ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται άμεσα με τα επαγγελματικά σου αλλά και οτιδήποτε «σημαίνον» στην ζωή σου. Μάλιστα, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα αναμένεται να σε φέρει προ ενός ισχυρού διλήμματος, για το αν δηλαδή θα συνεργαστείς με ισχυρά συμφέροντα, που ακολουθούν «βρώμικες» μεθόδους ή θα διαχωρίσεις την θέση σου, διακινδυνεύοντας έναν διαρκή και υπόγειο πόλεμο. Αν όμως κρίνεις πως δε «σε παίρνει», μην πας γυρεύοντας! Παράλληλα, ίσως γίνεις μάρτυρας ενός θλιβερού επεισοδίου.

Ερωτικά
Ο Άρης εξακολουθεί να σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η, ώστε να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη σου προσφέρει «στο πιάτο» μια λιγότερο «περιπετειώδη» επιλογή, στην οποία τελικά ίσως θα έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω πολλαπλασιάζει τις αναζητήσεις σου κι όσον αφορά στις πιο πνευματικές από αυτές είναι βέβαιο ότι μπορείς να φτάσεις στον πυρήνα των πραγμάτων, αξίζει λοιπόν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου ή να δώσεις βάση σε μια νέα «φιλοσοφία ζωής». Αντίθετα όμως στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια, κλπ), το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωναμπορεί να συμβάλλει σε δυσάρεστα βιώματα ή να σε ταλαιπωρήσει, ιδιαίτερα αν κινηθείς σε άγνωστες περιοχές. Επιπλέον, αν έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση, πρόσεξε μήπως τελικά «στην φέρουν»… μπαμπέσικα!

Ερωτικά
Η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια εσωτερική αβεβαιότητα που σίγουρα θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου, ακόμη και με εκείνους/ες που σε ξέρουν πολύ καλά. Αν πάντως «σου μπουν ψύλλοι στ’ αυτιά», μπορεί και να έχεις δίκιο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κατευθύνει σε οικονομικά κυρίως θέματα και είναι πιθανό να προβληματιστείς από κάποια «σκαμπανεβάσματα» στον ισολογισμό σου. Επιπλέον, φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις. Το πρώτο όμως που καλείσαι να διερευνήσεις είναι μήπως κάποιοι/ες έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους συμφέρει! Παράλληλα, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να σηματοδοτήσει μάλλον δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ενώ ενδεχομένως να κληθείς να πάρεις θέση σε μια συλλογική υπόθεση, «βγαίνοντας» από την ουδετερότητά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να ωφεληθείς από μια νέα γνωριμία ακόμη κι αν μείνει στο επίπεδο ενός απλού φλερτ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φρόντισε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις από όσους/ες σε πολιορκούν, αφού εύκολα μπορεί να «ξεφύγουν»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα έπρεπε να σε απασχολούν περισσότερο, αφού πολύ εύκολα μπορεί να «χαντακωθείς» από ενέργειες άλλων, που είτε δεν κατέχουν το αντικείμενο είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, ψάξε να βρεις τι κρύβεται από πίσω, αφού σίγουρα υπάρχουν προθέσεις που δεν δηλώνονται. Παράλληλα, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί «κοσμογονικές» αλλαγές στην καριέρα σου και σου τονίζει ότι για να πετύχεις τους υψηλούς στόχους σου, χρειάζεσαι απαραιτήτως και μια «κρυφή» υποστήριξη από κάποιο κέντρο εξουσίας.

