ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μπρος-πίσω!

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα αναβιώνει σχέσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος, κάτι που από την μια πλευρά μπορεί να σε «κρατήσει» πίσω, αλλά από την άλλη να σε εμπνεύσει στην περίπτωση που έχεις φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο. Είναι, μάλιστα, πιθανό να βρεις απαντήσεις για τις αρχικές αιτίες μιας κατάστασης που σου φαινόταν «ανεξήγητη».

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σου δώσει το κίνητρο για να διακριθείς και να… μπεις στο μάτι των ανταγωνιστών σου, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν εντάσεις-ζήλιες, που θα σε αποπροσανατολίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με οδηγό την Παράδοση

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές, οι οποίες στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές, ιδιαίτερα σε σχέση με τη δουλειά σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια επαγγελματική συνεργασία, να ξαναβρείς μια πελατεία ή να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φαίνεται όμως να παρασύρεσαι από το θυμικό σου και να κάνεις πράγματα που δε συνηθίζεις, έχοντας ένα καθαρά… ερωτικό κίνητρο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνε σε αυτά που σε ενώνουν

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε ωθεί να αναζητήσεις εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοίους» σου, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου, μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να περιχαρακωθείς απέναντι σε ό,τι θεωρείς «ξένο», παίρνοντας, μάλιστα, μια «πολιτική» θέση.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να είναι αμφίσημες, αφού όσο πιθανό είναι να καρπωθείς τη συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, άλλο τόσο είναι να «τα δώσεις όλα», μένοντας «πανί με πανί»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ανταγωνιστικό περιβάλλον

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε ωθεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν «θρύλο» που σίγουρα κρύβει αλήθειες, ίσως, μάλιστα, έρθεις κοντά σε άτομα που γνωρίζουν πολλά για όλα αυτά. Παράλληλα όμως, μπορεί να «υποφέρεις» από δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα ή να επηρεαστείς αρνητικά από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου.

Επιπλέον, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη αναμένεται να σε αναστατώσει με ανταγωνισμούς και παλινδρομήσεις, είτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είτε στα δικά σου «θέλω», με το πάθος να επικρατεί ολοκληρωτικά!

ΛΕΩΝ

Μείνε μακριά από καταχρήσεις

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με συγγενείς ή ένα νομικό ζήτημα, που θεωρούσες λυμένο. Επιπλέον όμως, ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα είτε για πνευματικά ενδιαφέροντα. Ίσως, μάλιστα, «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας ή επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά.

Παράλληλα, με το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, οφείλεις να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις και τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονοι ρυθμοί

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η στον χειρισμό των υποθέσεών σου, με συνέπεια να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε συγκινούν κι όχι σε εκείνα που σε… συμφέρουν! Μπορεί, ακόμα, να δρομολογηθούν νέες εξελίξεις σε παλαιά περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη προάγει τη δημιουργικότητά σου, αλλά και τα πιο «παιχνιδιάρικα» στοιχεία σου, συμβάλλοντας σε ένα ζωηρό όσο και ανταγωνιστικό κλίμα κι εδώ το θέμα είναι αν και για πόσο θα… αντέξεις στους έντονους ρυθμούς!

ΖΥΓΟΣ

Ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί!

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα σε ωθεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας τη «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και σχέσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα, δε θα λείψουν όμως και οι διαπραγματεύσεις για μια παλιά υπόθεση που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη αναμένεται να προσδώσει νέο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου με επισκέψεις, έκτακτες οικιακές εργασίες, αλλά και εκδήλωση… παθών στον χώρο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιρρεπής σε πάθη

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση ενός βάρους που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντάς σου το έναυσμα για να το ξεφορτωθείς. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους, αλλά και σε ένα παλαιό πρόβλημα υγείας, που επανακάμπτει.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου για… προσωπικούς λόγους, πρόσεξε όμως, μήπως οι –όντως κακές– αντιδράσεις κάποιων γνωστών ή συγγενών βγάλουν τελικά από μέσα σου τον χειρότερο εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι από τα παλιά

Με την αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα, ενδεχομένως να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου, αλλά και να συναντήσεις άτομα με τα οποία σε συνδέει κάτι «δυνατό», ίσως, μάλιστα, συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με πολιτικό «πρόσημο». Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε βρίσκεται σε σύγχυση είτε έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να φέρει τόσο «τρελά» έξοδα, όσο και κέρδη ύστερα από ένα σχετικό ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναδιάταξη προτεραιοτήτων

Αυτήν την περίοδο, η προσοχή σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι, αλλά και την καριέρα σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σου. Επιπλέον, η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να τονώσει το ενδιαφέρον σου για πρόσφυγες-μετανάστες, είτε από την καλή είτε από την… ανάποδη!

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να δράσεις, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι, ωστόσο, ανοικτό, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα καταφέρεις να αντισταθείς σε ισχυρές παρορμήσεις, που λειτουργούν σε βάρος της λογικής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναβίωση καταστάσεων

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη τη λήψη μιας λογικής απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτή σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα σου δώσει το έναυσμα για να ανατρέξεις στο παρελθόν, αλιεύοντας γνώσεις και ασχολούμενος/η με παλιά ενδιαφέροντά σου, που αποκτούν πλέον μια νέα διάσταση.

Παράλληλα, με το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, στον χώρο της εργασίας σου εμφανίζονται πάθη και ανταγωνισμοί, που κάποιες φορές θα λειτουργήσουν υπέρ σου, κάποιες άλλες όμως όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικές ρυθμίσεις

Η αντίθεση Δήμητρας-Χείρωνα αναβιώνει οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, με σκοπό να βρεθεί μια λύση, κάτι που γίνεται, οπότε αξίζει να προσπαθήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας, όπως και να σου δοθεί ένα κληροδότημα.

Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η αλλά αν… ονειρεύεσαι ήρεμες καταστάσεις, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει, αφού σε αυτήν τη φάση δεν υπάρχει μέσος όρος: Ή θα είσαι φανατικά υπέρ προσώπων και καταστάσεων ή αναφανδόν κατά!

 

Ετικέτες