ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Με οδηγό την Παράδοση

Γενικά
Με την είσοδο του Δία στον Σκορπιό, ίσως να αρχίσεις να νιώθεις πιο αισιόδοξος/η για την εξέλιξη των οικονομικών σου, κάτι βέβαια που μπορεί να σε οδηγήσει σε αχρείαστες σπατάλες. Από την άλλη πλευρά όμως μέσα στους επόμενους μήνες θα λάβεις όντως βοήθειες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις, ενώ αν είσαι τυχερός/η, αυτό θα συμβεί… άμεσα! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα δημιουργεί ένα «αγαπησιάρικο» κλίμα στην δουλειά σου, ενώ ως προς τα θέματα υγείας σε καλεί να καταφύγεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

Ερωτικά
Δυνατές μνήμες δεν σου επιτρέπουν να αποκτήσεις μια «ψυχρή» ματιά, με συνέπεια να άγεσαι και να φέρεσαι από τις συναισθηματικές αδυναμίες σου. Κι όσο «θερμή» κι αν είναι η αναβίωση μιας σχέσης, άλλο τόσο… αδιέξοδη θα αποδειχτεί στην συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας έρωτας (ξανα)γεννιέται!

Γενικά
Με την είσοδό του στον Σκορπιό, ο Δίας σε κάνει να νιώθεις λιγότερο μόνος/η αλλά και πιο αισιόδοξα για την πορεία των πραγμάτων στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα το θετικό κλίμα να πιστοποιηθεί άμεσα με μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας αλλά και να μην γίνει έτσι σίγουρα θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, θα βελτιωθεί εντυπωσιακά και η προσωπική σου ζωή. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση μιας φιλίας ή την αναβίωση μιας παλιάς δραστηριότητάς σου.

Ερωτικά
Τα ερωτικά παιχνίδια… καλά κρατούν κι αυτήν την φορά οι προοπτικές σου για κάτι καλό είναι πολύ πιο ουσιαστικές. Παλιές και νέες αγάπες σε πολιορκούν, μην βιαστείς όμως να κάνεις το «μεγάλο βήμα», αφού στο εγγύς μέλλον θα σου δοθούν μερικές ακόμη καλές ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πισωγυρίσματα

Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, με αφορμή κι αιτία την αναβίωση κάποιων καταστάσεων του παρελθόντος. Κατά τα άλλα, μπορείς πλέον να σχεδιάσεις… άφοβα το επαγγελματικό σου μέλλον, ίσως μάλιστα ο Δίας, περνώντας στον Σκορπιό να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με αυτό το θέμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, από σήμερα μέχρι του χρόνου το φθινόπωρο, ενδέχεται να θορυβηθείς από κάποια συμπτώματα στην υγεία σου αλλά όλα γίνονται για καλό, αφού έτσι θα προλάβεις τα χειρότερα.

Ερωτικά
Τα διλήμματα αυξάνονται και πληθύνονται αλλά η κυκλοθυμία σου μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς. Όπως κι αν έχει πάντως, είναι «στα σκαριά» μια σχέση «παραδοσιακού τύπου».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικές αδυναμίες

Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές αδυναμίες σου ενώ δεν αποκλείεται να «καθηλωθείς» από μνήμες και παλιές… κακές συνήθειες! Τα καλά νέα ωστόσο έρχονται από την είσοδο του Δία στον Σκορπιό, αφού εγκαινιάζει μια μακρά περίοδο όπου θα μπορέσεις να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου, πλαισιωμένος/η από τους κατάλληλους για σένα ανθρώπους. Επιπλέον θα σε βοηθήσει να περνάς καλύτερα, οπότε άσε τις πολλές… γκρίνιες και άφησε τα χαμόγελα να ανθίσουν!

Ερωτικά
Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο και αν είσαι μόνος/η, ξεκινώντας από σήμερα, για ένα μεγάλο διάστημα θα έχεις τον ευχάριστο «πονοκέφαλο»του…. ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μην εκτεθείς χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ

Ένα συγκινητικό δώρο

Γενικά
Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό ορίζει την έναρξη μιας αναπτυξιακής περιόδου σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου και μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα αλλά και να πάρεις μια μεγάλη χαρά από έναν «δικό σου» άνθρωπο.
Κατά τα άλλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, που θεωρούσες χαμένα ή να σου γίνει ένα δώρο από εκείνα που έχουν ανεκτίμητη συναισθηματική αξία.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η συμπόρευση Αφροδίτης και Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι αρκετά δυνατό, όσο και… προσωρινό! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προκύψουν εντάσεις, ύστερα από μια υπερβολική επίδειξη γενναιοδωρίας προς ένα τρίτο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πλήγμα στην λογική σου

Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο αδύναμο/η, απέναντι σε συναισθηματικές πιέσεις, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να ονειρεύεσαι πράγματα που είτε δεν μπορούν να συμβούν, είτε ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να έχεις μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα που την υπηρετούν πιστά. Όσο για τον Δία στον Σκορπιό, σου ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια αλλά και την απόκτηση ενός μεταφορικού-επικοινωνιακού μέσου, που θα σου λύσει τα χέρια.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «επιτρέπει» κυρίως την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, ενώ «περιπλέκει» κάθε τι το νέο. Όπως κι αν έχει πάντως, φαίνεται να υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξαναδείς σε σχέση με τις πραγματικές επιθυμίες αλλά και τα… απωθημένα σου!

