ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οι άλλοι/ες… φταίνε!

Με την Σελήνη απέναντί σου να δέχεται την επιρροή του Κρόνου, θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η και τυπικός/η με τις συνεργασίες σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Επιπλέον, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνεις αντικείμενο μιας αυστηρής κριτικής, τελικά όμως δεν έχεις εσύ το πρόβλημα αλλά ο/η άλλος/η!

Παράλληλα, αν κινηθείς κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σου εξασφαλίσει ευκολίες και «άκρες» στη δουλειά σου, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας-διατροφής, θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρά και ικανοποίηση

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε άτομα συμβατά με τις ιδέες ή τον τρόπο ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει, ώστε να εμπλουτίσεις και να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου. Ίσως, μάλιστα, πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία ή τη διατροφή σου, περικόπτοντας κάποιες «αμαρτωλές» συνήθειες. Επιπλέον, στη δουλειά σου αναμένονται καθυστερήσεις και εμπόδια ή θέματα με το προσωπικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοινωνικό άνοιγμα

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να διαμορφώσεις ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ θα συμβάλλει θετικά και στην εξέλιξη ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, μπορεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να βρεθείς σε μια ανάλογη εκδήλωση «εκτός έδρας».

Από την άλλη πλευρά όμως, η Σελήνη στον Ζυγό σε «βασανίζει» με ζητήματα των αγαπημένων σου κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς «σοφά» τα πράγματα, τηρώντας το μέτρο και αποφεύγοντας να πάρεις μια «τελειωτική» απόφαση, αφού το ζητούμενο είναι ο συμβιβασμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ο παλιός είναι αλλιώς»!

Ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να «ξύσεις πληγές». Από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειές σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στη διάθεσή σου αρκεί για να κάνεις τη διαφορά. Επιπλέον, ίσως αναβιώσει μια ενασχόληση του παρελθόντος.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό να διευθετήσεις λεπτομέρειες ή τυπικά ζητήματα της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ

Οικονομική εύνοια

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει ένα όμορφο δώρο, ενώ γενικότερα ευνοεί τις αγορές ή τις επενδύσεις, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε ένα project με ευοίωνες προοπτικές.

Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ζυγό πιθανόν να δημιουργήσει εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ας είσαι, λοιπόν, προνοητικός/η, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις εκείνα που οφείλονται σε δικές σου παραλείψεις. Επιπλέον, σε θέλει πιο προσεκτικό/η με κάποια «τυπικά» ζητήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα, άδειες και παραστατικά, που οφείλεις να έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα λειτουργούν υπέρ σου

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει την ψυχολογία σου και σε ωθεί να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά τελικά όπως κι αν… είσαι, θα σε φέρει κοντά σε άτομα που σε συμπαθούν ιδιαίτερα ή εκτιμούν το έργο και τη στάση σου, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα για σένα.

Επιπλέον, η σύναψη μιας συμφωνίας φαίνεται να σου ανοίγει τον δρόμο προς την επιτυχία και καλό είναι να μη χάσεις την ευκαιρία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και κυρίως να μη δανείσεις χρήματα, αφού δε θα σου επιστραφούν.

ΖΥΓΟΣ

Κράτα ίσες αποστάσεις

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, η πολιτική των ίσων αποστάσεων είναι εκείνη που θα σε δικαιώσει, ιδιαίτερα αν προκύψει κάποιο οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα. Μπορεί, ωστόσο, να αναλάβεις από μόνος/η σου ευθύνες που δε σου αναλογούν, δυσκολεύοντας κατά τι τη ζωή σου!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία, με τη συνδρομή ατόμων που ξέρουν από αυτά. Επιπλέον, η σύναψη μιας «κρυφής» συμμαχίας θα σε βοηθήσει να δράσεις εκ του ασφαλούς στη δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολύ χρήσιμη φιλία

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα μιας όμορφης παρέας ή συντροφιάς, διασκεδάζοντας, αλλά και αναπτύσσοντας δράσεις που ωφελούν πολλούς/ες. Επιπλέον, μια φιλία ή μια ομάδα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου, περιορίζοντας συνήθειες που σε βλάπτουν, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που υποφέρει ή σε ένα ζωάκι που βρίσκεται υπό την προστασία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, μέσα από τη δικτύωσή σου με τα κατάλληλα πρόσωπα κι από ό,τι φαίνεται δε θα χρειαστεί να… κοπιάσεις πολύ για αυτό! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολύ πιο ελκυστικό αυτό που «πουλάς», εξασφαλίζοντας μια διευρυμένη πελατεία.

Στον αντίποδα όμως, με την Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου να δέχεται τις πιέσεις του Κρόνου, μια φιλία σου πιθανόν να βρεθεί σε «στενωπό» και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να κινηθείς ακριβοδίκαια, αποφεύγοντας τις ακρότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματική συνείδηση

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δε… μπορούν να περιμένουν και η Σελήνη στον Ζυγό σε παραπέμπει σε παραπάνω ευθύνες, που θα «κόψουν» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να βάλεις φρένο σε μια υπόθεση που κάποιος/α δε διαχειρίζεται με την δέουσα υπευθυνότητα.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ανοίγοντας «πόρτες» και στο εξωτερικό, ίσως, μάλιστα, κλείσεις μια συμφωνία. Ακόμα, ένα συγγενικό σου πρόσωπο βρίσκεται στα πρόθυρα μιας διάκρισης, που θα καρπωθείς κι εσύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απόκτηση αγαθών

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να αγοράσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό, δεν αποκλείεται όμως και να στο δωρίσουν! Επιπλέον, αν αναζητάς κάποιου είδους εγγύηση ή χρηματοδότηση, θα τη λάβεις και μάλιστα με καλούς όρους.

Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Όσον αφορά όμως σε διαβάσματα και μελέτες, θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε πολύ καλό δρόμο

Η Αφροδίτη στην Παρθένο προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον δείκτη δημοφιλίας σου! Είναι, λοιπόν, μια ευκαιρία να «ξανοιχτείς» κοινωνικά ελπίζοντας στα καλύτερα και ιδιαίτερα σε μια συνεργασία, που θα σε ενθαρρύνει «να ανοίξεις τα φτερά σου», ενώ μπορεί να καρπωθείς τα οφέλη και από μια διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να είσαι φειδωλός/η στα έξοδά σου, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια ευνοεί τις πωλήσεις.

Ετικέτες