ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αναπαλαίωση και φρεσκάρισμα!

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να αξιοποιήσεις αδιάθετο ή αποθηκευμένο υλικό, είτε πρόκειται για εργασίες στο σπίτι σου είτε για ανακατατάξεις στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι παρατημένο αλλά πολύτιμο. Επιπλέον, ενδέχεται να επανακάμψει μια παλιά σου πελατεία ή να ασχοληθείς με κάτι που έκανες και στο παρελθόν. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σου ζητά να μην αμελήσεις και το «μέσα» σου, τρέφοντας την ψυχή σου με πνευματικά αγαθά. Ίσως μάλιστα να δεις κι ένα «σημαδιακό» ή προφητικό όνειρο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έχεις ένα ερωτικό «κάλεσμα» από ένα άτομο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, το οποίο είχε βέβαια εκφράσει και στο παρελθόν την προτίμησή του για σένα, αλλά τώρα επανέρχεται… δριμύτερο!

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι πάει… λάθος!

Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικό ταλέντο που μπορεί να διαθέτεις. Προδιαγράφεται λοιπόν μια ημέρα με δημιουργικές εμπνεύσεις και «λεπτές» συγκινήσεις, που θα σε μεταφέρουν σε έναν «παραδεισένιο» κόσμο. Από την άλλη πλευρά όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στην Παρθένοαυξάνει τον υποκειμενισμό σου κι ίσως τελικά να «χαριστείς» σε ένα πρόσωπο που… ποντάρει σε αυτήν ακριβώς την αδυναμία σου!

Ερωτικά
Νέες προκλήσεις αλλά και παλιές καταστάσεις σε… αναζητούν κι είναι βέβαια στο χέρι σου να δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Ωστόσο, με δεδομένη την συναισθηματική φόρτιση που σε έχει «κυριεύσει», δεν αποκλείεται να κάνεις κάτι που λογικά δεν «στέκει».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δικαίωμα στο όνειρο

Γενικά
Σήμερα, μπορεί να λάβουν χώρα σημαντικές διεργασίες για οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να προβείς σε ανακατατάξεις στον χώρο σου, κρατώντας σε πρώτο πλάνο όλα εκείνα που έχουν για σένα μια συναισθηματική ή εμβληματική αξία. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα πολλά είναι αυτά που… δε θα γίνουν, οπότε δε χάνεις τίποτε, αν «αποσυρθείς» για λίγο από τα «τετριμμένα» και εντάξεις στην καθημερινότητά σου δράσεις που «μιλάνε στην ψυχή σου».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να επιδιώξεις το «κάτι παραπάνω» στην προσωπική σου ζωή, προσβλέποντας σε μια μόνιμη σχέση με διάρκεια. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με όπλο την αισιοδοξία

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο, ενώ μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ή να επισκεφτείς ένα παλιό «στέκι» σου. Ωστόσο, φαίνεται πως παίρνεις τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά, από όσο είναι στην πραγματικότητα, με κίνδυνο να εγκλωβιστείς συναισθηματικά και να πράξεις «άλλα αντί άλλων». Ακολούθησε λοιπόν την «οδό» του Ποσειδώνα, εμψυχώνοντας τόσο τον εαυτό σου όσο και τους άλλους, έστω κι αν γνωρίζεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα στην πράξη.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση μεγάλης ευαισθησίας, με αποτέλεσμα να ζητάς πολλά περισσότερα από τον/την σύντροφο σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να εκλάβεις ως «επίθεση» ακόμη και μια απλή διαμαρτυρία από την πλευρά του/της, γι’ αυτό… συγκρατήσου!

ΛΕΩΝ

Χάρισε την… αγάπη σου!

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, αλλά αν είσαι συλλέκτης, θα σε βοηθήσει, ώστε να περιέλθει στην κατοχή σου κάτι που σε γοητεύει. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να «ξεγελαστείς» από ένα πρόσωπο που ποντάρει στις ευαισθησίες σου, κάτι όμως που δεν αναμένεται να έχει σοβαρές συνέπειες, αν δεν εμπλακείς οικονομικά. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να χαρίσεις κάτι, παρά να «πετάξεις» τα χρήματά σου σε μια άστοχη επένδυση.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να δράσεις κρυφά ή να ενδώσεις σε ένα άτομο που έχει κι άλλη «δέσμευση». Αν όμως τέτοιες καταστάσεις δεν είναι του γούστου σου, είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε άλλα ζητήματα, περιμένοντας καλύτερες ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πετώντας» στα τυφλά!

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε στρέφει στο παρελθόν, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε σημαντικές βοήθειες από τους οικείους σου ή την συνέχιση μιας οικογενειακής παράδοσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα δίνει δύναμη στα όνειρά σου, αλλά μπορεί και να σε παρασύρει σε μια κάπως «ανθυγιεινή» φυγή. Το τι ακριβώς θα πράξεις βέβαια επαφίεται σε σένα και καλό είναι να επιλέξεις μια δημιουργική οδό για να εκφράσεις τις ανησυχίες και τα οράματά σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σηματοδοτεί μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις ότι «λυγίζεις» κάτω από το βάρος ενός αιτήματος που «απειλεί» πάνω απ’ όλα την προσωπική σου ανεξαρτησία αλλά σίγουρα έχει και τα… καλά του!

