ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οικονομική «ανάταση»!

Το τρίγωνο Ερμή-Δία ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική «ανάταση» ή τουλάχιστον να σου εξασφαλίσει όσα χρειάζεσαι. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου αλλά και να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα.

Παράλληλα όμως, με τον Άρη στον Υδροχόο, στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν κόντρες και κατηγορίες και σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να «βάλεις νερό στο κρασί σου» και να μην προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις παράλογες απαιτήσεις «χάνοντας» τελικά τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια καλή συνεργασία

Ο Άρης στον Υδροχόο οξύνει τις σχέσεις σου με άτομα που «έχουν λόγο» στη ζωή σου. Επιπλέον, αναμένονται ποικίλα «τρεχάματα», σε κάθε περίπτωση όμως θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δία θα σε φέρει σε επαφή με «κάθε καρυδιάς καρύδι» και είναι βέβαια προς το συμφέρον σου να ξεχωρίσεις τα πρόσωπα που έχουν να σου πουν ή να σου δώσουν κάτι το ουσιαστικό, ώστε να μην «άγεσαι και φέρεσαι» από εντυπώσεις. Ανεξάρτητα πάντως από το οτιδήποτε, το πλαίσιο των συνεργασιών σου έχει θετικό πρόσημο και αρκετή… διασκέδαση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εργασιακά οφέλη

Το τρίγωνο Ερμή-Δία βελτιώνει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις οφέλη τόσο στα οικονομικά, όσο και τα εργασιακά σου, χωρίς μάλιστα να… κουραστείς πολύ! Είναι, λοιπόν, μια καλή ημέρα, είτε για να ψάξεις για δουλειά είτε για να διευκολύνεις τη θέση σου αλλά και για να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Παράλληλα όμως αναμένεται να αντιμετωπίσεις και έκτακτες καταστάσεις που απαιτούν καλά αντανακλαστικά και γερά νεύρα, αφού με τον Άρη στον Υδροχόο, οι μετακινήσεις και οι επαφές σου αποκτούν έντονο χαρακτήρα, ίσως και… πολεμικό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρώτα η… διασκέδαση!

Κατ’ αρχάς, δικαιούσαι να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στη διασκέδαση και το παρεΐστικο κλίμα, που σου υπόσχεται το τρίγωνο Ερμή-Δία! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να λάβεις μια καλή είδηση ή να βρεθείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Κατά τα άλλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε θέλει σε εγρήγορση στον οικονομικό τομέα, αφού είναι πιθανό να προκύψουν προκλήσεις αλλά και εντάσεις, όπου η αμεσότητα και η καπατσοσύνη σου θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να αυξηθεί η τάση σου για… κατανάλωση, με κίνδυνο να εξανεμίσεις όλο το αποθεματικό σου.

ΛΕΩΝ

Πρόοδος στο σπίτι

Με τον Άρη στον Υδροχόο να «φορτώνει» με νεύρα και ανυπομονησία είτε τους άλλους είτε εσένα, δείχνει πιο δύσκολο να «επιβιώσει» μια σταθερή συνεργασία κι είναι πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορείς να προχωρήσεις σε μια συμφωνία «ειδικού τύπου» με συγκεκριμένο στόχο και μικρή διάρκεια.

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Δία συμβάλλει θετικά στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, δεχθείς επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς κάπου… ωραία! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να εμπλουτίσεις τον χώρο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα

Το τρίγωνο Ερμή-Δία αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα συναπαντήματα και «τυχερές» καταστάσεις. Επιπλέον, μη χάσεις την ευκαιρία για μια μικρή «απόδραση» από τη ρουτίνα, κοντά σε πρόσωπα με τα οποία έχεις πολλά να πεις κι εδώ οι φίλοι/ες, αλλά και οι συγγενείς έχουν τον πρώτο λόγο.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ασχοληθείς επιτακτικά με διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου, χωρίς να λείψουν οι εντάσεις-συγκρούσεις. Από την άλλη πλευρά, η μέρα προσφέρεται για μαστορέματα.

