ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Ρωτώντας πας στην πόλη»!

Γενικά

Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον στον Υδροχόο, η δυναμική μετατοπίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου αναμένονται ενδιαφέρουσες καταστάσεις, ανεξάρτητα με το αν σου αρέσουν ή… όχι! Επιπλέον, ίσως νιώσεις την επιθυμία να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σήμερα όμως ενδέχεται να προκύψει μια ξαφνική ρήξη, εξ αιτίας ενός οικονομικού ζητήματος.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους πιθανόν να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια στους κατάλληλους αποδέκτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον αστερισμό των αλλαγών

Γενικά

Η είδηση βέβαια για σένα είναι η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σου, αφού σηματοδοτεί μια επταετή περίοδο σημαντικών αλλαγών στη ζωή σου. Άμεσα πάντως, το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο δίνει νέα ώθηση στις φιλοδοξίες σου, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, αλλιώς μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από παρορμήσεις της στιγμής.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις «άκρες» που διαθέτεις και κάποιες σημαντικές πληροφορίες, ώστε να κερδίσεις περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωταγωνιστικός ρόλος

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα ταλέντα σου, αποκαλύπτει ωστόσο και κάποιες από τις αδυναμίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, πολλαπλασιάζει τις διασυνδέσεις σου και κατ’ επέκταση τις διαθέσιμες λύσεις σε πολλά θέματα που αδυνατούσες να διεκπεραιώσεις από μόνος/η σου.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο, η καθημερινότητά σου αποκτά πλέον έναν έντονο χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις το δίκιο σου και μέσω της νομικής οδού. Επιπλέον όμως, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ενός ατυχήματος, γι’ αυτό να είσαι σε εγρήγορση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίδα για την υγεία σου

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις ραγδαία το εισόδημά σου, έστω κι αν, μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου, υπάρξουν απώλειες ή ζημιές που θα σε προβληματίσουν. Επιπλέον, αναμένεται μια στροφή στην καριέρα σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη μυστικών, γύρω από προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, ενώ σου δίνει και το έναυσμα για να ασχοληθείς με την υγεία και τη διατροφή σου, εφαρμόζοντας κάποιες πρακτικές συμβουλές.

ΛΕΩΝ

Σε νέα φάση

Γενικά

Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο μπορεί να συνδυαστεί με «αναταράξεις» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι μάλιστα εύκολο η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο! Στον αντίποδα βέβαια, είναι πιθανό να συνάψεις μια αποτελεσματική συνεργασία μικρής διάρκειας, αλλά και να αλλάξει υπέρ σου το νομικό πλαίσιο μιας συμφωνίας.

Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους ένας φίλος ή μια φίλη, που έχει τα κατάλληλα «κονέ», ενδέχεται να μεσολαβήσει σε μια υπόθεσή σου, ενώ ανάλογα οφέλη σε περιμένουν στην περίπτωση που απευθυνθείς σε έναν συλλογικό φορέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαιτείται ευελιξία

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να προσανατολιστείς στην διάδοση του έργου και των στόχων σου, προσεγγίζοντας άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις κι εδώ βέβαια δε χρειάζεται να είσαι αμετακίνητος/η στις θέσεις σου, αλλά πολύ πιο ευέλικτος/η.

Παράλληλα, ο Άρης πλέον στον Υδροχόο δεν επιτρέπει αμέλειες ή επιπολαιότητες σε ζητήματα που αφορούν στην υγεία σου, μπορείς όμως να επικεντρωθείς σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής, που θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επιπλέον, ενδεχομένως να υπάρξει μια απρόσμενη αλλαγή στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Επαφές και μετακινήσεις

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο, ανεξάρτητα από τα συναισθηματικά «πάνω- κάτω», που θα σου φέρει το επόμενο διάστημα, θα συμβάλλει στην εντατική ενασχόλησή σου με κάτι που σε «γεμίζει». Στα πλην πάντως της υπόθεσης είναι τα προβλήματα με αγαπημένα σου πρόσωπα, που σε πρώτη φάση μπορεί να έχουν οικονομικά αίτια, ενώ «παίζει» και μια ξαφνική ανατροπή στις συνεργασίες σου.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τα ταξίδια και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια χρήσιμη πληροφορία ή είδηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μεγάλη ανατροπή

Γενικά

Με τον Άρη στον Υδροχόο καλείσαι πλέον να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, αφού ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες εντάσεις και επείγοντα περιστατικά. Σήμερα, μάλιστα, είναι πιθανό να υπάρξει μια ρήξη με έναν δικό σου άνθρωπο, κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή σου, προαναγγέλλοντας μια νέα πορεία.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα, ιδιαίτερα αν σκέφτεσαι να ζητήσεις πληροφορίες ή κάποια μεσολάβηση, ώστε να προβείς σε μια ρύθμιση-συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαπραγματεύσεις

Γενικά

Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να συμβάλλει σε μια επωφελή συνεργασία, έστω κι αν χρειαστεί να «κάνεις σκόντο» σε μερικά από τα προαπαιτούμενά σου. Επιπλέον, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς τις σκέψεις και τα σχέδιά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου και σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτισή σου άμεσα.

Ακόμα, πιθανόν να εντατικοποιήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό να αλλάξεις υπέρ σου τα δεδομένα στον εργασιακό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρήσιμες πληροφορίες

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο τείνει να αλλάξει το «τοπίο» στα οικονομικά σου, μέσα από διαδοχικές διεκδικήσεις ή πρωτοβουλίες. Σήμερα, μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος, ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις, στον αντίποδα όμως, αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, ενδέχεται να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου παρέχει πληροφορίες και υλικό ώστε να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα. Επιπλέον όμως, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέση μάχης

Γενικά

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου αναμένεται να σε ρίξει ακόμη πιο εμφατικά στον «στίβο» της ζωής, προκειμένου να πετύχεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου. Ίσως, μάλιστα, έχεις και μια «καταπληκτική» έμπνευση της στιγμής! Από την άλλη πλευρά όμως, να θυμάσαι ότι γίνεσαι πιο επιρρεπής στα ατυχήματα, γι’ αυτό πρόσεχε τις κινήσεις σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνική ζωή σου και αναμένεται να μείνεις εξαιρετικά ικανοποιημένος/η από τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις. Επιπλέον, ένα προσωπικό θέμα σου «βγαίνει στον αφρό»!

ΙΧΘΥΕΣ

Μεταβολές στον χώρο σου

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει το έναυσμα για την διευθέτηση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση. Επιπλέον, φαίνεται πως κόσμος πάει κι έρχεται στον χώρο σου, αλλά δεν αποκλείεται να βρεθείς κι εσύ σε έναν άλλο.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο, οφείλεις να γίνεις πιο άμεσος/η στην αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου, ενώ καλό είναι να φυλάξεις και τα νώτα σου από ύπουλες ενέργειες, αφού κάποιος/α «υπεράνω πάσης υποψίας» σχεδιάζει κάτι σε βάρος σου.

Ετικέτες