ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Επιρρεπής σε ιώσεις

Γενικά
Με την αντίθεση αστρικού Άρη-Ποσειδώνα να δεσπόζει στους ουρανούς το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία σου, φρόντισε λοιπόν να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε ενδεχόμενες ιώσεις ή μολύνσεις. Καλό είναι ακόμη να ελέγξεις προσεκτικά το τι τρως και -κυρίως- το τι ή πόσο πίνεις, ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητες καταστάσεις. Μπορεί ωστόσο όλα αυτά να αφορούν σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα» μιας συμφωνίας.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους με τους οποίους οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο «χρήσιμες» αλλά δεν υπάρχει λόγος να «ζορίζεσαι» αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Εξ άλλου «με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται»!

ΤΑΥΡΟΣ

Κρίση εμπιστοσύνης

Γενικά
Με την αντίθεση αστρικού Άρη-Ποσειδώνα καλείσαι να διερευνήσεις την «ύποπτη» εμπλοκή ενός προσώπου του φιλικού σου περιβάλλοντος σε μια επαγγελματική υπόθεση σου αλλά επειδή όσο ψάχνεις βρίσκεις, έπεται και… συνέχεια! Επιπλέον, η εμπλοκή σου με έναν συλλογικό φορέα δεν φαίνεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ίσως μάλιστα να σε αποπροσανατολίσει εντελώς. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδαςσε καλεί να φροντίσεις άμεσα την υγεία σου, που κινδυνεύει από ιώσεις, μολύνσεις ή τοξικές προσβολές.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που δείχνει πρόθυμο να ανταποκριθεί στις επιθυμίες σου και να σου παράσχει τις υπηρεσίες του, πρόσεξε όμως μήπως πίσω από τις «καλές προθέσεις» κρύβονται και πράγματα που δεν θα σου αρέσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεταξύ ουτοπίας και… θαύματος!

Γενικά
Με την συνδρομή του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα αναδείξεις την ικανότητα σου να «μυρίζεσαι» το τι πραγματικά «παίζεται» χωρίς να έχεις στα χέρια σου κανένα στοιχείο και βέβαια όπως κατάλαβες η διαίσθησή σου είναι εκείνη που θα σε καθοδηγήσει σωστά. Επιπλέον μπορείς να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές κλίσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι κάτι για το οποίο πάσχισες δεν ήταν παρά μια «χίμαιρα» και στην ουσία έκανες «μια τρύπα στο νερό»!

Ερωτικά
Η ικανότητα σου να ελίσσεσαι θα σε βοηθήσει να παρουσιάσεις ή να αποδεχθείς τα πράγματα όπως σε… συμφέρουν, ακόμη όμως κι αν αποφύγεις προσωρινά τις «κακοτοπιές», το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η για κανέναν, ούτε καν για σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητείται… εντιμότητα!

Γενικά
Συχνά περιστοιχίζεσαι από οικεία πρόσωπα, θεωρώντας δεδομένη την τιμιότητα τους, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι κάποια «παιχνίδια» στο άμεσο περιβάλλον σου δεν είναι και τόσο αθώα, ας είσαι λοιπόν πιο υποψιασμένος/η. Επιπλέον πρόσεξε για πιθανές διαρροές υγρών ή αερίων που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μια… μίνι καταστροφή! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, εφαρμόζοντας λειτουργικές λύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για ένα οικογενειακό σου θέμα.

Ερωτικά
Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου κυριαρχούν τα ψέματα, είτε λέγονται με καλό σκοπό, για να κρύψουν δηλαδή μια πραγματικότητα από κάποιον/α που δεν την αντέχει, είτε είναι μέρος ενός σχεδίου… ολικής παραπλάνησης! Έχε λοιπόν τον νου σου.

ΛΕΩΝ

Μην δίνεις προτού πάρεις

Γενικά
Κάποιοι που γνωρίζουν τις καλές προθέσεις σου και την ευαισθησία σου για όσες και όσους υποφέρουν, ίσως αποπειραθούν να σου κάνουν μια γενναία οικονομική αφαίμαξη, παρουσιάζοντας μια κατάσταση που απλά δεν υφίσταται. Γενικότερα οφείλεις να είσαι πιο προνοητικός σε σχέση με την διαφύλαξη των κεκτημένων σου, αφού ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει επιρρεπή σε λάθη. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να αφεθείς στην φροντίδα των ειδικών, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα τσεκ απ.

Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ή να ελπίζεις ότι θέλεις σχετικά με τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει αλλά το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος. Κι αν αρχίσεις να δίνεις, περιμένοντας να πάρεις, τελικά θα απογοητευτείς… οικτρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσωπική λάμψη

Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας σε κάνει να «ακτινοβολείς», κάτι που σε εμψυχώνει και σε βοηθά να ολοκληρώσεις με επιτυχία μια σειρά από υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να ρυθμίσεις θέματα υγείας και διατροφής και να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα. Όλα αυτά όμως ισχύουν αν κινηθείς μόνος/η, αφού με τον Ποσειδώνα απέναντί σου είναι εύκολο να πέσεις σε παγίδες, στα πλαίσια μιας συνεργασίας. Στην παρούσα φάση μάλιστα φαίνεται ότι κάποιος/α θα αποπειραθεί να υφαρπάξει ή να καταχραστεί μέρος των κεκτημένων σου.

