλλά και νευρικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που θα έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί από την μια πλευρά θα πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποιους από τους στόχους σου, από την άλλη όμως δε θα αποφύγεις και τις «πατάτες», που θα σε εκθέσουν! Επιπλέον, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου τίθενται σε δοκιμασία, λόγω… νεύρων!

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα στην δουλειά σου, που, μάλιστα, έχει σοβαρές προοπτικές επιτυχίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εντατική εργασία

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου, αλλά και μιας δικής σου επενδυτικής προσπάθειας. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Άρη σε καλεί να δράσεις άμεσα, ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια εργασιακά θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή.

Ωστόσο, μέσα στις πολλές ασχολίες σου καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού κινδυνεύεις από μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειάς σου.

Ετικέτες