ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να μην εφησυχάσεις κι ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που θα σε ενοχλήσουν, η τελική «σούμα» της ημέρας μπορεί να έχει θετικό πρόσημο, αν «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου και ενεργήσεις στοχευμένα. Εξ άλλου, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που σου… κάνουν τα χατίρια και γενικότερα σε βοηθούν να περάσεις καλά.

Ερωτικά
Όσο εύκολο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, άλλο τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις αν τα αισθήματα που τρέφει για σένα είναι ερωτικά ή φιλικά. Αν πάντως δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις μπορείς να ξεκινήσεις κι… όπου βγει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σου. Ίσως μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία, που σε αυτήν την φάση είναι και το πιο δυνατό «χαρτί» σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε έντονες αλλά προσωρινές ενοχλήσεις στην υγεία σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ζημιές ή «αψιμαχίες» στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Όσο κι αν οι δικές σου προτεραιότητες είναι κυρίως επαγγελματικές θα ήταν λάθος να αδιαφορήσεις ή να ενοχληθείς από συμπεριφορές που στοχεύουν στην καρδιά σου, αφού μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο σου κομίζει ευχάριστες ειδήσεις και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά. Επιπλέον, μέχρι τις 2/1 η ανανεωμένη διάθεσή σου για ταξίδια μπορεί να σου αποφέρει ακόμη περισσότερες χαρές και απολαύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στις φιλικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν κάποιοι «κολλητοί» σου εμπλέκονται στις δουλειές σου. «Παίζει» ακόμη η «στράτευσή» σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Όσο βρίσκεσαι σε… κίνηση, το σύμπαν δουλεύει για σένα κι είναι πιθανό να αποκομίσεις αρκετά κοπλιμέντα αλλά και υποσχέσεις. Ωστόσο η ύπαρξη πολλών «στόχων» είναι κάτι που δεν σε βοηθά, αφού εντείνει την αστάθειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σου ζητά να εξαντλήσεις τις διπλωματικές σου αρετές, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα κληθείς να συνεννοηθείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, αναλαμβάνοντας ίσως και πρωτοβουλίες που σε ενοχλούν. Αν όμως καταφέρεις να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα «θέλω» τους και τα δικά σου, τότε θα αποκομίσεις σημαντικά επαγγελματικά οφέλη και «εμπνευσμένες» λύσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνώντας στον Υδροχόο υπόσχεται να σου φέρει αυξημένα έσοδα ή κάποια «τυχερά» μέχρι τις 2/1

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να δείξεις την αγάπη που τρέφεις προς τον άνθρωπο σου, με ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ μια ανάλογη χαρά. Αν μάλιστα πρόκειται για μια νέα γνωριμία, οι εξελίξεις πολύ να «τρέξουν» πολύ γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη μιας θετικής περιόδου ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως να λάβεις βοήθειες που θα κάνουν την ζωή σου ευκολότερη. Ωστόσο, μέχρι να βγει ο χρόνος καλό είναι να καταπολεμήσεις κάποιες τάσεις… τεμπελιάς, αφού θα «ψαλιδίσουν» τις προοπτικές σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε κάνει πιο ανυπόμονο ή επιτακτικό στις συναλλαγές σου, κάτι που ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα σε βοηθήσει να «περάσεις» τις απόψεις σου, σε κάποιες άλλες όμως θα προκαλέσει τριβές και διαξιφισμούς.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, να επικεντρωθείς δηλαδή στο πρόσωπο που σε «καίει», χωρίς να αποσπάσαι διαρκώς από τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος των… υπολοίπων «αυλικών»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο ευνοεί τα εργασιακά σου και μέχρι τις 2/1 είναι στο χέρι σου να πάρεις μια άδεια ή να δρομολογήσεις εξελίξεις που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, ώστε να μπορέσεις να ισοφαρίσεις άμεσα τις όποιες απώλειες ή να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος ύστερα από μια μάλλον ριψοκίνδυνη κίνηση.

