ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οικονομική ευχέρεια

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημά σου είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλες ή να δανειστείς χρήματα που στην πραγματικότητα δε χρειάζεσαι, αλλά αν είναι να περάσεις καλά, τότε… χαλάλι σου!

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να σου «ανοίξει» ποικίλες εργασίες και με το καλό κλίμα που υπάρχει όλα θα γίνουν όπως τα θες, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αντίθετα όμως, όσον αφορά στη διατροφή σου, είναι σκόπιμο να αποφύγεις υπερβολές και καταχρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρά και αισιοδοξία

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε βοηθά να περάσεις όμορφα, αλλά και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που θα σου λύσει τα χέρια.

Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιων, αλλά «μην κάνεις την τρίχα τριχιά»! Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο, ενδέχεται να προκύψουν «θέματα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά «τέλος καλό, όλα καλά», όσο κι αν αρχικά βρεθείς σε δίλημμα ή μια αμηχανία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δικαίωμα στην τεμπελιά!

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία σου παρέχει την αναγκαία προστασία από ενδεχόμενους κινδύνους και σε κάνει γνώστη κάποιων «πικάντικων» μυστικών, αν όμως έχεις κάτι να κρύψεις, το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί, φέρνοντάς σε τελικά σε αμηχανία.

Επιπλέον, ευνοείσαι στα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά, ενδεχομένως να βρεθείς σε ένα πόστο που θα σου αρέσει. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή σε αλλαγές στον χώρο σου, αλλά μη συγχύζεσαι, αφού ό,τι κι αν γίνει, θα είναι για καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πλούσια κοινωνική ζωή

Γενικά

Με την αντίθεση Ερμή-Δία, αναμένονται… χαρές και πανηγύρια στην καθημερινότητά σου, ενώ μπορεί να πάρεις μια μεγάλη ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Καλό είναι όμως να «παίξεις» και πιο ομαδικά, αφού ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανόν να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους, που δυσκολεύεσαι να δεις από μόνος/η σου, ενώ ανάλογα επωφελής ίσως αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο, αναμένεται να γνωρίσεις… κόσμο και κοσμάκη ή να πέσει μια «βροχή» μηνυμάτων!

ΛΕΩΝ

«Υψηλές» γνωριμίες

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε προικίζει με τύχη και συμβάλλει σε «υψηλές» γνωριμίες, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα! Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συναντηθείς με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σου προσφέρει απλόχερα την εύνοιά του.

Επιπλέον, όλα συνηγορούν στο να κάνεις πολύ πιο άνετο και «luxury» τον χώρο σου ή απλά να φιλοξενηθείς σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ενώ ενδέχεται να ρυθμιστεί επ’ ωφελεία σου ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον 2ο οίκο των οικονομικών σου είναι πολύ πιθανό να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος, χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχεις τύχη, διάβαινε!

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία συμβάλλει θετικά στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και ανοίγει «πόρτες», τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Πέρα όμως από τα τυχερά συναπαντήματα, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να κάνεις ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να δίνεις έμφαση σε λεπτομέρειες, που όμως δεν έχουν τελικά και τόση σημασία, από τη στιγμή που ο παράγων τύχη είναι εκείνος που γυρίζει τον τροχό των εξελίξεων. Μπορεί, λοιπόν, η «εξίσωση» να είναι σωστή και το αποτέλεσμα λάθος ή το αντίστροφο!

ΖΥΓΟΣ

Κερδισμένος/η ό,τι κι αν γίνει!

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου κι ίσως να εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά, αν κινηθείς ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σου, παρά στις ικανότητές σου.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «τερματίσεις» τον καταναλωτισμό σου ή να κεράσεις… πολύ κόσμο με αφορμή μια χαρά που θα πάρεις, ωστόσο χαμένος/η δε θα βγεις. Παράλληλα όμως φαίνεται πως χρειάζεσαι ξεκούραση και… ολίγη απομόνωση για να έρθεις «στα ίσα σου», ιδιαίτερα αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαλάρωσε και… απόλαυσέ το!

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει.

Κι εδώ θα χρειαστεί να προσπεράσεις τη συνήθη καχυποψία σου, αλλά και να μην κρίνεις αυστηρά συμπεριφορές που είναι πολύ… φιλελεύθερες για το γούστο σου, αφού δεν υπάρχει κακή πρόθεση. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να αξιοποιήσεις μια φιλική βοήθεια ή το πλεονέκτημα που σου δίνει η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος χρόνος

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές, πρόθυμες να σε βοηθήσουν, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν σπουδαία ανταλλάγματα. Μπορεί όμως απλά να χαρείς τα καλά μιας άδειας, που θα σου δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον κάνεις ό,τι θέλεις!

Επιπλέον, ενδέχεται να μάθεις κι ένα μυστικό που θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που δίνουν υπερβολική σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που για σένα είναι απλά… ανύπαρκτες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρότης… μηδέν!

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι αυτό μάλλον σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής! Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε μια διασκεδαστική παρέα, μην χαλάσεις όμως το καλό κλίμα με μια κακώς εννοούμενη σοβαροφάνεια και κριτικές, που στην παρούσα φάση δε χρειάζονται.

Επιπλέον, σε «προικίζει» με μια τύχη, που μπορείς να «εξαργυρώσεις» με πολλούς τρόπους. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις μια τεχνική από έναν «μαιτρ» του είδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εορταστικό κλίμα

Γενικά

Τέρμα οι σκοτούρες, για σήμερα τουλάχιστον! Αν, μάλιστα, σε δυσκολεύει ή σε προβληματίζει κάτι, το πιθανότερο είναι να σου δοθεί η λύση «στο πιάτο», είτε από ένα οικείο σου πρόσωπο είτε από κάποιον «ισχυρό». Επιπλέον, η αντίθεση Ερμή-Δία ευνοεί κάθε δραστηριότητα που αφορά στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να παραστείς σε μια γιορτή και να περάσεις όμορφα.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο προσδίδει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, αλλά τέτοια ημέρα που είναι, αποκλείεται να σου λείψει κάτι, οπότε υλοποίησε τις επιθυμίες σου κι… έχει ο Θεός!

ΙΧΘΥΕΣ

«Σούπερ» στιγμές!

Γενικά

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε βοηθά να «κερδίσεις» τους άλλους με τη φυσική σου παρουσία ή τον τρόπο που επικοινωνείς. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι «σούπερ» που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς από την καλή διάθεση των άλλων απέναντί σου, αλλά και τις πρακτικές βοήθειες που σου προσφέρουν. Ανάλογα θετική πιθανόν να αποδειχθεί και μια συνεργασία ή μια επαγγελματική συμφωνία.

Ετικέτες