ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Προστάτεψε τα κεκτημένα σου

Ο Ερμής στην Παρθένο επισημαίνει μια ζημιά στη δουλειά σου. Παράλληλα, έρχονται ανατροπές στα οικονομικά σου, αν, μάλιστα, θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, τότε ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα.

Επιπλέον, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού οι διαπροσωπικές σχέσεις σου βρίσκονται σε κρίση και το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να ποντάρεις στο φιλότιμο των άλλων κι όχι να «κοντράρεις στα ίσια». Ανάλογη στάση οφείλεις να τηρήσεις απέναντι και σε συλλογικές δράσεις, αφού δε θέλει και πολύ για να γίνουν όλα «γης μαδιάμ» από μια ασήμαντη αφορμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Τίποτα δεν είναι αιώνιο!

Ο Ερμής στην Παρθένο σου φέρνει δυσάρεστα μαντάτα σε μια προσωπική υπόθεσή σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού γίνεσαι στόχος των κοσμικών δυνάμεων κι όλα εκείνα που θεωρείς ως σταθερά και αναλλοίωτα κινδυνεύουν να ανατραπούν. Κι αν διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί, κάν’ το, χωρίς να υπερβείς τα όρια στη συμπεριφορά σου, αντίθετα, άφησε τους άλλους να χάσουν το δίκιο τους!

Επιπλέον, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος/η για το απίθανο και με τα ρεφλέξ σου σε εγρήγορση, αφού σε απειλούν σπάνιοι κίνδυνοι από το πουθενά ή από… ψηλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όποιος ψάχνει, βρίσκει!

Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, ίσως όμως να σημάνει και μια δυσάρεστη εξέλιξη στα οικογενειακά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να υπερβείς τα όριά σου, αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις πνευματικές αναζητήσεις σου και στις καθημερινές συναλλαγές σου, αφού οι δεύτερες χαρακτηρίζονται από ακραίες συμπεριφορές.

Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα επεισοδιακό ταξίδι. Αν, λοιπόν, θες πραγματικά την ηρεμία σου, καλό είναι να αποφύγεις τις μετακινήσεις και τις πολλές εξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν «σίγουρα»!

Ο Ερμής στην Παρθένο σου φέρνει μια δυσάρεστη είδηση ή ένα στενόχωρο βίωμα, ενώ δεν αποκλείεται να χαλάσει κάτι που σου είναι απαραίτητο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, φαίνεται πως στα οικονομικά σου τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάτι, ωστόσο, που έχει δύο όψεις αφού πέρα από τις δυσάρεστες εκπλήξεις αναμένονται και έσοδα από το… πουθενά! Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να βρεις απέναντί σου φανατισμένα άτομα που στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας, προβαίνουν σε ακραίες και προκλητικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Κεραυνός εν αιθρία!

Ο Ερμής στην Παρθένο προδιαθέτει σε οικονομικές απώλειες ή σε μια αγορά που δε θα «σου βγει». Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού να αναστατώνει τη ζωή σου, το ιδανικό θα ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές, πριν έρθουν να σε βρουν κάτω από συνθήκες που δεν ορίζεις.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπάρξουν ακρότητες από τους άλλους προς τα εσένα και μάλιστα χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος, προτού όμως μεταχειριστείς κι εσύ ανάλογα μέσα, αναλογίσου ότι ο πραγματικά δυνατός δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα, αντίθετα ο ανασφαλής είναι που κάνει τη μεγαλύτερη φασαρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαιτείται πλήρης διερεύνηση

Ο Ερμής στο ζώδιό σου έχει τις… μαύρες του, κάτι που μπορεί να φανεί μέσα από ενοχλητικές ή δυσάρεστες καταστάσεις που θα προκύψουν, από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί για να διερευνήσεις το τι είναι πιθανό να κρύβεται πίσω από ανεξήγητα φαινόμενα. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει αιφνιδιαστικά ζητήματα στη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, προκύψει και μια απροσδόκητη νομική εμπλοκή.

Επιπλέον, στις μετακινήσεις αλλά και την υγεία σου ενδέχεται να υπάρξουν απρόοπτα και σπάνιες καταστάσεις, ας μην εφησυχάζεις λοιπόν!