Ερωτικά
Σήμερα στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να συμβούν πράγματα που θα σε προδιαθέσουν θετικά, ίσως όμως και να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει επίμονα και σε ένα άλλο που επιθυμείς «διακαώς» αλλά εξακολουθεί να αρνείται τον έρωτα σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες, αφού οι διαθέσεις των άλλων απέναντι σου είναι κυμαινόμενες. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο σου υπόσχεται καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ημέρες, από σήμερα μέχρι και τις 2/1 Επιπλέον, ίσως λάβεις καλά νέα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να δημιουργηθούν προβληματικές καταστάσεις είτε από μια δικιά σου διάθεση «αυτονόμησης», είτε από μια ανάλογη του/της συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε η … ζωή σε περιμένει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου θετικών εξελίξεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι που χρειάζεσαι… επειγόντως, ώστε να αποκατασταθούν οι ισορροπίες που έχουν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία να ομορφύνεις τον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκομίσεις και περιουσιακά οφέλη. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» στην δουλειά σου, ενώ σε καλεί να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Το ερωτικό παιχνίδι για σένα εξελίσσεται σε… ευλογία και κατάρα μαζί, αφού από την μια πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις όμορφες στιγμές σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον, από την άλλη όμως δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι διεκδικήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο αυξάνει τις πιθανότητές σου για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι μέσα στις γιορτές. Γενικότερα μέχρι τις 2/1 θα συμβάλλει σε μια πιο «χαλαρή» κι ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με δώρα ή αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης μπορεί να προσδώσει στην ζωή σου μια πιο «περιπετειώδη» υφή, ιδιαίτερα σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που απ’ ότι φαίνεται σου «κάνει νερά».

Ερωτικά
Μια συνάντηση σε ταξίδι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση θα διεγείρει τον ερωτισμό σου, αν μάλιστα όλα αυτά συνοδευτούν και από τα ανάλογα «παιχνίδια» μπορεί να πιστέψεις ότι «έπιασες την καλή» κι ίσως να μην έχεις άδικο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, που αφορούν είτε στον οικιακό εξοπλισμό σου, είτε στις σχέσεις με τους οικείους σου. Επιπλέον φαίνεται να δοκιμάζεσαι από μια υπόθεση νομικής φύσεως. Παράλληλα όμως, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, κάτι που μέχρι και τις 2/1 μπορεί να αποτυπωθεί , τόσο με μια αύξηση των εισοδημάτων σου, όσο και με κάποιες αγορές που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Ερωτικά
Εκείνο που αποκτά πλέον προτεραιότητα για σένα, είναι να «αποδείξεις» την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με έναν απτό και συγκεκριμένο τρόπο, τα ανάλογα ωστόσο ισχύουν και για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, οπότε… ετοιμάσου για να λάβεις ένα δώρο αγάπης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η μεταπήδηση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου σε κάνει πιο αισιόδοξο/η, κάτι που με την σειρά του, από σήμερα και μέχρι τις 2/1 μπορεί να επιδράσει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου θα σου ανοίξει «πόρτες», διευρύνοντας τις προοπτικές σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης, που… κυκλοφορεί κι αυτός στα «λημέρια» σου, μπορεί να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι «στον βρόντο» αλλά για να διεκπεραιωθούν άμεσα υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Ερωτικά
Αν θέλεις να «παίξεις» έχεις το ελεύθερο, αφού σίγουρα θα περάσεις όμορφα. Αν όμως έχεις κατά νου κάτι πιο σοβαρό, καλό είναι να περιμένεις την συνέχεια και να μην παρασυρθείς από τις… μάλλον υπερβολικές εκδηλώσεις θαυμασμού!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Επιπλέον, από σήμερα και μέχρι τις 2/1 θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις πλεονεκτήματα σε σχέση με την δουλειά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε καλεί να ακολουθήσεις μια πιο επιθετική πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά

Ερωτικά
Η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο παραπέμπει κυρίως σε παρασκηνιακές διεργασίες και «κρυφές» σχέσεις, πρόσεξε όμως μήπως μια υπόσχεση για το μέλλον αποσκοπεί απλά και μόνον στην… εκμετάλλευσή σου!

Ετικέτες