ΖΥΓΟΣ

Εύνοια και υποστήριξη

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διαχειριστείς με τη μέγιστη δυνατή ψυχραιμία τις αντιδράσεις, αλλά και τις έγνοιες ή τους προβληματισμούς ενός αγαπημένου σου προσώπου, αφού μια διαφορετική στάση ενδεχομένως να εκληφθεί είτε ως απόρριψη είτε ως εγωισμός.

Στον αντίποδα, καλείσαι να ρισκάρεις μια επένδυση, αξιοποιώντας μια καταπληκτική έμπνευση της στιγμής. Έτσι κι αλλιώς, το τρίγωνο Ερμή-Δία ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ μπορεί να έχεις και τα «τυχερά» σου, οπότε μη χάσεις την ευκαιρία! Επιπλέον, η επαφή σου με ένα «ισχυρό» θα σε «ξελασπώσει».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εύκολες λύσεις

Με τον Άρη στον Υδροχόο να παραπέμπει σε οικογενειακές εντάσεις, οφείλεις να δώσεις τόπο στην οργή, ώστε να μην «ξεφύγει» το πράγμα. Επιπλέον, αν πρόκειται να διαμείνεις κάπου αλλού, φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά τις προδιαγραφές του καταλύματός σου, αφού είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από αυθαιρεσίες ή ελλείψεις που δεν ήταν γνωστές.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δία αναμένεται να συμβάλλει και στην δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα και βέβαια δεν έχεις παρά να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν ή στις εύκολες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μυστικά που βγαίνουν στο φως

Το τρίγωνο Ερμή-Δία ενδέχεται να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, αλλά και στο να μάθεις διάφορα μυστικά. Επιπλέον όμως, σε καλεί να χαλαρώσεις, έστω και για λίγο, σε ένα «δικό σου» μέρος, μακριά από εξωτερικές παρεμβάσεις. Θα ήταν, επίσης, σοφό να εκμεταλλευτείς τις όποιες παροχές-προσφορές, αναφορικά με την υγεία και τη διατροφή σου.

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Υδροχόο να πριμοδοτεί εντάσεις οφείλεις να εξαντλήσεις την… ψυχραιμία σου, αλλά και την εφευρετικότητά σου σχετικά με τεχνικές βλάβες ή ζημιές, που μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες γνωριμίες

Το τρίγωνο Ερμή-Δία προάγει την κοινωνικότητά σου και μέσα στις νέες γνωριμίες σου υπάρχουν μεν «ποιοτικά» άτομα, αλλά και κάποια άλλα που ποντάρουν μόνο στο να κερδίσουν τις εντυπώσεις κι εδώ θα πρέπει να διαλέξεις ποιος/α σου κάνει.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο να σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική σου διαχείριση, μπορεί εύκολα να βρεθείς από το «όλα» στο «τίποτα» και αντίστροφα! Επιπλέον, καλείσαι να είσαι σε επιφυλακή απέναντι σε επιβουλές, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α θα επιχειρήσει να «οικειοποιηθεί» τα κεκτημένα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευκαιρίες ανάδειξης

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, δες το όμως σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις πράγματα. Επιπλέον, καλείσαι να δράσεις άμεσα και γρήγορα για να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δία σε προσκαλεί για να συμμετάσχεις σε ποικίλες κοινωνικές δραστηριότητες, με κύριο «πιάτο» την επαγγελματική σου ανέλιξη και τις δυνατότητες δικτύωσής σου σε «υψηλούς» κύκλους. Ακόμα, είναι πιθανό να ανέβει ακόμη περισσότερο το «πρεστίζ» σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γνώσεις και πληροφορίες

Το τρίγωνο Ερμή-Δία θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες, αλλά και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι αναψυχής. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αρκετά διαφορετικό, ωστόσο, είναι το κλίμα σε σχέση με ενδεχόμενες παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, γι’ αυτό καλό είναι να επαγρυπνείς, χωρίς όμως να πιστεύεις και τα όσα σου «σερβίρουν». Ακόμα, με τον Άρη στον Υδροχόομπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα περαστικό μεν, αλλά οξύ θέμα υγείας.

Ετικέτες