ΖΥΓΟΣ

Πόλεμος και ειρήνη

Ο Ερμής στην Παρθένο θα σου αποκαλύψει μυστικά, που, ωστόσο, δε θα σου αρέσουν και τόσο! Επιπλέον, κάποιος/α μπορεί να «βάζει λόγια» ή να σε υπονομεύει. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει έντονες καταστάσεις και ξαφνικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και παρά τον… παραλογισμό που σε «πολιορκεί», το βέβαιο είναι πως ό,τι κι αν σου συμβεί, δεν πρόκειται για «το τέλος του κόσμου», παρά μόνο για μια ακραία ανωμαλία.

Εκπλήξεις, βέβαια, θα υπάρξουν και στα οικονομικά σου, όπου από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα άκρα

Ο Ερμής στην Παρθένο σε οδηγεί στο να διακόψεις μια φιλική σχέση σου, ίσως όμως να μάθεις και κάτι που θα σε στενοχωρήσει για έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού ενδέχεται να ανατραπούν όλα μέσα σε μια στιγμή τόσο στις συνεργασίες σου, όσο και στο σπίτι ή το γραφείο, είτε λόγω συμπεριφορών-αντιδράσεων είτε εξ αιτίας μιας απρόσμενης κατάρρευσης ή πτώσης.

Αν, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι έχεις να κάνεις με «τρελούς», είναι προτιμότερο να υποχωρήσεις ή να… εξαφανιστείς από μπροστά τους, αφού με τη λογική δε θα βγάλεις καμία άκρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου την έχουν… στημένη!

Ο Ερμής στην Παρθένο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις, οπότε έχε τον νου σου, αφού δεν αποκλείεται να βρεθείς προ τετελεσμένων και να εγκαταλείψεις οριστικά ένα σχέδιό σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, αναμένονται ακραίες ή σπάνιες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν «μάχες» με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, αλλά κανείς δεν πρόκειται να πειστεί, αφού επικρατεί η λογική του παραλόγου! Μπορείς, βέβαια, να επικεντρωθείς στην επιμόρφωση και τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυνήγησε την έκπληξη

Ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στα οικονομικά σου είναι πιο πιθανό να ευνοηθείς εκεί που όλοι σε έχουν «καταδικασμένο/η», παρά σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση, που από «θρίαμβο»  ενδεχομένως να εξελιχθεί σε… τραγωδία!

Ίσως, μάλιστα, να έχεις και έξτρα παροχές ή ένα απρόσμενο κέρδος, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο. Επιπλέον όμως, στις παρέες σου δρουν άτομα με ακραίες αντιλήψεις και πρόσεχε, μην πληρώσεις εσύ τα σπασμένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνική ανατροπή

Ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η στα οικονομικά σου και να μην παρασύρεσαι από τα πάθη σου γιατί θα το πληρώσεις σχετικά ακριβά! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού τείνει να ανατρέψει πολλές από τις σταθερές σου, μέσα από «απίστευτες» ή έκρυθμες καταστάσεις, ίσως όμως να είσαι εσύ που θα «τρελάνεις κόσμο» με τις επιλογές σου.

Επιπλέον, στο σπίτι ή το γραφείο αναμένονται αλλαγές που θα λειτουργήσουν υπέρ σου αν τις προκαλέσεις, ενδεχομένως όμως να υπάρξουν και ατυχήματα ή ζημιές, που θα δημιουργήσουν ένα προσωρινό χάος!

ΙΧΘΥΕΣ

Όλα είναι υπό έρευνα

Ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί το τέλος μιας συνεργασίας, ίσως όμως συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν δικό σου άνθρωπο. Αν, πάλι, σου γίνει μια πρόταση, πέρασέ την από… σαράντα κόσκινα, αφού κάτι ύποπτο κρύβεται από πίσω.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού δρομολογούνται παρασκηνιακές και αιφνιδιαστικές ενέργειες είτε στη δουλειά σου είτε γενικότερα στην καθημερινότητά σου, δεν αποκλείεται, μάλιστα, να νιώσεις πως «σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια». Επιπλέον, έχε τον νου σου σε ό,τι… πετάει, αλλά και στο κυκλοφορικό ή την καρδιά σου.

Ετικέτες