ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν σε παίρνει, κάνε πίσω

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και κολλημάτων είτε για την εμπλοκή σου σε μια κατάσταση όπου κινούν τα νήματα μεγάλα συμφέροντα και οι περισσότερες υποθέσεις είναι «στημένες» εκ των προτέρων.

Κι επειδή, αν πιεστείς κι αποφασίσεις να πάρεις θέση εναντίον τους, θα στοχοποιηθείς με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, είναι προτιμότερο να τηρήσεις στάση αναμονής, συλλέγοντας στοιχεία και πληροφορίες που θα σε διαφωτίσουν πλήρως για το τι «παίζεται» στην πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκαλύψεις που καίνε κόσμο!

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να ανακαλύψεις πολλά που αφορούν στους άλλους, ίσως όμως μπεις στον πειρασμό να παραβιάσειςτα «προσωπικά δεδομένα» τους, κάτι που αν αποκαλυφθεί, θα σου στοιχίσει καντάρια εμπιστοσύνης ή αξιοπιστίας!

Επιπλέον, στις καθημερινές συναλλαγές σου, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ατυχίες ή άγνωστες παραμέτρους, ενώ δεν αποκλείεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Πολύ πιο γόνιμες, δημιουργικές και… αβλαβείς θα είναι βέβαια οι προσπάθειές σου, αν στραφείς σε πιο πνευματικά  ζητήματα ή επιστημονικές έρευνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντίο φίλε…

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να επισημάνει μια κρίσιμη καμπή στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, επιπλέον όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά τους «κακούς», ώστε να μην ταυτιστείς μαζί τους στη συνείδηση των άλλων. Αν, πάλι, επιλέξεις να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε, μήπως η «απολυτότητα» των όσων πρεσβεύει και διακηρύσσει, σε κάνει τελικά ένα «βολικό πρόβατο».

Παράλληλα, κλείσε οριστικά μια οικονομική υπόθεση που δεν «τραβάει», αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μπλέξεις σε έναν φαύλο κύκλο χρεών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάχη μέχρις εσχάτων;

Πάντα θες να αποφεύγεις ακραίες καταστάσεις που πληγώνουν, από τη στιγμή όμως που το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ακυρώνει κάθε προσπάθεια ελιγμών ή ενός «φιλικού διακανονισμού», καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και αποκαλύπτοντας συνάμα τον «ύποπτο» ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει», όσο ψηλά κι αν βρίσκεται.

Κι αν η πολιτική του «φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια» σου μοιάζει ακραία, ίσως σε αυτήν τη φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου απέναντι στα αδίστακτα συμφέροντα.

ΛΕΩΝ

Δυσάρεστα περιστατικά

Αν επικεντρωθείς στη γνώση και την πνευματική αναζήτηση, τότε το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι σπουδαίο. Αντίθετα όμως, σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεσή σου ενδέχεται να «μαυρίσει», είτε από μια δυσάρεστη είδηση που θα λάβεις είτε εξ αιτίας της απώλειας εργαλείων, αλλά και χρήσιμων εγγράφων ή αρχείων.

Σε κάθε περίπτωση, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο ή σε ένα ταξίδι που δε σου «βγαίνει», αφού το… σύμπαν γνωρίζει καλύτερα! Επιπλέον, έχε τον νου σου για «κατασκοπευτικές» δράσεις σε βάρος σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έφτασες στο «σημείο μηδέν»!

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε πιέζει να ασχοληθείς με μια σοβαρήοικονομική υπόθεση, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν» από τις υψηλές θέσεις που κατέχουν.

Αν, λοιπόν, δεν έχεις την υποστήριξή τους, τότε μη ματαιοπονείς και προχώρα παρακάτω. Αν, πάλι, τη διασφαλίσεις, ναι μεν θα πάνε όλα όπως τα θέλεις, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε σκλαβώνει και δεν αφήνει περιθώρια διαφυγής, είτε σε υλικό επίπεδο είτε σε ηθικό.

ΖΥΓΟΣ

«Πάμε για άλλες πολιτείες…»

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα να «ξεμπερδεύεις» με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές».

Γιατί, αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας, μάλιστα, να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες και υπονομευτικές δραστηριότητες ή πολιτικές χειραγώγησης. Βάλε μπροστά τις μηχανές σου λοιπόν και ξεκίνα για άλλες πολιτείες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερευνητικό… δαιμόνιο!

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς, χωρίς… πείσματα! Επιπλέον, καλείσαι να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία εμπλέκονται πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου.

Μπορεί, ακόμη, να βιώσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις ή να μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αντίθετα, όσον αφορά στις πνευματικές αναζητήσεις σου, το ερευνητικό σου δαιμόνιο θα θριαμβεύσει κι εκεί σε συμφέρει να ρίξεις το βάρος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται

Με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση, σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα ή τα οικονομικά σου, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μη δειλιάσεις, αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στη συνέχεια, πιθανόν, μάλιστα, απορροφήσει κάθε δημιουργική «ικμάδα» σου.

Επιπλέον, σε σχέση με μια χρηματοδότηση, πρόσεξε, μήπως τελικά οι όροι της σε «δένουν χειροπόδαρα». Αν όμως είσαι τυχερός/η, μπορεί να ωφεληθείς ύστερα από ζημιές ή απώλειες άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αίτημα είναι η αναγέννησή σου

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να «κλείσεις» οριστικά μια προσωπική ή οικογενειακή υπόθεση, που σε ταλαιπωρεί για καιρό, ώστε να απελευθερωθείς από δεσμά που σε «καθηλώνουν», ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα.

Επιπλέον, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του και να πετύχει αυτό που θέλει, κάποιος/α που τον/την είχες πολύ ψηλά δε διστάζει, τελικά, μπροστά σε τίποτα και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τον/τη διαγράψεις οριστικά από τη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Η περιέργεια έφαγε την γάτα»!

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «βρώμικες υποθέσεις», είτε στον κοινωνικό σου περίγυρο είτε στη δουλειά σου, ώστε να μη βρεθείς προ τετελεσμένων. Μπορείς, ωστόσο, να τα αποφύγεις όλα αυτά, με την έννοια του να μην «λερωθείς», αν επικεντρωθείς σε επιμορφωτικές δραστηριότητες και έρευνες.

Επιπλέον, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου και γενικότερα στον εξοπλισμό σου, με συνέπεια να «πάει πίσω» ο προγραμματισμός σου.

ΙΧΘΥΕΣ

«Σωτήρες» με γαμψά νύχια!

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δεν ευνοεί τους οικονομικούς στόχους σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλουκαι μια νέα αρχή από το μηδέν. Αν, λοιπόν, θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς.

Αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια βιώσιμη λύση, μπορεί να… ενσκήψουν «ειδήμονες» και επίδοξοι «σωτήρες», που όμως η αποκλειστική έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουνεκμεταλλευόμενοι την κατάστασή σου. Παράλληλα, ενδέχεται να διακοπεί μια φιλία σου.

Ετικέτες