ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σου, ελπίζοντας για τα καλύτερα, φαίνεται όμως ότι ο «συναγερμός» σου είναι… λάθος! Κι αυτό γιατί με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα να ορίζει τις εξελίξεις, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο είτε να πλανηθείς, είτε να αποπλανήσεις άθελά σου κάποια πρόσωπα που σε εμπιστεύονται. Αν λοιπόν κάνεις ένα λάθος, αντί να προσπαθήσεις να αποκρύψεις την πραγματικότητα με επιπλέον ψέματα που δεν θα βοηθήσουν κανέναν, δεν έχεις παρά να το παραδεχτείς. Αντίθετα βέβαια, σε δράσεις που σχετίζονται με τις τέχνες και γενικότερα την δημιουργική φαντασία, έχεις «το πάνω χέρι» και μια έμπνευσή σου μπορεί να αποδειχθεί «χρυσή».

Ερωτικά
Αν αναζητάς κάποιου είδους «δυνατή» εμπειρία, μπορείς να την έχεις αλλά να θυμάσαι ότι πρόκειται για κάτι που αφορά στο «σήμερα» κι όχι στο «αύριο». Έτσι κι αλλιώς τα πολύ ωραία πράγματα είναι δύσκολο να επαναληφθούν, εκτός βέβαια κι αν πρόκειται για μια «φάρσα» της Ιστορίας!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τόσο στις οικονομικές, όσο και στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, η εικόνα που έχεις δεν είναι «καθαρή» κι αν λάβεις σήμερα μια σημαντική απόφαση, το πιθανότερο είναι να λαθέψεις. Επιπλέον, φαίνεται πως σε προσεγγίζει ένα άτομο που έχει όλως διόλου διαφορετικές προθέσεις από αυτές που δηλώνει. Από την άλλη πλευρά όμως, η σύνοδος Ήλιου- Ποσειδώνα σου δίνει την αφορμή για να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, δίνοντας προτεραιότητα στην πνευματική τροφή και τις αναζητήσεις του «ανώτερου εαυτού» σου. Σε ανάλογο μήκος κύματος και η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να κάνεις μια «στάση» από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου.

Ερωτικά
Η ευτυχία σου κτυπά την πόρτα, όμως όσο υπέροχο κι αν δείχνει το σήμερα, άλλο τόσο απογοητευτικό μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον, είτε επειδή οι άλλοι σε παραπλανούν, είτε γιατί έχεις εξιδανικεύσει υπερβολικά πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να «περάσεις» στους άλλους, ότι θες κι όπως το θες! Αυτό μπορεί να λειτουργήσει το ίδιο προστατευτικά ή εμψυχωτικά σε ποικίλες υποθέσεις, δημιουργώντας έναν «αέρα» νίκης. Αν πάλι ψάχνεις κάποιο είδος σωτηρίας ή διαφυγής από τα δύσκολα, θα έχεις τον «από μηχανής θεό» σου, αρκεί βέβαια, όλη αυτή η διαδικασία να μην συνδεθεί με υλικά οφέλη, αφού σε ένα τέτοιο επίπεδο μόνον πλάνες και απάτες μπορείς να περιμένεις. Επιπλέον, αν κάτι δεν σου «βγαίνει» μην το «ζορίζεις», αφού το σύμπαν… ξέρει περισσότερα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ζωηρεύει τις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σου, με διαδοχικές χαρές και λύπες.

Ερωτικά
Το να ζεις μια κατάσταση κι ύστερα να την «ξεχνάς», είναι ίσως ένα από τα πιο εύκολα πράγματα για σένα, ιδιαίτερα αν δεν σε… συμφέρει να την θυμάσαι! Μερικές φορές ωστόσο υπάρχουν πειστήρια κι αποδείξεις που ακόμη κι εσύ δεν μπορείς να διαψεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή, χωρίς απαραίτητα να υπολογίσεις τις αντιδράσεις κάποιων που διαφωνούν με τις προθέσεις σου. Το πιθανότερο είναι να μην αποφύγεις τελικά να συγκρουστείς, αν όμως εκφράζεις την αλήθεια σου, λίγο σε ενδιαφέρει αυτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φρόντισε να μην χαραμίσεις την ενέργεια και το ενδιαφέρον σου σε «χαμηλές πτήσεις» ή σε αντιδικίες άνευ ουσίας. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην ακύρωση μιας σειράς καθημερινών δράσεων ή ραντεβού, ας μην το πάρεις όμως «στραβά», αφού τελικά πρόκειται για το καλό σου κι ας νομίζεις το αντίθετο!

