ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια δύσκολη απόφαση

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους.

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ενδέχεται να λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο, αν όμως πρόκειται για μια προσφορά που ουσιαστικά σε «εξαγοράζει», είναι προτιμότερο να πεις «όχι»!

ΤΑΥΡΟΣ

Να αισιοδοξείς!

Ο Δίας απέναντί σου χαλαρώνει πολλές από τις πιέσεις που δέχεσαι τον τελευταίο καιρό, επιτρέποντάς σου να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα. Κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι, με τη συνδρομή των γύρω σου, πράγματα που έδειχναν «αδύνατα» ή μια ευχή σου, υλοποιούνται με ένα νεύμα! Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, καθώς μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, όπου το «βρώμικο» παρασκήνιο και τα παιχνίδια εξουσίας έχουν τον πρώτο λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προάσπισε τα συμφέροντά σου

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί για να ψάξεις το ποιος/α «ορέγεται» τα κεκτημένα σου, ώστε να μη μείνεις «στα κρύα του λουτρού», πέφτοντας θύμα μιας οικονομικής υπονόμευσης. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τα καλά μιας καθημερινότητας απαλλαγμένης από άγχη και σκοτούρες, ενώ μπορεί και να σου δώσει κάποιο θετικό «οιωνό» σε σχέση με τα εργασιακά σου.

Επιπλέον, με την Σελήνη απέναντί σου ευνοούνται τα ταξίδια, ίσως όμως και να κουραστείς από «ανάλαφρες» συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου ζητούν πολλά

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα απέναντί σου, αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας ή της καριέρας σου είναι πάρα πολλά, αφού περιορίζεται η ελευθερία των κινήσεών σου, περίπου εκβιαστικά. Κι αν τύχει να βρεθείς προ τετελεσμένων, μη διστάσεις να πεις το οριστικό «αντίο».

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου, πλαισιωμένος/η από αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να περάσεις καλύτερα, οπότε βάλε από τώρα στην άκρη όλα αυτά που ενδεχομένως να σε πίκραναν και δες τη ζωή σου με χαμόγελο!

ΛΕΩΝ

Βήματα προόδου

Ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα. Ίσως, μάλιστα, λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις ένα άνετο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον 6ο ηλιακό σου οίκο αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για κάποιου είδους «καταστροφή» στη δουλειά σου ή στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ενώ καλό είναι να μην αδιαφορήσεις για την υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε τις… παρέες σου!

Ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σε «δέσουν» στο άρμα ατόμων, που μπροστά στο κέρδος τους δεν έχουν ούτε «μπέσα», ούτε ανθρωπιά ή στην καλύτερη περίπτωση «κουβαλούν» απωθημένα, που καθιστούν την μεταξύ σας συναλλαγή ασύμφορη για σένα. Επιπλέον, ίσως υπάρξει μια κατάσταση συναγερμού στα προσωπικά σου!

Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Σκορπιό είναι σε θέση να διαμορφώσει μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα διανθισμένη με ταξίδια, βόλτες αλλά και διαδικτυακές αναζητήσεις που θα σε διασκεδάσουν.

ΖΥΓΟΣ

Όχι πισωγυρίσματα

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον 4ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι «αναπότρεπτο», που θα σε αναγκάσει να το πράξεις, θέλοντας και μη.

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία με τη σειρά της θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου χαρίσουν κάτι σπουδαίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις άστρο!

Ο Δίας στο ζώδιό σου είναι βέβαια ένα πολύ καλό «χαρτί» στη ζωή σου, αφού ανοίγει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Επιπλέον, η τύχη σου θα «αβγατίσει», αν προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθούν να μάθεις πράματα και θάματα, από την άλλη πλευρά όμως εγκυμονούν κινδύνους για τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα σε άγνωστες περιοχές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον «οίκο» των οικονομικών σου, καλείσαι να εγκαταλείψεις επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν μέχρι σήμερα ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Κι επειδή η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, δεν αποκλείεται να ξανοιχτεί μπροστά σου μια νέα και πλήρως αναβαθμισμένηπραγματικότητα!

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σου αποκαλύπτει μυστικά, δίνοντάς σου το πλεονέκτημα σε μια διεκδίκηση. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα ή για ένα θέμα υγείας, που σε ταλαιπωρεί ή σε προβληματίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε μια νέα πορεία

Ο Άρης και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθούν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, μαζί με τις κακές στιγμές του, αλλά και τον… κακό σου εαυτό και να επικεντρωθείς σε μια νέα και αναγεννητική πορεία. Κι αν το πράξεις, τότε θα δικαιωθείς, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση όλα τα προγνωστικά είναι σε βάρος σου.

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ανανεώνει την κοινωνικότητά σου και ίσως γνωρίσεις κάποια πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο για έναν φίλο ή μια φίλη που βρισκόταν σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις το «πράσινο φως»!

Ο Δίας στον Σκορπιό αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως, μάλιστα, πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα με την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού» ή κάτω από πολύ καλές συνθήκες, όσον αφορά στα μέσα που βρίσκονται στη διάθεσή σου.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύουν το ερευνητικό σου δαιμόνιο, με αποτέλεσμα να «ξεθάψεις» ποικίλα μυστικά, από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε, μήπως τελικά «ανακατευτείς με τα πίτουρα», έχοντας τη γνωστή κατάληξη! Επιπλέον, φρόντισε για την υγεία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανανεώσου με ταξίδια

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου, ίσως πληροφορηθείς κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/ην βγάλεις από τη ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι έχεις να κάνεις με «θηρία» κι αν προκύψει ανταγωνισμός, είναι προτιμότερο να οπισθοχωρήσεις.

Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σου προσφέρει την ευκαιρία για ένα ταξίδι, που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια μυστικά που θα σε διαφωτίσουν για τα τεκταινόμενα.

Ετικέτες