ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Χαλάρωσε και ξεκουράσου

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «κλέψεις» περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σου κι αφήνοντας για αργότερα τις καθημερινές υποθέσεις σου. Κι ένας λόγος παραπάνω για να το πράξεις είναι το ότι στην καθημερινότητά σου αναμένονται αναβολές και ακυρώσεις που θα σε αφήσουν με την αίσθηση πως ματαιοπονείς.

Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με λάθη, αβλεψίες ή απώλειες εγγράφων-αρχείων, ενώ στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, «απειλείσαι» με αστοχίες και χάσιμο προσανατολισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ο κλέψας του κλέψαντος»!

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά την έκβαση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη ή να εξαπατηθείς. Κι αν μπορείς να «παγώσεις» τις εξελίξεις, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, τότε έχει καλώς. Αν όμως πιεστείς να αποφασίσεις σήμερα για μια σημαντική αγορά ή επένδυση, είναι προτιμότερο να διαφύγεις με κάποιο ψέμα, παρά να πέσεις στον… λάκκο με τα φίδια!

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς ανανεώνει το κοινωνικό σου περιβάλλον κι εδώ όμως υπάρχει κάποιος/α που σου κάνει τον/η φίλο/η για να σε εκμεταλλευτεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δημιουργική… ασάφεια!

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει τον κεντρικό σου ρόλο σε μια υπόθεση, εδώ όμως είναι που θα χρειαστείς όσο τίποτε άλλο την ικανότητά σου να ελίσσεσαι ή να… υπεκφεύγεις έντεχνα, μέσα από μια «δημιουργική ασάφεια»!

Υπάρχει βέβαια και ένας άλλος δρόμος για σένα, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε ωθεί να «δραπετεύσεις» από τα προβλήματα, επιλέγοντας έναν πιο πνευματικό ή μεταφυσικό μονοπάτι, αφού στον «πραγματικό κόσμο» θα βρεθείς ενώπιον μπερδεμένων καταστάσεων, που η διαχείρισή τους απαιτεί… τουλάχιστον «πονηριές» και ψέματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άριστα στην έμπνευση, μηδέν στην πρακτική!

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο», αλλά και να αφεθείς σε σκέψεις ή οράματα για ένα καλύτερο μέλλον. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε ένα μέρος με ιδιαίτερη «αύρα» ή να γνωρίσεις «αλαφροΐσκιωτα» άτομα που έχουν περίεργες ευαισθησίες και φυσικά τον… δικό τους τρόπο να βλέπουν τα πράγματα.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να εκπληρώσει μια ευχή σου ή να σε διαφωτίσει με ένα όνειρο, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να «θολώνει τα νερά» σε κάθε τι που δεν εντάσσεται στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

ΛΕΩΝ

Κάποιος/α σε… κοροϊδεύει!

Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον σε… παρασύρει να ασχοληθείς μαζί του, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα, αν όμως μπεις στον κόπο, θα διαπιστώσεις τελικά ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα, αλλά και τους υποτιθέμενους σκοπούς μιας συλλογικής προσπάθειας, αφού άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να βάλεις ένα όριο στις καταναλωτικές ανάγκες σου, αφού το πιθανότερο είναι να αποκτήσεις πράγματα που δε χρειάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λάθη, αστοχίες και ακυρώσεις

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε δράσεις πνευματικού, ανθρωπιστικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, αφού κατά τα άλλα ρίχνει «ομίχλη» στα επαγγελματικά σου, ενώ αναμένεται να σε δυσκολέψει αρκετά με λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου.

Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για μια υπόθεση, διακινδυνεύοντας, ωστόσο, το να «θυσιαστείς» χωρίς νόημα. Παράλληλα με την Σελήνη στους Ιχθύς, δείχνεις ένα εύκολο θύμα, πιστεύοντας τους πάντες και τα πάντα κάτι όμως που μπορεί τελικά να «πιάσει» και ως… κόλπο απέναντι στους «κακούς»!

ΖΥΓΟΣ

Σε ρόλο «καλού Σαμαρείτη»!

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να… βοηθήσεις κόσμο, παρέχοντας διευκολύνσεις και υπηρεσίες σε πρόσωπα όμως που αντικειμενικά βρίσκονται σε θέση αδυναμίας κι όχι σε εκείνα που σε «παραμυθιάζουν» και εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Ας μην είσαι, λοιπόν, τόσο καλόπιστος/η, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με γνωστούς και συγγενείς.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου, αφού στις λοιπές εξωστρεφείς δράσεις σου, είτε θα λαθέψεις είτε θα έχεις πολύ φτωχά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην «τσιμπήσεις» το δόλωμα!

Η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα» στον οικονομικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις «στόχος» και κάποιων επιτήδειων. Ουσιαστικά, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σου ζητά να είσαι προσεκτικός/η και να εξαντλήσεις την προνοητικότητά σου, αφού το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε «θολές» καταστάσεις που σίγουρα δεν είναι έτσι όπως σου παρουσιάζονται. Καλό είναι, επίσης, να μην εγγυηθείς για… κανέναν!

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πολύ πιο «καλλιτέχνη» στις προσεγγίσεις σου, ίσως όμως να υπάρξει και ένα «μυστήριο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παραπλάνηση ή… αποπλάνηση!

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι πιθανό να τρέξεις «τζάμπα και βερεσέ», προκειμένου να καλύψεις προαπαιτούμενα που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Επιπλέον, αν υπάρξει κάποιου είδους διαπραγμάτευση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι δεν παίζουν με ανοικτά χαρτιά, αντίθετα, υπάρχει… μπόλικο παρασκήνιο, πρόσεξε, λοιπόν, μήπως ξεγελαστείς.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει την ανάγκη σου να διαμορφώσεις ένα λειτουργικό περιβάλλον γύρω σου, ενώ παραπέμπει και σε αλλαγές ή επισκέψεις στο σπίτι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν ξέρεις πια τι να πιστέψεις…

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να αναδείξει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, ακόμη όμως κι αν στενοχωρηθείς από κάποιες «πονηριές», μείνε στο ότι θα έχεις πλέον μια καθαρή εικόνα για το ποιος/α ή τι αποδίδει καλύτερα. Επιπλέον, αν ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό, που θα περάσει, όταν κι εσύ βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και να γνωρίσεις κόσμο, έχοντας όμως κατά νου πως όσα ακούς ή μαθαίνεις δεν είναι κατ’ ανάγκη και αληθινά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ας μην είσαι τόσο αφελής…

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ένα άτομο που «ποντάρεις» πολλά επάνω του, θα αποδειχθεί τελικά πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, το λάθος όμως είναι και δικό σου, αφού εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να τα εμψυχώσεις, ώστε να μειώσεις ή να ακυρώσεις κάθε αίσθημα αποτυχίας. Στον αντίποδα βέβαια, η έμπνευσή σου κορυφώνεται. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη αλλά και εξαπατήσεις στον οικονομικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με «όπλο» τη διαίσθησή σου

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να διακριθείς και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ειδικά στον χειρισμό «μπερδεμένων» καταστάσεων και την εμψύχωση προσώπων που περνάνε δύσκολα. Οφείλεις, ωστόσο, να «ακούσεις» τη φωνή της διαίσθησής σου, αφού με τη λογική άκρη δε θα βγάλεις!

Επιπλέον, καλείσαι να αφεθείς στις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου, είτε ως δημιουργός είτε ως ακροατής-θεατής παραστάσεων. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί κινδύνους κλοπής στο σπίτι ή τον χώρο σου, ιδιαίτερα αν φιλοξενήσεις κάποιον/α, που δεν ξέρεις!

Ετικέτες