ΖΥΓΟΣ

Μυστικά του παρελθόντος

Γενικά
Ο Δίας, μπαίνοντας στον Σκορπιό, ορίζει την αφετηρία μιας κερδοφόρας περιόδου και μιας σχετικής οικονομικής άνεσης, η οποία ωστόσο θα ήταν λάθος να ξεκινήσει με μια γενναία σπατάλη και μάλιστα για κάτι που θα μπορούσε και να σου… χαριστεί! Περίμενε λοιπόν να εισπράξεις πρώτα κι ύστερα κάνε τις κινήσεις σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε καλεί να φροντίσεις… υγιεινά για την σωματική και ψυχική ευεξία σου, ενώ μπορεί και να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο μιας παλιάς προσωπικής υπόθεσής σου

Ερωτικά
Ένας… πειρασμός από το παρελθόν σου κτυπά την πόρτα κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αποδεχθείς την πρόκληση, ποντάροντας μάλιστα και σε μια μελλοντική «αποκατάσταση». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα πράγματα θα περιπλεχτούν… επικίνδυνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αγαπησιάρικο» κλίμα

Γενικά
Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου «ανοίγει» τις προοπτικές σου και σε απελευθερώνει, με συνέπεια να μην «αντέχεις» πλέον κάποιους περιορισμούς και να κάνεις το βήμα προς τα εμπρός. Να θυμάσαι όμως ότι δεν είναι δυνατόν να εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για χρόνια. Δώσε του λοιπόν μια καλή «πάσα», ξεκινώντας από την αξιοποίηση των ταλέντων σου. Κατά τα άλλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα δημιουργεί ένα «αγαπησιάρικο» κλίμα στις επαφές σου.

Ερωτικά
Μέχρι τώρα μπορεί να υπέμενες κάποιους περιορισμούς ή απλά να μην σου φαίνονταν τόσο πιεστικοί, από τούδε και στο εξής όμως θα είναι δύσκολο να τους ανεχτείς. Συντονίσου λοιπόν με το σύμπαν και… σάλπαρε για μια καινούρια ζωή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προς την… αποκατάσταση!

Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου και δεν αποκλείεται να μπεις στην διαδικασία να αναβιώσεις ή να συντηρήσεις μια οικογενειακή παράδοση. Επιπλέον σε καλεί να διαμορφώσεις έναν «ζεστό» χώρο. Κατά τα άλλα, από σήμερα και μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, ο Δίας στον Σκορπιό αναλαμβάνει τον ρόλο του «από μηχανής θεού» στην ζωή σου, προστατεύοντάς σε από μη ορατούς κινδύνους. Ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθούν μυστικά ή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, που έχουν… πολύ ψωμί!

Ερωτικά
Αν επιζητάς μια «παραδοσιακή» σχέση, έχεις όλα τα περιθώρια για να το πετύχεις, αφού όμως πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με τον/την πρώην! Επιπλέον μπορείς να ελπίζεις και σε μια οικογενειακή στήριξη, έστω κι αν «απειληθεί» η ανεξαρτησία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταξίδι στο παρελθόν

Γενικά
Ο Δίας, περνώντας στον Σκορπιό, αναλαμβάνει να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, με πραγματικούς φίλους αλλά και «φίλους», που κοιτούν μόνον το συμφέρον τους. Και βέβαια, όλο αυτό το κλίμα δεν είναι απαραίτητο να αποδώσει κάτι στα μέτρα σου, αντίθετα μάλλον θα χρειαστεί να… ενεργοποιήσεις τα «φίλτρα» σου, ώστε να προστατέψεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους ανθρώπους σου από ένα «σκάνδαλο». Κατά τα άλλα η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα θα οδηγήσει τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, από τούδε και στο εξής θα αρχίσουν να εμφανίζονται διάφορα πρόσωπα στην ζωή σου, με τα οποία θα μπορούσες να αποκτήσεις μια πιο προσωπική σχέση κάτω από έναν φιλικό «μανδύα». Επιπλέον, η… τύχη σου θα είναι καλύτερη μέσα σε παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρώτα οι οικογενειακές ανάγκες

Γενικά
Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό αναζωογονεί τις προοπτικές σου και σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, έχοντας μάλιστα και την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού» ή απλά της… τύχης! Φρόντισε ωστόσο να μην «βολευτείς» σε εύκολες λύσεις αλλά να εκμεταλλευτείς την συγκυρία, ώστε να διακριθείς εκεί όπου πραγματικά έχεις τα προσόντα και θέλεις να πετύχεις το «κάτι παραπάνω». Κατά τα άλλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε ωθεί να φροντίσεις για την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου.

Ερωτικά
Η συμπόρευση της Αφροδίτης και του Άρη ίσως να συμβάλλει σε έναν κακό… συντονισμό: Πρόσωπα που θέλεις δεν σε θέλουν κι εκείνα για τα οποία δεν ενδιαφέρεσαι σε πολιορκούν! Θα έχεις όμως μια ακόμη ευκαιρία να «ξαναδείς» μια γνωριμία του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπερβολικό συναίσθημα

Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα πλήττει καίρια την βεβαιότητα σου ότι όλα είναι… υπό λογικό έλεγχο, αφού σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και… ψυχοπονιάρη/α! Επιπλέον όμως θα σε φέρει πιο κοντά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που κατέχουν μια ειδική γνώση ή ξέρουν πολύτιμα μυστικά. Όσο για το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό, ορίζει την έναρξη μιας περιόδου πλούσιας σε ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ σε εφοδιάζει και με την απαραίτητη τύχη σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με νομικές ρυθμίσεις ή τις σπουδές σου.

Ερωτικά
Αναμένεται να υπάρξει μια… τουλάχιστον ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία όμως παρά τις δηλώσεις περί του αντιθέτου, φέρει περισσότερο τα χαρακτηριστικά μιας «δυνατής» περιπέτειας, παρά μιας σταθερής σχέσης. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις.

Ετικέτες