Ερωτικά
Το πάθος περισσεύει κι αν είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις είναι βέβαιο ότι θα ζήσεις μοναδικές στιγμές. Αν πάλι αρνηθείς να ενδώσεις στο κάλεσμα της καρδιάς σου, δεν θα αποφύγεις τις εντάσεις, απλά αυτές θα έρθουν από τους… άλλους!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σου συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η απέναντι σε υλικές υποσχέσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι μη πραγματοποιήσιμες. Όσο για τα οικονομικά σου, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν, εμφανίζοντας σου «λογικά» πειστήρια αλλά εδώ είναι που οφείλεις να είσαι ακόμη πιο δύσπιστος/η! Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις κάτι σε όποιον/α ζητά την βοήθειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να ρίξεις το βάρος σε δράσεις καλλιτεχνικού χαρακτήρα.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν σε βοηθούν να… ηρεμήσεις, αντίθετα οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, ουδέν πρόβλημα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι έντονες συγκινήσεις μπορεί να σου πέσουν κάπως «βαριές»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Όταν η πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύει, το να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις στο καλύτερο δεν είναι απλά δικαίωμα σου αλλά μια επιτακτική ανάγκη. Μπορείς μάλιστα να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου και σε εκείνους/ες που την χρειάζονται άμεσα. Ωστόσο η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σου θέτει έναν απαράβατο όρο, να μην δώσεις δηλαδή βαρύτητα σε υλικές επιταγές ή υποσχέσεις αλλά στις πνευματικές και πανανθρώπινες αξίες. Επιπλέον, φαίνεται να διαμορφώνεται ένα «θολό» τοπίο στις συνεργασίες σου, όπου ίσως τεθεί και θέμα εμπιστοσύνης. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου δώσει μια έμπνευση που θα σε κάνει κατά τι… πλουσιότερο/η!

Ερωτικά
Όταν τίθεται άμεσα ένα θέμα εμπιστοσύνης και θέλεις να αποφύγεις το να γίνεις είτε το «θύμα» είτε ο/η «θύτης», μπορείς να κάνεις δύο πράγματα: Είτε θα ψάξεις για να βρεις έγκαιρα τι «παίζεται» στο παρασκήνιο, είτε θα αρκεστείς στα… όνειρα σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό δρομολογεί νέα δεδομένα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, ξεκινώντας από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και σε καλεί να πάρεις θέση, είτε υπέρ, είτε κατά. Για να γίνει όμως αυτό με ασφαλή τρόπο θα πρέπει πρώτα να διασταυρώσεις προσεκτικά κάθε πληροφορία, όπως επίσης να είσαι πιο υποψιασμένος/η απέναντι σε πράγματα που «φαίνονται» αλλά δεν «είναι». Δώσε λοιπόν μεγαλύτερη βάση στην διαίσθηση και την έμπνευση σου, που μπορούν πραγματικά να σε βγάλουν «ασπροπρόσωπο/η». Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, αφήνοντας για… αύριο ότι σε «ζορίζει»!

Ερωτικά
Με την Σελήνη απέναντί σου ούτε εσύ είσαι σίγουρος/η για αυτά που θέλεις αλλά ούτε και οι… άλλοι! Το πιθανότερο λοιπόν είναι να προκύψουν έντονες μεν καταστάσεις, οι οποίες όμως θα αλλάξουν γρήγορα, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα να σε επηρεάζει άμεσα, είναι εύκολο είτε να εξαπατηθείς, είτε να προχωρήσεις σε «άτοπες» κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις κάθε κερδοσκοπική δραστηριότητα αλλά αν… επιμείνεις στο να χάσεις χρήματα ή αγαθά, μπορείς απλά να τα χαρίσεις, κερδίζοντας τουλάχιστον μια θέση στην καρδιά εκείνου ή εκείνης που θα βοηθήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με ποικίλες εργασίες, να θυμάσαι όμως ότι κάποια πράγματα αλλιώς θα είναι το πρωί κι αλλιώς το βράδυ! Επιπλέον καλείσαι να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται παράλληλα με τις επιθυμίες σου, που δεν γνωρίζουν όρια και είναι μάλλον απίθανο να καταφέρεις να μην υποκύψεις στο «μοιραίο». Αν μάλιστα πιείς κι ένα… ποτηράκι παραπάνω, τότε η «παράδοση» σου πρέπει να θεωρείται σίγουρη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό «εξάπτει» την δημιουργικότητά σου και είναι αλήθεια ότι με τον ενθουσιασμό σου μπορείς να εμπνεύσεις πολλούς/ες. Βέβαια, με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, το «στοίχημα» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Και οι καλύτεροι τρόποι για να το κάνεις είναι, είτε μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία, είτε φιλοσοφώντας και αποκωδικοποιώντας μυστήρια και συμβολισμούς. Επιπλέον, μπορεί να διακοσμήσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα «παραμυθένιο» περιβάλλον. Αντίθετα όμως σε καθαρά πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένειά σου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο λάθους ή εξαπάτησης.