ΖΥΓΟΣ

Υπερβολική αισιοδοξία

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να «σκάψεις» μέσα σου για να βρεις τις αιτίες μιας «ανεξήγητης» τάσης σου. Ίσως μάλιστα να πας πολύ πίσω στο χρόνο για να εντοπίσεις την άκρη του νήματος. Επιπλέον, αν ταλαιπωρείσαι από κάποιο θέμα υγείας καλό είναι να προσανατολιστείς σε μια παραδοσιακή θεραπευτική μέθοδο. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο/η κι ίσως… απροετοίμαστο/η απέναντι σε προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία μάλιστα μπορεί να λάβουν μια ανεξήγητη διάσταση!

Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να θεωρείς ως οριστική οποιαδήποτε κατάσταση υπάρχει σήμερα, αφού τα «συμπαντικά πειράματα» θα συνεχιστούν, μέχρι να τα βρεις με τον εαυτό σου και να καταλήξεις σε αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απώλεια εμπιστοσύνης

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναθέρμανση μιας φιλίας ή σε ένα reunion αλλά και στην ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με ανθρωπιστικούς σκοπούς. Επιπλέον, είναι πιθανό να καταπιαστείς με ένα παλιό σου χόμπι. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο γενναιόδωρο/η και δοτικό/η απέναντι σε αυτόν/ην που αγαπάς, από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή να μπεις σε μια διαδικασία να κυνηγάς «φαντάσματα» στην προσωπική σου ζωή.

Ερωτικά
Ίσως αναγκαστείς να επικεντρωθείς στα όσα γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου τα πράγματα έχουν… ξεφύγει! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά η εμπλοκή σου γίνει αφορμή για να ανοίξει ένας νέος κύκλος παρεξηγήσεων, στον οποίο πλέον θα συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιρρεπής σε λάθη

Γενικά
Ανταγωνισμοί του παρελθόντος αναφύονται στο σήμερα, από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να υπάρξει και μια συμφιλιωτική «οδός», με βάση εκείνα που σας ενώνουν ή συνιστούν μια κοινή παράδοση. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας οικογενειακής παράδοσης ή να σε στρέψει σε μια παλιά δραστηριότητά σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει κάπως «αιθεροβάμονα» και επιρρεπή στα λάθη, οπότε τσέκαρε δύο και τρεις φορές τις κινήσεις σου, πριν «την πατήσεις»!

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως ένα τρίτο πρόσωπο απειλεί την συνοχή της και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα από κοινού με τον/την σύντροφο σου, ώστε τελικά αυτή η απόπειρα να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιρρεπής σε λάθη

Γενικά
Ανταγωνισμοί του παρελθόντος αναφύονται στο σήμερα, από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να υπάρξει και μια συμφιλιωτική «οδός», με βάση εκείνα που σας ενώνουν ή συνιστούν μια κοινή παράδοση. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας οικογενειακής παράδοσης ή να σε στρέψει σε μια παλιά δραστηριότητά σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει κάπως «αιθεροβάμονα» και επιρρεπή στα λάθη, οπότε τσέκαρε δύο και τρεις φορές τις κινήσεις σου, πριν «την πατήσεις»!

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως ένα τρίτο πρόσωπο απειλεί την συνοχή της και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα από κοινού με τον/την σύντροφο σου, ώστε τελικά αυτή η απόπειρα να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές εξελίξεις

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση ενός κληροδοτήματος ή μιας «αντίκας» αξίας ή στην επιστροφή ενός ποσούπου θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Παράλληλα όμως η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα επηρεάζει τα οικονομικά σου, αυξάνοντας την πιθανότητα ενός λάθους ή μιας αβλεψίας που θα σου αφήσει την αίσθηση ότι ματαιοπονείς. Την ίδια στιγμή βέβαια, μπορεί να σου προσφέρει ένα δώρο συναισθηματικής αξίας ή να σε κάνει πολύ πιο δοτικό/η απέναντι σε όσους/ες περνούν δύσκολα.

Ερωτικά
Ένας κύκλος επιτυχιών φαίνεται να κλείνει, αφήνοντας πίσω του ευχάριστες αναμνήσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Για την ώρα πάντως, η φαντασία σου μπορεί να καλύψει επαρκώς όλα εκείνα που θα ήθελες να συμβούν για να ευτυχήσεις! 

ΙΧΘΥΕΣ

Αίσθηση ευτυχίας

Γενικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις και να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, από την άλλη πλευρά όμως σε «προειδοποιεί» ότι πολλά από αυτά που σκέφτεσαι ή ονειρεύεσαι δεν έχουν πιθανότητες να επαληθευτούν ή να δρομολογηθούν στην πράξη, κάτι που θα πρέπει να… προσέξεις αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία. Κι επειδή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ορίζει μια νέα φάση σε αυτόν τον τομέα, καλό είναι να επιλέξεις μια παλιά και δοκιμασμένη λύση. Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με κάποιον «γκουρού».

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας αυξάνει τις ευαισθησίες σου, προτείνοντάς σου να χωθείς στην… αγκαλιά της αρεσκείας σου και πραγματικά δεν υπάρχει κανείς λόγος για να μην συμμορφωθείς με τις υποδείξεις του, ιδιαίτερα αν προσβλέπεις σε κάτι πιο «επίσημο»!

 

Ετικέτες