ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά κυρίως θέματα ή την σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα όμως η ημέρα προσφέρεται και για συμπαρασταθείς σε φίλους/ες ή να βοηθήσεις κόσμο μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις και άτομα που διαπνέονται από ένα όραμα, να θυμάσαι όμως ότι ανάμεσα τους υπάρχουν και κάποιοι/ες, που απλά εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες των άλλων.

Ερωτικά
Ο θαυμασμός είναι βέβαια αναπόσπαστα συνδεδεμένος με τον έρωτα, ειδικά εκείνον που έχει και ρομαντικές διαστάσεις. Σήμερα μάλιστα μπορεί να αποτυπωθεί στο πρόσωπο ενός φίλου ή μιας φίλης, που θα… μπορούσε να έχει μαζί σου και μια πιο στενή σχέση!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω μπορεί να ενεργοποιήσει τις προοπτικές ενός ταξιδιού ή να ανοίξει έναν νέο κύκλο στην επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο προάγει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα του συγκεκριμένου χώρου. Επιπλέον, μπορείς να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να εμφανίσεις προς τα έξω τον «ιδανικό» εαυτό σου, κρύβοντας κάθε τι που θα μπορούσε να ενοχλήσει.

Ερωτικά
Σήμερα μπορείς να αφήσεις άριστες εντυπώσεις σε ένα πρόσωπο που κινείται σε «υψηλούς κύκλους», διεκδικώντας τον ρόλο και την τύχη της… Σταχτοπούτας! Μην ξεχάσεις όμως ότι «τα μεσάνυχτα η άμαξα θα γίνει κολοκύθα»…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω ορίζει την απαρχή μιας νέας φάσης στα οικονομικά σου κι ίσως θελήσεις να τακτοποιήσεις οριστικά μια παλιά υπόθεσή σου. Παράλληλα όμως, καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες κι ενδιαφέροντα που σε κάνουν να ονειρεύεσαι ή να ταξιδεύεις νοερά και μακριά από την φθορά της καθημερινότητας. Βιβλία ταινίες ή μουσικές μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτό αλλά σίγουρα μπορείς να έχεις ανάλογα αποτελέσματα μέσα από την επαφή με οτιδήποτε «μεταφυσικό».

Ερωτικά
Τα ωραία λόγια και οι όμορφες εικόνες αρκούν για να σε φέρουν πιο κοντά με τον άνθρωπο σου, ακόμη κι αν είναι… ψέματα! Δεν έχεις λοιπόν παρά να «φτιάξεις ατμόσφαιρα» κι όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω μεταθέτει σταδιακά το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις, συνεργασίες και το πώς θα τις «δέσεις» με έναν «επαγγελματικό» τρόπο. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να ξεχάσεις κέρδη και συμφέροντα, κάνοντας ότι περνά από το χέρι σου για να βοηθήσεις και να εμψυχώσεις όσους/ες το χρειάζονται. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες σου ή να εμφανίσεις προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σου, συντηρώντας τον προσωπικό σου «μύθο»!

Ερωτικά
Σήμερα, θα έχεις μια… πρώτης τάξεως ευκαιρία να βιώσεις μια ερωτική εμπειρία, από αυτές που δεν ξεχνιούνται και μάλιστα ανεξάρτητα από τον/την παρτενέρ σου, αφού η δύναμη της φαντασίας είναι τελικά αξεπέραστη!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ρεαλιστικές λύσεις για την δουλειά σου, όσον αφορά όμως στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, δεν υπάρχει λόγος να «βασανίζεις» το μυαλό σου με λογικές αναλύσεις και προσεγγίσεις, πολύ περισσότερο που «τα φαινόμενα απατούν». Αντίθετα λειτουργώντας με την διαίσθηση σου, θα μπορέσεις να «πιάσεις», άτομα που δείχνουν μεν «ιδανικά» αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι! Επιπλέον, αν υπογράψεις μια συμφωνία να ξέρεις ότι θα μείνει μόνον «στα χαρτιά».
.
Ερωτικά
Πάντα δυσκολευόσουν να πειστείς ότι η «βασιλοπούλα» ή ο «πρίγκιπας» των ονείρων σου υπάρχουν μόνον στα παραμύθια, αφού έχεις ως ζωντανό πρότυπο… εσένα! Και σήμερα ίσως να συναντήσεις κάποιον/α που θα κάνει αυτό το όνειρο πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε μια κοινωφελή προσπάθεια, προσφέροντας είτε υλικά, είτε ψυχικά. Ακόμη κι αν φαινομενικά δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα από αυτό, θα κάνεις καλό στην ψυχή σου και θα αποκομίσεις δύναμη για την συνέχεια. Έχε τον νου σου για κάποια «παράσιτα» που θα εμφανιστούν με σκοπό να σε «απομυζήσουν». Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, αναμένεται να αναδείξει θέματα σχετικά με τα παιδιά σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να πιο κοντά με ένα πρόσωπο που ασκεί τα καθήκοντα του ή συμμετέχει σε μια ανταλλαγή υπηρεσιών. Φαίνεται μάλιστα πως πρόκειται για μια «αβλαβή διέλευση» από τα… νερά του έρωτα, αφού δεν θα χρειαστούν δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα σου προσφέρεται η ευκαιρία να παίξεις για τα… καλά τον ρόλο του ειρηνοποιού και να συγχωρέσεις όσους/ες σε έβλαψαν ή έστω να πεις μια καλή κουβέντα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εκφράσεις το «μέσα σου», φτάνοντας σε ένα ύψιστο επίπεδο δημιουργίας. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω εγείρει κάποιες πρακτικές απαιτήσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι εδώ δεν «χωρούν» ευχολόγια. Ή θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη ή θα… υπομείνεις το χάος!