Ερωτικά
Το να βρίσκεσαι κοντά σε σημαίνοντα πρόσωπα είναι βέβαια κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους κι ένας από αυτούς είναι να βρεις «τον άνθρωπό σου» μέσα σε μια μάλλον «επαγγελματική» κοινωνική εκδήλωση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Όλα συνηγορούν στο να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετικά με την δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξή τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσον θα συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από σένα, όσο «ηρωικό» πνεύμα κι αν επιδείξεις. Ενδέχεται λοιπόν να «υποκύψεις» σε απαιτήσεις που δεν είναι της αρεσκείας σου. Επιπλέον, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωναμπορεί να προκαλέσει ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς ή μια υπονομευτική παρέμβαση που θα σε «πονέσει». Παράλληλα η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε το «βρώμικο» ή ανθυγιεινό.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν το κλίμα που διαμορφώνεται είναι αρκούντως σεξουαλικό, από την στιγμή που ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο και σταθερό, δεν πρέπει να ξεγελαστείς και να «ξανοιχτείς», αφού «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με κάτι «μυστηριακό» που σε μαγεύει, Επιπλέον όμως, στρέφει την προσοχή σου σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που φαίνεται να βασανίζεται από κάτι σοβαρό και παρά την ενδεχόμενη αγωνία σου, έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ότι ξέρεις να συμπαρίστασαι ακόμη και στα δύσκολα. Να θυμάσαι όμως ότι εδώ δεν χωρούν ημίμετρα και θα πρέπει να καταπολεμήσεις το «κακό» στην ρίζα του. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να σου προσφέρει ένα απροσδόκητο οικονομικό πλεονέκτημα, έστω κι αν αυτά που θα κερδίσεις προέρχονται από απώλειες κάποιων άλλων.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η τύχη σου έχει ανοίξει για τα καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει πια, ιδιαίτερα στον σεξουαλικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση. Μπορείς ωστόσο να δώσεις μια πιο δημιουργική διάσταση στις εξελίξεις, παίρνοντας την αφορμή για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα, είτε αυτό αφορά τις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου είτε αντικείμενα και συσκευές που δεν χρειάζεσαι πια. Έτσι κι αλλιώς, ο ενεργός Πλούτωνας επιμένει ότι ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείς από τις εξαρτήσεις σου και να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και συνειδητοποιώντας ότι ένα «τέλος» φέρει πάντα την σφραγίδα μιας νέας αρχής.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου αλλάζει με κινηματογραφική ταχύτητα, κάτι που σε κάνει ανοικτό/η σε μια περιπέτεια αλλά δυσκολεύει την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Αν πάντως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να αποφύγεις τις «κακοτοπιές» μιας πρόκλησης που το πιθανότερο είναι να κρύβει παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως στο «χαλαρό», ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που έχει «κομβική» σημασία, όσο δυσάρεστο κι αν είναι! Παράλληλα βέβαια, οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να δοκιμάζονται, ενώ στη δουλειά σου γίνονται κάποια «υποχθόνια» πράγματα που δεν σου αρέσουν αλλά αυτές μπορεί να είναι μόνον οι αφορμές να πάρεις κάποιες αποφάσεις «εφ’ όλης της ύλης». Επιπλέον, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να σηματοδοτήσει κάποιες ενοχλητικές ή δυσάρεστες καταστάσεις σε σχέση με ζώα, φυτά και καλλιέργειες, που βρίσκονται κάτω από την επίβλεψή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, κάποιος/α θα ενδιαφερθεί για σένα, στοχεύοντας κατ’ αρχήν σε μια συνεργασία κι όχι κάτι περισσότερο, από την στιγμή όμως που το επιθυμείς μπορείς να «εκμεταλλευτείς» την περίσταση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε τα «λόγια» που μπορεί να βάλει ένα τρίτο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, ο προβληματισμός σου για την πορεία των οικονομικών σου μπορεί να αποδώσει αν κινηθείς σε μια ρεαλιστική βάση, υπολογίζοντας όχι μόνον τις δικές σου δυνατότητες, αλλά και τις γενικότερες συγκυρίες. Επιπλέον, καλό είναι να καταπολεμήσεις την καταναλωτική διάθεσή σου, αφού μάλλον υπαγορεύεται από κάποια απωθημένα σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σου υπενθυμίζει ότι αυτοί που ορίζουν τις τύχες σου, έχουν πάντα τον τρόπο να σε βοηθήσουν, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα ενδώσεις στις απαιτήσεις τους και θα είσαι για πάντα δεμένος/η στο άρμα τους.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι προτιμότερο να «παίξεις», χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείς σκληρά τους όρους της, ύστερα από ένα επεισόδιο που θα σε αναστατώσει. Πάντως από σεξ πάμε καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή κι ευαίσθητο απέναντι στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός σου και το κακό είναι ότι σήμερα μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων καταστάσεων που απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες. Από την στιγμή που δεν μπορείς να παρέμβεις ή να τις αλλάξεις, μην επιτρέψεις να «μαυρίσουν» την ψυχολογία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει «τα μέσα έξω», αναδεικνύοντας προβλήματα που ήταν «κρυμμένα κάτω από το χαλί». Επιπλέον, όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να διερευνήσεις «άλυτα» μυστήρια, δίνοντας ενίοτε τις δικές σου απαντήσεις.

Ερωτικά
Ουσιαστικά μπορείς να έχεις όποιον/α θελήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνεις και την σωστή επιλογή, πολύ περισσότερο που για την ώρα φαίνεται ότι είσαι εξαιρετικά επιρρεπής σε ένα «αδιέξοδο» πάθος που θα σε κάνει να χάσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις «πράγματα και θάματα», πλήττοντας από την μια πλευρά όση αθωότητα σου έχει απομείνει αλλά από την άλλη θα σου δώσει τα όπλα για να προστατευτείς από δόλιες επιβουλές. Επιπλέον όμως, σε καλεί να μην αγνοήσεις ορισμένα προειδοποιητικά σημάδια κινδύνου στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σου, αφού μπορεί να υπάρξουν κάποια «κακά συναπαντήματα». Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, καλό είναι να μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου, καθώς ενδέχεται να υποκρύπτουν κάτι σχετικά σοβαρό.

Ερωτικά
Από την μια πλευρά η Αφροδίτη στον Κριό σε «προκαλεί» να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας εφήμερης σχέσης, από την άλλη όμως ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί να πάρεις και κάποιο ρίσκο, που τελικά μπορεί να σε εκθέσει, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ίσως στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς, ενώ γενικότερα φαίνεται πως στο φιλικό σου περιβάλλον γίνονται κάποιες ανακατατάξεις, σε «ύφος» Πλούτωνα, είναι δηλαδή αναπότρεπτες, οπότε αποδέξου την νέα πραγματικότητα, όποια κι αν είναι αυτή. Αν βέβαια διαπιστώσεις ότι ο ρόλος ενός προσώπου είναι τουλάχιστον «ύποπτος» κι ότι προσπαθεί να σε χειραγωγήσει με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντά του, μην διστάσεις να διακόψεις τις σχέσεις σου μαζί του. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πιθανό να γνωρίσεις κι ένα άτομο που «λύνει και δένει» στον τομέα του.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες πρακτικές πλευρές της, ώστε να δοθούν λύσεις που σας ικανοποιούν αμφότερους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, για την ώρα αρκέσου στην… βολιδοσκόπηση!

Ετικέτες