ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οι άλλοι έχουν το… δίκιο!

Γενικά

Όσο κι αν προσπαθείς να δυσκολέψεις τα πράγματα από μόνος σου, επιμένοντας εγωιστικά στις απόψεις σου, υπάρχουν δίπλα σου κάποια πρόσωπα, πρόθυμα να σου προσφέρουν τις λύσεις που ζητάς «στο πιάτο»! Άφησε λοιπόν το τετράγωνο Ήλιου-Δία να σε… ευεργετήσει και ιδίως μην κλείνεις την πόρτα σε προτάσεις που θα σε ωφελήσουν. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξει μια καταφανής πρόοδος στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί είτε με ένα κλίμα χαράς και ομοψυχίας, είτε με επεκτατικές αλλαγές στον χώρο σου.

Ερωτικά

Μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την ζωή σου, ίσως μάλιστα να έχεις και μια εξαιρετικά «πειστική» ερωτική εμπειρία, που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις. Εννοείται βέβαια ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση όλα αυτά μπορεί να συνιστούν… πρόβλημα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστα μαντάτα

Γενικά

Με το τετράγωνο Ήλιου-Δία να παραπέμπει σε ευχάριστες καταστάσεις, η ημέρα σου μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, ιδιαίτερα σε σχέση με επαφές ή μετακινήσεις που θα προσθέσουν «χρώμα» στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε χαροποιήσει και θα αλλάξει «άρδην» το κλίμα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να εκπαιδευτείς σε μια τεχνική. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου ή να απαλλαγείς από κάποια «ενοχλητικά» καθήκοντα.

Ερωτικά

Παρότι γύρω σου γίνεται του… Κουτρούλη ο γάμος, κινδυνεύεις να παραμείνεις «κολλημένος/η» σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που δεν σου «έκατσε»! Κι είναι πραγματικά κρίμα, όταν σου προσφέρονται πολύ αξιόλογες «εναλλακτικές», έστω και σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γλυκιά ρεβάνς

Γενικά

Τόσο η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όσο και το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε καλούν να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε πιο κοινωνικές και διασκεδαστικές δράσεις. Κι επειδή η τύχη έχει τον πρώτο λόγο, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα… τερτίπια της! Επιπλέον φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σου δίνει μια χαρά από εκείνες που δεν έρχονται κάθε ημέρα. Παράλληλα, ευνοούνται τα οικονομικά σου, ενώ στην καριέρα σου θα κάνει την εμφάνισή του ο «φύλακας-άγγελός» σου.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση έχεις την δύναμη να… αναστήσεις ακόμη και πεθαμένους, πολύ δε περισσότερο τα συναισθήματα και την ερωτική σου διάθεση. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να τραβήξεις κοντά σου ένα πρόσωπο κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνε μια ευχή!

Γενικά 

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου και ο Δίας στον Ζυγό σου δίνουν «πόντους» σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο με συνέπεια πολλά από εκείνα που επιζητάς να γίνουν αβίαστα κι εύκολα, είτε μετά από δικές σου πρωτοβουλίες, είτε με την βοήθεια της τύχης. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, αναμένονται χαρές στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αποκρύψεις κάθε ελάττωμα ή ενοχλητική λεπτομέρεια.

Ερωτικά

Δεν «σηκώνεις» πια περιορισμούς που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν σε ενοχλούσαν και δεν αποκλείεται να προκαλέσεις κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Τελικά μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι έστω και… κατά λάθος έχεις επιλέξει σωστά! 

ΛΕΩΝ

«Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι»!

Γενικά

Με το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί μεν να αυξηθεί κατά τι η… αμετροέπειά σου, η ουσία όμως είναι ότι θα περάσεις καλά και η ψυχολογία σου θα ανέβει στα ύψη. Ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι ή να συμμετάσχεις σε ένα «πανηγυρικό» κλίμα. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα αν επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου κι αποφασίσεις να μοιραστείς με τους άλλους τις έγνοιες και τους προβληματισμούς σου. Παράλληλα, βέβαια μπορεί να μαθευτεί και κάτι προσωπικό που θα προτιμούσες να μείνει κρυφό.

Ερωτικά

Το «σεξ απήλ» σου είναι ακαταμάχητο, αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επαφές σου με αγνώστους. Κι αν αποφασίσεις να ενδώσεις στην «πρόκληση» μην αμελήσεις να λάβεις όλα τα αναγκαία μέσα προφύλαξης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άρση περιορισμών

Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία συμβάλλει θετικά στα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να… αφήσεις κατά μέρος τις επιφυλάξεις σου! Επιπλέον, μην κρατάς ως «επτασφράγιστο μυστικό» τις προθέσεις ή τους προβληματισμούς σου, αντίθετα είναι βέβαιο πως θα ωφεληθείς από την δημοσιοποίησή τους.  Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογους ανθρώπους, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην προώθηση των σχεδίων σου και την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Ερωτικά

Τα προσωπικά προβλήματα και οι ζωές των… άλλων ίσως απορροφήσουν σημαντικό μέρος του χρόνου σου, τελικά όμως αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, τότε το σύμπαν μπορεί να σε ανταμείψει με ένα απρόσμενο «δώρο», ιδιαίτερα αν «ξανοιχτείς» λίγο παραπάνω!

ΖΥΓΟΣ

«Το κοκαλάκι της νυχτερίδας»!