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι «παιχνιδιάρικη», κάτι όμως που μπορεί να δώσει λάθος μηνύματα στους άλλους. Φρόντισε λοιπόν κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, πριν μπλέξεις σε ένα φαύλο κύκλο παρεξηγήσεων ή κάνεις «γκάφες» που δεν… διορθώνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, εξ αιτίας κυρίως μιας εγωιστικής συμπεριφοράς ενός προσώπου του άμεσου περιβάλλοντος σου ή ενός επισκέπτη που θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει στον χώρο σου. Επειδή όμως σήμερα όλα είναι προσωρινά, όσο πιθανό είναι να «τα σπάσεις» άλλο τόσο είναι να τα… ξαναβρείς! Αυτό που χρειάζεσαι λοιπόν είναι υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να αποφευχθούν οι ακρότητες. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να σταθείς περισσότερο στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, ίσως μάλιστα τελικά να σε… συμφέρει να απολαύσεις ένα θέαμα ή ακρόαμα, από το να ματαιοπονείς στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Όσο «ειδυλλιακή» κι αν δείχνει μια κατάσταση, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού το πιθανότερο είναι να επιλέξεις ένα πρόσωπο που θα σε «φλομώσει» στο ψέμα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κάνει πως δεν… βλέπεις, για να σου αποκαλυφθούν περισσότερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα δεν προσφέρεται βέβαια για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, ίσα-ίσα που σε προειδοποιεί να μην έχεις εμπιστοσύνη σε όσους/ες σου «τάζουν», αφού το κίνητρό τους είναι να σε ξεγελάσουν ή να σε «κοιμίσουν». Επιπλέον, είναι πιθανό να χάσεις χρήματα από λάθος ή αφηρημάδα. Από την άλλη πλευρά όμως μια στιγμιαία έμπνευσή σου μπορεί να σε… γεμίσει λεφτά, αρκεί να βάλεις στην άκρη την λογική σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να ζωηρέψει την καθημερινότητά σου με δράσεις συναντήσεις κι επαφές που άλλες φορές θα σε ικανοποιήσουν με το αποτέλεσμά τους κι άλλες όχι. Ρόδα είναι και… γυρίζει!

Ερωτικά
Πολλά συμβαίνουν γύρω σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πέσεις θύμα της πνευματικής υπεροψίας σου. Μερικές φορές αυτό που δείχνει «προφανές» δεν είναι παρά το προϊόν μιας παρεξήγησης ή ενός δικού σου υποκειμενισμού, που εκπορεύεται από το τι θα ήθελες να συμβεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η δυναμική σου είναι τέτοια που μπορεί να εμψυχώσει κάθε αδύναμο/η αλλά και να παρασύρει τους πιο… ευφάνταστους χαρακτήρες σε έναν «πολλά υποσχόμενο» δρόμο. Να θυμάσαι όμως ότι αν εσύ μπορείς να «μπαινοβγαίνεις» με άνεση από το φανταστικό στο πραγματικό και να μην κρατάς κακίες, δεν συμβαίνει το ίδιο και με εκείνους/ες που κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, σε βλέπουν σαν σωτήρα, με συνέπεια να σου ζητούν διαρκώς πράγματα στο υλικό πεδίο κι όταν δεν τα παίρνουν να σε κατηγορούν ως «απατεώνα»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αυξήσει την καταναλωτική σου διάθεση αλλά και τα… διαθέσιμα ποσά για ξόδεμα!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μάλλον ρομαντική φάση, όπου όλα είναι… ροζ! Μπορείς βέβαια να ζήσεις την ευτυχία σου «εδώ και τώρα» αλλά αν αφεθείς σε προσδοκίες και μεγαλεπήβολα σχέδια, το πιθανότερο είναι ότι σε περιμένει μια μεγάλη απογοήτευση.

Ετικέτες