ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πρωτοπόρο πνεύμα

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, δρώντας πιο ελεύθερα και χωρίς να κολλάς στους τύπους. Εξ άλλου, το δυνατό σου σημείο είναι η πρωτοτυπία σου και το ζητούμενο δεν είναι να ακολουθείς τους άλλους, αλλά να σε ακολουθούν!

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να στραφείς και προς τις εσωτερικές ανάγκες σου, αφού είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή η υπερβολική εξωστρέφεια θα σε κουράσει. Επιπλέον, καλό είναι να ασχοληθείς και με την υγεία ή τη διατροφή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Βοήθειες από φίλους

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, αφού στις φιλίες και τις συλλογικότητες θα βρεις τη χαρά και την ικανοποίηση που αναζητάς. Κι αν, βέβαια, σου γίνει κάποια πρόταση, δεν έχεις πάρα να την αποδεχθείς, αφού στη συνέχεια θα διαπιστώσεις ότι σου ανοίγονται δρόμοι, που δε φαίνονταν με μια πρώτη ματιά.

Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να επιδράσουν θετικά στη ζωή σου, μέσα από μυστικές βοήθειες ή συμφωνίες, αλλά και την αποκάλυψη πληροφοριών για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματική εύνοια

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να αφήσεις πίσω σου έγνοιες και σκοτούρες, ζώντας το σήμερα και τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρονται και δε θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου παράγει από μόνη της θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ένα διακεκριμένο άτομο, πρόθυμο να σε βοηθήσει.

Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνουν πιο κοινωνικό/η κι ίσως τελικά κάποια πράγματα «τρέξουν» πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό εξυπηρετούν άμεσα τα επαγγελματικά σου σχέδια κι είναι το σωστό timing για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου ή να αναζητήσεις βοήθειες και μάλιστα από «ισχυρά» πρόσωπα.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου, αφού υπάρχουν όλα τα εχέγγυα μιας πιστοποίησης, που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον, αναμένεται να προκύψει μια πρόταση για ταξίδι, όχι απαραίτητα με κάποιο πρακτικό σκοπό, αλλά κυρίως για να «ξεφύγεις» και να αλλάξεις παραστάσεις.

ΛΕΩΝ

Κάνε το καλό…

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε κάνει σχετικά πιο γαλαντόμο/α, κάτι που σίγουρα είναι εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα, όσα κι αν έχουν! Κάνε το καλό, λοιπόν, αλλά εκεί που θα πιάσει πραγματικά τόπο.

Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συμβάλλουν θετικά στη διεύρυνση του κύκλου των επαφών και των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ίσως, ακόμη, λάβεις μια καλή είδηση ή δρομολογήσεις ένα ταξίδι αναψυχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια επωφελής συμφωνία

Ο Ήλιος στους Ιχθύς ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με αρωγό το θετικό κλίμα πιθανόν να «ξανοιχτείς» περισσότερο, κερδίζοντας σε υποστήριξη και αναγνώριση. Επιπλέον, «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο μιας επωφελούς συμφωνίας.

Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό, μπορείς σίγουρα να κάνεις βήματα προόδου στον οικονομικό τομέα, αρκεί να αξιοποιήσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις τις βοήθειες που παίρνεις. Ίσως, μάλιστα, σου τύχει μια μοναδική «κερδοσκοπική» ευκαιρία ή να λάβεις μια αποζημίωση.

ΖΥΓΟΣ

Έμφαση στις συνεργασίες σου

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συμβάλλουν θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσουν.

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να ασχοληθείς με τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, αφού σήμερα θα βρεις σούπερ λύσεις. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα ψυχικό, παρέχοντας βοήθειες ή υπηρεσίες σε ένα άτομο που έχει την ανάγκη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περισσότερες ευκαιρίες

Ο Ήλιος στους Ιχθύς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να «καμαρώσεις» για μια επιτυχία τους. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό ευνοούν τα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου τύχουν.

Ακόμα, θα έχεις τη δυνατότητα να επωφεληθείς από τη συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα χαμηλά ιστάμενο πρόσωπο, που όμως έχει σπουδαίες «άκρες»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εορταστικό κλίμα

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να προτάξεις τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με τη φροντίδα και την περίθαλψη ατόμων που έχουν την ανάγκη σου. Επιπλέον όμως, φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, δημιουργηθεί ένα αρκετά εορταστικό κλίμα.

Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνουν πιο κοινωνικό/η, κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στη διασκέδαση-αναψυχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διώξε μακριά άγχη και σκοτούρες

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό συμβάλλουν σε αλλαγές και ανανεώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, μπορείς, ωστόσο, να αναζητήσεις κι έναν επαγγελματικό χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να βάλεις στην άκρη ό,τι σε αγχώνει ή σε στενοχωρεί, βγάζοντας στη φόρα τις πιο χαλαρές πτυχές του εαυτού σου.

Επιπλέον, ενδέχεται να έχεις τα «τυχερά» σου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σίγουρα όμως θα συναντήσεις και άτομα που δε διακρίνονται για τη σοβαρότητα ή την αξιοπιστία τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομική εύνοια

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό είναι ένας πολύ καλός οιωνός για τις σπουδές και γενικότερα την επιμόρφωσή σου, επίσης όμως είναι πιθανό να σου «δώσει» κι ένα ταξίδι με καλή παρέα ή να διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάποια αξεσουάρ χρήσιμα για την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς ενδέχεται να συμβάλλει στη βελτίωση των οικονομικών σου και σε έξτρα παροχές, αλλά ποτέ μην ξεχνάς τη βασική φιλοσοφία που διέπει τα υλικά αγαθά: Μοιράσου τα για να νιώσεις ευτυχέστερος/η!

ΙΧΘΥΕΣ

«Η πίστη μετακινεί βουνά»!

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ίσως σε κάνει να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα! Πιθανόν, μάλιστα, να ευνοηθείς, παρά τα «λαθάκια» που θα κάνεις. Επιπλέον, διεγείρει τις πνευματικές αναζητήσεις σου, αλλά και την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες.

Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό σε στηρίζουν οικονομικά, ενδέχεται, δε, να λάβεις μια σημαντική βοήθεια ή τις εγγυήσεις που χρειάζεσαι, ώστε να προβείς σε μια αγορά, που, τουλάχιστον, θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχέστερος/η!

Ετικέτες