Γενικά

Γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σου σταθούν, ακόμη κι αν δεν σε… ξέρουν! Σε αυτό βέβαια μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ αν μοιραστείς τους προβληματισμούς σου, αφού η δημοσιοποίηση των όποιων θεμάτων σου θα απλουστεύσει κατά πολύ την διαδικασία επίλυσής τους. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Δία συμβάλλει σε διακρίσεις αλλά και επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου «κλείνει» τα μάτια μπροστά σε κάθε τι το δυσάρεστο ή αντιαισθητικό.

Ερωτικά

Αν ψάχνεις για κάτι νέο, είναι καλύτερα να ταξιδέψεις ή να «στοχεύσεις» προς ένα άτομο που διαμένει στο εξωτερικό, αφού οι ερωτικές εμπειρίες που θα αποκομίσεις θα σε… αποζημιώσουν για τον κόπο σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την πλαισιώσεις με μια καλή παρέα φίλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έξω πάμε καλά!

Γενικά

Αν ψάχνεις για κάποιο «στήριγμα», είναι πιο πιθανό να το βρεις στους… ξένους ή το εξωτερικό! Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από την συμπτωματική αποκάλυψη ενός μυστικού. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε διευκολύνει στο να διαδόσεις το έργο και τις ιδέες σου, ενώ αυξάνουν τις πιθανότητές σου για ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή μια επιμορφωτική δραστηριότητα. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν έχεις να κρύψεις κάτι το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρεις, οπότε είναι προτιμότερο να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα δημοσιοποιώντας το «λάθος» σου.

Ερωτικά

Όσο μακριά κι αν βρίσκεται η «πηγή» της ευτυχίας σου, σήμερα μπορεί να κάνεις… άλματα για να την συναντήσεις ή ακόμα καλύτερα να έρθει να σε βρει εκείνη. Στον αληθινό έρωτα η απόσταση δεν είναι ποτέ πρόβλημα, αρκεί να το πιστέψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λεφτά… υπάρχουν!

Γενικά

Είτε θέλεις να «το γλεντήσεις» είτε να απαλύνεις τον… πόνο σου, ένας φίλος ή μια φίλη είναι το καταλληλότερο «αποκούμπι» σου. Επιπλέον θα ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να «ανοίξεις» το σπίτι σου, σε περισσότερο κόσμο, αφού ο Ποσειδώνας στον 4ο φυσικό «οίκο» σου έχει και τα «τυχερά» του. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίλυση κάθε οικονομικού θέματος που σε απασχολεί κι αν ψάχνεις για χρηματοδότες θα τους… βρεις!

Ερωτικά

Οι ευκαιρίες για κάτι νέο δεν θα σου λείψουν, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια επίσημη πρόταση, καλό είναι όμως να «ξεμπερδέψεις» πρώτα με τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από το πρόσφατο παρελθόν σου. Ακόμη πρόσεξε μήπως μπλέξεις άθελα σου σε μια παράλληλη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη είναι μαζί σου

Γενικά

Όλα συνηγορούν σε μια διάκρισή σου ή σε ευκολίες που θα απλουστεύσουν κατά πολύ την ζωή σου! Ίσως μάλιστα να συναντήσεις ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ο λόγος του είναι καταλυτικός για την θετική έκβαση μιας υπόθεσής σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και «όμορους» στόχους. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να αποκαταστήσει κάθε «ζημιά» που έχει γίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είτε με μια ουσιώδη αλλαγή κλίματος, είτε μέσα από μια νέα πρόταση.

Ερωτικά

Οκ καλή η σοβαρότητα, καλά και τα… προαπαιτούμενα που θέτεις, στην παρούσα φάση όμως το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να σου προσφέρει μια νέα ευκαιρία, που καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς, έστω κι αν αρχικά διαφαίνεται πως δεν σε παραπέμπει σε κάτι μόνιμο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα δρώμενα

Γενικά

Την ίδια στιγμή που ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε εμψυχώνει κάνοντας «αόρατες» τις όποιες ελλείψεις σου στο υλικό πεδίο, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία φροντίζει ώστε να έχεις στην απόλυτη διάθεση σου εκείνες τις κοινωνικές επιλογές που θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα. Καλό είναι λοιπόν να βγεις από το «καβούκι» σου, αν μάλιστα ταξιδέψεις, ακόμα καλύτερα! Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει μια αναπτυξιακή τάση στα εργασιακά σου κι αν σου γίνει μια πρόταση, εξέτασέ την με θετικό πνεύμα.

Ερωτικά

Το σύμπαν σε καλεί να περάσεις όμορφα και δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανένα «κόλλημα» σου να στο στερήσει και πολύ περισσότερο σε «απαγορεύσεις» που απορρέουν από άλλους. Βγες λοιπόν έξω, διασκέδασε με την ψυχή σου και τα… υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

ΙΧΘΥΕΣ

«Γεννούν και τα κοκόρια σου»!

Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες, επιλέγοντας να διασκεδάσεις κοντά σε δικούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου ή να λάβεις μια έξτρα παροχή. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου να είναι στα «ντουζένια» του, ο δημιουργικός «οίστρος» σου κορυφώνεται, ενώ ανάλογα αποτελεσματική θα είναι και η εμψύχωση όσων βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Ερωτικά

Πάνω που κόντευες να τα «βάψεις μαύρα», το σύμπαν σου αποδεικνύει ότι μάλλον υπερέβαλες. Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ, αφήνοντας ελεύθερα τα συναισθήματα σου, που αργά ή γρήγορα θα βρουν τον… στόχο τους! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα δεις να διαλύονται όλες οι «σκιές». 

Ετικέτες