Ερωτικά
Ακόμη κι αν πρόκειται για ένα… ψέμα, θα ήταν κρίμα να χάσεις την ευκαιρία που σου δίνεται για να ζήσεις κάτι που ξεπερνά ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα! Εξ άλλου για να συμβεί ένα «θαύμα», πρέπει πρώτα να πιστέψεις σε αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω ενδέχεται να αναδείξει πρακτικά καθημερινά ζητήματα που θέλουν την λύση τους. Παράλληλα όμως, με τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις», το ιδανικό θα ήταν να προσφέρεις στέγη και ασφάλεια σε όσους/ες «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα», ίσως μάλιστα το σύμπαν να σου «επιστρέψει» το καλό λύνοντας ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να εξωραΐσεις ή να διακοσμήσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του ένα εορταστικό αλλά και ρομαντικό ύφος.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε ένα ρομαντικό περιβάλλον. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορείς να… φαντάζεσαι ότι θέλεις (αρκεί βέβαια να είναι σε θετική κατεύθυνση) ή να αφεθείς σε ένα όνειρο που θα «θρέψει» την ψυχή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω τονίζει τις οικονομικές ανάγκες σου
κι ίσως βρεις τον τρόπο να εξασφαλίσεις μια σημαντική παροχή. Παράλληλα όμως και έξω από τους υλικούς όρους και περιορισμούς, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ονειρευτείς και «πράγματα που δεν γίνονται» ή να εμψυχώσεις όσους/ες έχουν ανάγκη από έναν καλό λόγο. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να «ξεχαστείς» αλλά και να… μαγευτείς μέσα από θεάματα και ακροάματα!

Ερωτικά
Ένα ταξίδι ή μια επικοινωνία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, μπορεί να γίνει αφορμή μιας «δραστικής» φαντασίωσης, που ακόμη κι αν δεν μπορεί να υλοποιηθεί στην «πραγματική» σου ζωή, θα σου προσφέρει σίγουρα τα «φτερά» για να πορευτείς προς την ευτυχία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου θα κρατάς στα χέρια σου, τόσο τις δικές σου τύχες όσο και εκείνων που σε περιβάλλουν. Σήμερα ωστόσο, οι ρεαλιστικές προσεγγίσεις σου μπορεί να απογοητεύσουν ένα άτομο, που δεν έχει άλλο στήριγμα από τα όνειρα του, γι’ αυτό δώσε περισσότερο «χώρο» στο «πνεύμα των Χριστουγέννων»! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις στους άλλους, χωρίς να υπολογίσεις το αν το σύμπαν θα σου επιστρέψει το καλό που κάνεις ή όχι.

Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να προσφέρεις στον άνθρωπο που αγαπάς κάτι που έχει ανεκτίμητη αξία κι ας μην κοστίζει τίποτα. Υπάρχει φυσικά και η επιλογή ενός κοσμήματος που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά. Από την άλλη πλευρά μπορεί να λάβεις κι εσύ ένα ανάλογο δώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σφραγίσει το «διαβατήριο» σου για ένα ταξίδι προς την ευτυχία και δεν χρειάζεσαι ούτε πλούτη και ανέσεις, ούτε κάποιο «μαγικό φίλτρο», απλά πίστεψέ το και θα γίνει! Υπάρχουν βέβαια και κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν αλλά αντί να βάλεις απέναντι τον ρεαλισμό και τον ρομαντισμό, ψάξε να βρεις τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσεις να έχεις το «δύο σε ένα»! Κι ένας τέτοιος είναι το να προσδώσεις ένα καλλιτεχνικό «άγγιγμα» σε ότι κάνεις.

Ερωτικά
Όταν οι άλλοι/ες βλέπουν σε σένα αυτό που… θέλουν να δουν, τότε έχεις το απόλυτο πλεονέκτημα, πρόσεξε όμως μήπως την «πατήσεις» κι εσύ με ανάλογο τρόπο «βλέποντας» απέναντί σου πράγματα που δεν υπάρχουν παρά μόνον στην φαντασία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Μπορεί ο Άρης στο ζώδιό σου να απαιτεί περισσότερη δράση αλλά σήμερα ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ονειρευτείς περισσότερο αλλά και να χαλαρώσεις ή να ξεκουραστείς, δραπετεύοντας για ένα διάστημα από τα καθημερινά σου καθήκοντα. Επιπλέον, μπορείς να επωφεληθείς από την χρήση φυσικών σκευασμάτων, που θα βελτιώσουν την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα ή κύκλους που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις υποθέσεις σου.

Ερωτικά
Σήμερα βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να ζήσεις έναν «πλατωνικό» έρωτα, κι όπως ήδη γνωρίζεις, η συγκίνηση και η ευχαρίστηση μπορεί να είναι εξαιρετικά δυνατές, όταν δεν υπάρχει η «καθημερινή φθορά» μιας «κανονικής» σχέσης.

 

Ετικέτες