Ερωτικά
Σήμερα θα εισπράξεις πολλούς επαίνους και τα εύσημα για την εμφάνισή σου, αν όμως σου γίνει κάποια συγκεκριμένη «κρούση», μην μπεις καν στην… διαδικασία, αφού τίποτε από αυτά που φαίνονται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

ΖΥΓΟΣ

Κάλυψε τα νώτα σου

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται ότι κάποιοι επιχειρούν να κατευθύνουν την δράση σου εκεί που τους συμφέρει ή ακόμη χειρότερα, να σε εκθέσουν γνωρίζοντας τις αδυναμίες σου. Φρόντισε λοιπόν να καλύψεις τα νώτα σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια λειτουργική επαγγελματική συνεργασία, ενώ ίσως αναδείξει και τις δεδομένες ικανότητές σου στα… παντρολογήματα!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε βάζει να μετράς και να… ξαναμετράς τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης, αν όμως πρόκειται για δική σου υπόθεση, φαίνεται ότι όχι μόνον δεν «βγάζεις άκρη» αλλά ενδέχεται να οδηγηθείς και σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απευθύνσου στους ειδικούς

Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να κάνεις ένα διάλλειμα από τις κύριες ασχολίες σου, δίνοντας προτεραιότητα στην χαλάρωση σου και την επαφή σου με την φύση. Δεν αποκλείεται βέβαια να απευθυνθείς και σε έναν ειδικό, προκειμένου να λάβεις άμεση βοήθεια σε ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί. Μπορεί ωστόσο όλα αυτά να αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η στις προσωπικές υποθέσεις σου, αφού κάτι ύποπτο «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου.

Ερωτικά
Προκειμένου να διασαφηνίσεις τα «θολά» σημεία στις σχέσεις σου μπορείς να «προσποιηθείς» τον/την αφελή, προκειμένου να μάθεις περισσότερα! Επιπλέον, μην κρίνεις τους άλλους από την οικονομική ισχύ τους, αφού μπορεί να είναι επίπλαστη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φοβού τους Δαναούς!

Γενικά
Ο Ποσειδώνας στον 4ο φυσικό «οίκο» σου σε καλεί να επαγρυπνείς απέναντι σε ορατούς και… αόρατους κινδύνους! Κατ’ αρχάς τσέκαρε τα υδραυλικά και τις αποχετεύσεις και βέβαια μην παραλείψεις να σφαλίσεις πόρτες και παράθυρα, είτε λείψεις είτε απλά κοιμάσαι, αφού μπορεί να γίνεις στόχος μιας «συμμορίας» ή ενός ατόμου που σου παριστάνει τον/την φίλο/η. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, μέσα από την αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών.

Ερωτικά
Το τοπίο είναι κάπως «θολό» και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να ψάχνεις για να αποκαλύψεις οτιδήποτε ψεύτικο ή κρυφό έχει διαμειφθεί. Ίσως όμως να είναι πολύ πιο… ξεκούραστο και ευτυχές το να αφεθείς σε μια κατάσταση, όπως κι αν είναι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πονηρά σχέδια

Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας αναδεικνύει επαγγελματικά ζητήματα, που σίγουρα μπορείς να διεκπεραιώσεις αξιοποιώντας την μεθοδικότητά σου και τις οργανωτικές ικανότητές σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με τις «καθ’ υπαγόρευσιν» πρωτοβουλίες που αναλαμβάνεις, αφού το πιθανότερο είναι, είτε να δουλέψεις για λογαριασμό κάποιων «πονηρών», είτε να ματαιοπονείς «κυνηγώντας ανεμόμυλους». Επιπλέον, όπου κι αν βρεθείς, έχε καλού-κακού μαζί σου κι ένα πρόχειρο φαρμακείο.

Ερωτικά
Σήμερα «μετράνε» περισσότερο αυτά που σκαρώνει η φαντασία σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να έχεις μια πολύ αισθησιακή εμπειρία με τον άνθρωπο σου. Αν όμως αναζητάς κάτι νέο, το πιθανότερο είναι πως όλα θα μείνουν στην σφαίρα του ονείρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θύμα εκμετάλλευσης

Γενικά
Ένας… γρήγορος δρόμος για να χάσει κάποιος/α την εμπιστοσύνη σου είναι να σου τάξει κέρδη ή αγαθά που ποτέ δεν θα περιέλθουν στην κατοχή σου. Το κακό είναι ότι μέχρι να πιστοποιήσεις την απάτη, μπορεί ήδη να έχεις πέσει θύμα μιας οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς έρχεται για να στο επισημάνει. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση γύρω από ένα επαγγελματικό θέμα σου.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων αλλά ακόμη και για τις… δικές σου. Μπορείς λοιπόν να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις κάτι πιο… χειροπιαστό!

ΙΧΘΥΕΣ

Θύμα εκμετάλλευσης

Γενικά
Ένας… γρήγορος δρόμος για να χάσει κάποιος/α την εμπιστοσύνη σου είναι να σου τάξει κέρδη ή αγαθά που ποτέ δεν θα περιέλθουν στην κατοχή σου. Το κακό είναι ότι μέχρι να πιστοποιήσεις την απάτη, μπορεί ήδη να έχεις πέσει θύμα μιας οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς έρχεται για να στο επισημάνει. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση γύρω από ένα επαγγελματικό θέμα σου.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων αλλά ακόμη και για τις… δικές σου. Μπορείς λοιπόν να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις κάτι πιο… χειροπιαστό!

Ετικέτες