ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Συνωμοτικό» κλίμα

Ο Άρης στον Τοξότη σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο, καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, αφού σε πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να υπάρξουν «τριβές» και αντιδικίες με άλλα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός συγγενή στα προσωπικά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο δημιουργεί «συνωμοτικό» κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, οπότε να είσαι λιγότερο αφελής για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα πρόθυρα εξαπάτησης

Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου, μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ, αλλά πρόσεξε, μήπως εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, εδώ όμως είναι που χρειάζεται αμεσότητα κι όχι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, είτε με τους άλλους είτε με τον… εαυτό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αιθεροβάμων»!

Ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει τις συνεργασίες σου κι όσο καλά μπορεί να είναι τα πράγματα τη μια στιγμή, τόσο… ανάποδα ενδέχεται να γυρίσουν την άλλη! Εκείνο όμως που οφείλεις να προσέξεις περισσότερο είναι το ενδεχόμενο μιας διάψευσης ή απιστίας, που αρχίζει να «ψήνεται». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως, μάλιστα, έχεις κι ένα ανάλογο βίωμα. Επιπλέον, σε κάνει πιο αισιόδοξο/η, με κίνδυνο όμως να πέσεις τελικά θύμα του παρασκηνίου στην καριέρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικές αστοχίες

Ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που σίγουρα κάτι άλλο κρύβουν από πίσω τους, ενώ ανάλογα θολό είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε, ό,τι κι αν κάνεις, να έχεις τα χέρια μακριά από το πορτοφόλι σου! Παράλληλα, Ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει σε ωθεί να «φορτσάρεις» στη δουλειά σου, ώστε να καλύψεις το πλάνο σου μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, κάτι που θα καταφέρεις, αν γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου. Επιπλέον, ενδέχεται να δοκιμαστείς από έναν περαστικό, αλλά οξύ πόνο.

ΛΕΩΝ

Παραπλανητικές προτάσεις

Ο Άρης στον Τοξότη σε «φορτώνει» συναισθηματικά, κάτι που μπορεί μεν να επιδράσει θετικά ως προς τις δημιουργικές προσπάθειες και τα «θέλω» σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στο ποθούμενο, ίσως όμως «ανοίξει πληγές» στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις συνεργασίες, αλλά και τα οικονομικά σου, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» όμως είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακυρώσεις κι αναβολές

Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να επιλύσεις μια σειρά από θέματα, είτε δικά σου είτε των οικείων σου. Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να ξεμπλέξεις ένα κουβάρι παρεξηγήσεων, πρόσεξε όμως, μήπως «μαζί με τα χλωρά κάψεις και τα ξερά». Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από αναγκαίες εργασίες στο σπίτι. Παράλληλα, στα εργασιακά σου, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές, ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς κι από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά.

ΖΥΓΟΣ

Εξιδανίκευση

Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε ένα επικοινωνιακό «κρεσέντο», με τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά σίγουρα η πιο δημιουργική απόδοσή του θα γίνει στα πεδία της γνώσης, αφού σε ωθεί να μάθεις πολλά και μάλιστα σε σύντομο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε κάνει να βλέπεις μόνο την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορεί να βιώσεις την «υπέρτατη ευτυχία», άλλο τόσο ενδέχεται να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δημιουργική έμπνευση

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε σύγχυση. Επιπλέον όμως, σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στη διαμόρφωση του προσωπικού χώρου σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε θέλει έτοιμο είτε για να κυνηγήσεις μια μοναδική οικονομική ευκαιρία είτε για να προασπίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι πιθανό να βιαστείς περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αφήνοντας τελικά κάποιες αρνητικές εντυπώσεις ως προς τις ικανότητές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με οδηγό τη διαίσθηση

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει ενεργό/η κι έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση, αλλά δεν αρκούν γι’ αυτό το πείσμα και η δυναμική σου. Το μεγαλύτερο «στοίχημά» σου είναι να «παντρέψεις» τη διαίσθηση με τη λογική σου, αφού «παίζονται» πολλά στο παρασκήνιο και σου αποκρύπτονται βασικές αλήθειες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόομπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και εξαφανίσεις, από την άλλη πλευρά όμως αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποψήφιο θύμα!

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος. Επιπλέον, επειδή επηρεάζει και τα οικονομικά σου, καλό είναι να αποφύγεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ πρόσεξε, μήπως πέσεις θύμα κάποιων «επιτήδειων». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οξεία μεν, αλλά περαστική αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και τη διατροφή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έξω από κάθε λογική

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να «πιάνει» τον αστρικό Ποσειδώνα, καλείσαι να αφεθείς στον «φύλακα-άγγελό» σου κι όλα θα πάνε καλά. Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που, για να γίνει, πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη «ζωηρεύει» την κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου η ευγενής άμιλλα θα εναλλάσσεται με τον κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήνυμα από το… υπερπέραν!

Από τη μια πλευρά, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου, προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», έστω κι αν έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα που σε αντιμάχονται. Ίσως, μάλιστα, πάρεις ένα ρίσκο που θα σου βγει, ύστερα από μια έμπνευση που θα έχεις. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στη φύση και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα «κομβικό» μήνυμα από το… υπερπέραν ή να δεις ένα προφητικό-διαφωτιστικό όνειρο.

Ετικέτες