Ηλίας Βρεττός| Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του!

No Rating

Οι γιατροί που έχουν αναλάβει την περίπτωσή του αναφέρουν πως έχει η κατάσταση της υγείας του.

Το σφοδρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και συγκεντρώνει το τελευταίο εικοσιτετράωρο το ενδιαφέρον του κοινού.

Όπως πληροφορηθήκαμε, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του ωστόσο οι περιπέτειές του τώρα ξεκινούν αφού θα χρειαστεί να περάσει από χειρουργεία για να μπορέσει να επανέλθει από τα κατάγματα και τις κακώσεις που έχει υποστεί.

Δια στόματος των γιατρών του έρχεται τώρα το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του:

“Ο Ηλίας Βρεττός προσήλθε στην εφημερία μετά τον βαρύ τραυματισμό του, που μπορεί να συγκεντρoποιηθεί στο εξής πλάνο. Κατά σειρά βαρύτητος έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης, αρκετά σοβαρό… Κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο στη δεξιά μεριά και κάταγμα βραχιονίου από την δεξιά πλευρά. Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και προγραμματίζεται επέμβαση ολικής αποκατάστασης… Η εγχείρηση θα γίνει όταν σταθεροποιηθεί η κλινική κατάσταση του τραγουδιστή. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί. Μιλήσαμε μαζί τώρα, για μισή ώρα. Του περιέγραψα την κατάσταση πως έχει. Η κλινική εικόνα της κοπέλας είναι πολύ πιο ελαφρά και δεν νοσηλεύεται στη δική μας κλινική”.

Ετικέτες