ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Παροχές και εξυπηρετήσεις

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε κάνει πολύ πιο τυχερό/η στις επιδιώξεις σου, πιθανόν, μάλιστα, να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα! Επιπλέον, σε ευνοεί σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Παράλληλα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον 3οφυσικό οίκο σου, η ημέρα φαίνεται να έχει πολλά «πέρα- δώθε» και αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δε σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες.

Προσπάθησε, λοιπόν, να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζήτα και θα σου δοθεί!

Με την Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να «φουντώσει» η καταναλωτική σου διάθεση, μη βιαστείς όμως να αγοράσεις κάτι που μπορεί να σου προσφερθεί και ως δώρο, αφού με τον Δία απέναντί σου ό,τι κι αν ζητήσεις, θα σου… δοθεί με σχετική ευκολία! Σε ανάλογη κατεύθυνση, ο Ήλιος στον Καρκίνο συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με γέλια, χαρές και αρκετά… ευτράπελα!

Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια, αλλά και για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, ενώ ενδέχεται να εξυπηρετηθείς από έναν γείτονα ή συγγενή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαρκείς προκλήσεις

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που θα πρέπει να «υποτάξεις» είναι η τάση σου να ανακατεύεσαι με πολλά, χωρίς να τα γνωρίζεις, αφού έτσι θα δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις στους άλλους.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τόσο τα εργασιακά σου, όσο και τα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια ανέλπιστη στήριξη που θα σου ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εύνοια και τύχη

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου είναι στις… πολύ καλές του και πέρα από την τύχη που θα συνοδέψει τις προσπάθειές σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και ευοίωνη αρχή στη ζωή σου. Ίσως, βέβαια, αρκεστείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καλοπέρασή σου, αλλά κι έτσι… καλά είναι! Επιπλέον, είναι πιθανό να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου ζητά να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία ή τη διατροφή σου, αφού είναι κρίμα σου βγει «ξινή» η διασκέδαση εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν και οι… αυλοκόλακες!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τα εργασιακά σου, προσφέροντάς σου «διακριτές» ευκολίες, ίσως, μάλιστα, πρωταγωνιστήσει σε αυτό κι ένα μέλος της οικογένειάς σου. Επιπλέον, θα μάθεις κάτι που θα σου «ανοίξει τα μάτια» ή θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου και μπορεί να ωφεληθείς πραγματικά μέσα από την ένταξή σου σε μια συλλογική δράση, χρειάζεται, ωστόσο, μια αξιολόγηση, ως προς τα πρόσωπα, ώστε να διακρίνεις τους «αυλοκόλακες» από εκείνους/ες που λένε λίγα και κάνουν πολλά περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κερδισμένες εντυπώσεις

Η Σελήνη στους Διδύμους είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον προκλήσεων που θα σε βγάλουν μεν από την ησυχία σου, αλλά η επιτυχής αντιμετώπισή τους θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Ίσως, μάλιστα, τιμηθείς με μια διάκριση ή με ένα ακόμη πιο χειροπιαστό όφελος.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο δίνει μια νέα δυναμική στις φιλίες σου, από τις οποίες μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη και… χαρές! Επιπλέον, μια «υψηλή» γνωριμία ή ένας συλλογικός φορέας θα συνδράμει στα σχέδιά σου, ενώ ο Δίας στον Σκορπιό θα σου φέρει μια καλή είδηση.

ΖΥΓΟΣ

«Έχεις μπάρμπα στην Κορώνη»!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε «εφοδιάζει» με τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι’ αυτό να αισιοδοξείς και να διεκδικήσεις τα καλύτερα για σένα. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, αφού θα σου το λύσει στο «άψε σβήσε», ίσως μάλιστα να λάβεις και μια οικονομική στήριξη!

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το καλό είναι πως ακόμη κι αν «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, χωρίς σκοπό και πρόγραμμα το τελικό αποτέλεσμα θα αποβεί υπέρ σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα προς το συμφέρον σου

Η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία είτε για να αποτρέψεις μια επερχόμενη ζημιά.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε κάνει πιο τυχερό/η στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν είναι διόλου… κακή ιδέα να αφήσεις κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις, επιλέγοντας είτε να ξεκουραστείς είτε να «εξέλθεις» ή να ταξιδέψεις. Επιπλέον, θα συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός «καυτού» μυστικού, πρόσεξε όμως, μήπως πρόκειται για ένα δικό σου και τελικά εκτεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην «μεγαλοπιάνεσαι»!

Με την Σελήνη στους Διδύμους, θα χρειαστεί να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου, ωστόσο, αν συνεργαστείς ή συμφωνήσεις σε κάτι, μη θέσεις «σφιχτούς» όρους, αφού στη συνέχεια θα υπάρξουν διακυμάνσεις και εναλλαγές των δεδομένων και θα απαιτηθεί ευελιξία.

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια ή να κερδίσεις κάτι με τη βοήθεια της τύχης. Καλό είναι όμως να περιορίσεις την τάση σου να «μεγαλοπιάνεσαι», αφού ισχύει το γνωστό «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποίησε την ευκαιρία σου

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε κάνει πιο… τυχερό/η, μέσω των δημοσίων σχέσεών σου, που σήμερα είναι το κλειδί για την επιτυχία σου. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες ή συνεργασίες και το μόνο που σου απομένει είναι να «αρπάξεις» τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, χωρίς να «ψειρίσεις» πολύ τα πράγματα.

Μάλιστα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε τροφοδοτήσει με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους, ενώ εσύ θα… κάθεσαι! Ωστόσο, ενδέχεται να ασχοληθείς και με την υγεία ή τη διατροφή σου, με αφορμή μια μικρή, όσο και περαστική αδιαθεσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παιχνιδίσματα

Η Σελήνη στους Διδύμους σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να τα πεις και να διασκεδάσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως, μάλιστα, να βρεις ένα ισχυρό πρόσωπο, πρόθυμο να σε στηρίξει. Δεν πρέπει, ωστόσο, να τεμπελιάσεις, αφού κάποιες ευκαιρίες δεν εμφανίζονται κάθε μέρα.

Επιπλέον, μην πασχίζεις άδικα με δίαιτες και προγράμματα, αφού δε θα σου «βγουν», από την άλλη πλευρά όμως καλό είναι να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις, που δημιουργούν κινδύνους για την υγεία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

«Όπου γης και πατρίς»!

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία είτε σε τεχνικές εργασίες, που θα σε ξεβολέψουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνουν συζητήσεις για τα περιουσιακά.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς, ενώ ίσως σημάνει και μια σημαντική επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου, που δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα θέμα σπουδών ή ένα deal με το εξωτερικό. Αλλά κι ένα… σκέτο ταξίδι, αρκεί για να σκορπίσει στη ζωή σου το γέλιο και τη χαρά.

Ετικέτες