ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πλαστές ανάγκες

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, όχι τόσο για να κερδίσεις, αλλά κυρίως για να αποτρέψεις εξελίξεις που θίγουν τα κεκτημένα σου, αφού κάθε συναλλαγή σου εμπερικλείει τον κίνδυνο μιας εξαπάτησης ή μιας αφηρημάδας που θα σου στοιχίσει. Επιπλέον, είναι εύκολο να παρασυρθείς από πλαστές ανάγκες, μπορείς, ωστόσο, να κάνεις ένα «ψυχικό» ή να αφιερώσεις τον χρόνο σου στη φροντίδα κάποιων, που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα»! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα καλλιεργεί τις καλλιτεχνικές τάσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λογική σου «μπάζει νερά»

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στις κινήσεις σου και προπάντων δύσπιστος/η σε όσα σου παρουσιάζονται, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα θέτει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες, καλείσαι να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου, αφού η λογική σου «μπάζει νερά». Παράλληλα, μπορείς να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες σου, αλλά και να αφεθείς σε ένα όνειρο ή όραμα που θα σε εμψυχώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαινόμενα παραπλάνησης

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία. Παράλληλα, στο εργασιακό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την καλή προαίρεσή σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/την συμφέρουν, ενώ σου δίνει την εικόνα ότι όλα είναι εντάξει. Μπορείς όμως κι εσύ να κάνεις το ίδιο, ώστε να παρακάμψεις εύκολα εμπόδια και αντιρρήσεις. Επιπλέον, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ευνοείται κάθε τι το καλλιτεχνικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα εμπιστοσύνης

Με την Σελήνη στον Ταύρο, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα στο όνειρο. Στην πραγματικότητα όμως πολλά γίνονται «κάτω από το τραπέζι» και δεν είναι σκόπιμο να πιστεύεις ό,τι ακούς και βλέπεις. Αντίθετα,καλό είναι να διερευνήσεις προσεκτικά τις κινήσεις των άλλων, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που εκτιμάς ή για μια συλλογική προσπάθεια που πιστεύεις και στηρίζεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να ασχοληθείς με τις τέχνες.

ΛΕΩΝ

Έλλειμμα ουσίας

Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή ένα κοινωνικό εγχείρημά σου, ωστόσο, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που μπορεί να τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα κι ωραία, οφείλεις να επαγρυπνείς σε σχέση με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, αφού αφορούν σε «άκυρες» καταστάσεις ή «κούφια λόγια». Επιπλέον, προστάτεψε τα κεκτημένα σου, αλλά και τον χώρο σου από «πονηρούς» εισβολείς, που ίσως σκαρφιστούν ακόμη και το πιο απίθανο πρόσχημα για να υφαρπάξουν αυτό που θέλουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ψέμα… πέφτει σύννεφο!

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητάς σου, ίσως, μάλιστα, επικοινωνήσεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Αν όμως διαπιστώσεις ότι οι εντάσεις έχουν «εξαφανιστεί», μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή είναι πιθανό να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να πλήξουν καίρια τα συμφέροντά σου. Επιπλέον, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα το ψέμα… πέφτει σύννεφο κι αν σου γίνει μια «σοβαρή» πρόταση, να είσαι σίγουρος/η ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω της.

ΖΥΓΟΣ

Το ψέμα… πέφτει σύννεφο!

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητάς σου, ίσως, μάλιστα, επικοινωνήσεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Αν όμως διαπιστώσεις ότι οι εντάσεις έχουν «εξαφανιστεί», μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή είναι πιθανό να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να πλήξουν καίρια τα συμφέροντά σου. Επιπλέον, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα το ψέμα… πέφτει σύννεφο κι αν σου γίνει μια «σοβαρή» πρόταση, να είσαι σίγουρος/η ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός «μπερδέματος» με πρωταγωνιστή έναν συνεργάτη ή κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Επιπλέον, καλό είναι να επανεξετάσεις τους όρους μιας σύμβασης ή συμφωνίας, αφού είτε θα αποδειχθεί άκυρη είτε κρύβει παγίδες και κινδύνους για τα κεκτημένα σου. Αν όμως έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, θα σου δοθεί η ευκαιρία να τις «τρέξεις» δημιουργικά. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο πονόψυχο/η, αλλά και επιρρεπή στο να σε εκμεταλλευτούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συμπαντική προστασία

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στην υγεία σου, μη βιαστείς, ωστόσο, να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού πολύ πιθανόν να πρόκειται περί λάθους. Επιπλέον, φαίνεται να τίθεται ένα σημαντικό ζήτημα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, έχεις όμως και μια συμπαντική προστασία που ακυρώνει τις όποιες σοβαρές επιπτώσεις επάνω σου. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ίσως όμως βρεθείς φιλοξενούμενος/η και σε ένα άλλο περιβάλλον που θα σου αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Παραμύθι χωρίς όνομα»!

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει περισσότερο να… φαντάζεσαι, παρά να σκέφτεσαι κι επειδή την ίδια στιγμή ο Άρης στον 12ο ηλιακό «οίκο»σου δημιουργεί συνθήκες «προδοσίας», μην απορήσεις, αν «σου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια» ένα πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, έχεις όλα τα περιθώρια για να αναπτύξεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές τάσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί μια κινητικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλά κι εδώ φαίνεται να παραμυθιάζεσαι, είτε από κάποιον/α άλλον/η είτε… εκούσια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λάθος εκτίμηση των πραγμάτων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ωστόσο, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η εικόνα που έχεις για τα τεκταινόμενα απέχει πολύ από το να είναι αντικειμενική και το μόνο που θα σου πάει καλά είναι η διακόσμηση ή ο εξωραϊσμός του χώρου σου. Ίσως, μάλιστα, χαθεί ένα αντικείμενο στο σπίτι σου. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα, πολλά και «ύποπτα» συντελούνται γύρω σου, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις κι εσύ θύμα ενός προσώπου που ξέρει να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Με ένα όνειρο τρελό…

Με την Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να προκύψουν έκτακτα περιστατικά στην καθημερινότητά σου, ίσως, μάλιστα, να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Ωστόσο, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το γενικότερο κλίμα είναι απατηλό κι αν επιμείνεις να τρέχεις από εδώ κι από εκεί, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια τρύπα στο νερό! Μπορείς όμως να αποφύγεις λάθη και αστοχίες, αν απλά απέχεις από τις εξελίξεις ή «ακούσεις» τη διαίσθησή σου, ειδικά σε σχέση με άτομα που δείχνουν εντάξει, αλλά σίγουρα κάτι κρύβουν.

Ετικέτες