ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

 Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να αντικαταστήσεις τις συνήθως ριψοκίνδυνες αναζητήσεις σου με κάτι πιο ρεαλιστικό, Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα και μελέτες, όχι όμως για επαφές και μετακινήσεις που μπορεί να «κολλήσουν» ή να παρεμποδιστούν. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει έτοιμο/η για να νικήσεις οριστικά τα «θεριά» του παρελθόντος σου, ώστε να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε μια νέα επαγγελματική πορεία, ίσως όμως να ωφεληθείς και από το άδειασμα μιας θέσης, που είναι πλέον απόλυτα διαθέσιμη για σένα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να «κυλήσεις» σε ένα πάθος που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς εύκολα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλύτερα να μην μπλέξεις. Ίσως όμως να δεχθείς και μια ερωτική «επίθεση» από ένα πρόσωπο που σε βλέπει ως «όχημα ανέλιξης»!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου ή την πολιτική σου επί το ρεαλιστικότερον, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Μπορεί όμως να ωφεληθείς από μια πώληση ή την απαλλαγή σου από κάποια βάρη. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις σου με συγγενείς και γνωστούς αλλά αν συμβεί κάτι δυσάρεστο, καλό είναι να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο!

Ερωτικά
Με αφορμή είτε ένα ταξίδι, είτε ένα μήνυμα που θα λάβεις, φαίνεται να μπαίνουν οι βάσεις για να ανοίξει ένας νέος κύκλος στα προσωπικά σου, αρκεί κι εσύ να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου δείχνει ικανή να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο, ενώ στην περίπτωση που σου γίνει μια πρόταση να θυμάσαι ότι η εν λόγω υπόθεση δεν θα προχωρήσει χωρίς… μπελάδες! Επιπλέον, αναμένεται να επηρεάσει συνολικά την διάθεσή σου κάνοντας την πιο απαισιόδοξη ή μελαγχολική. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε αποζημιώσει με ένα έξτρα εισόδημα ή μια κληρονομιά, που θα σε απελευθερώσει οικονομικά, θέτοντας τις βάσεις μιας νέας πορείας.

Ερωτικά
Μπορεί ο Δίας στον Ζυγό να σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο ο Κρόνος απέναντι σου ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων, με σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις σου. Κι εκείνο που «μετράει» είναι το πόσο κοντά βρίσκονται στην δική σου αλήθεια και πέρα από τις ενοχές που σου «φορτώνουν».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου δημιουργεί νέες πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δεν φταις. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, καλύτερα… άσε το για σήμερα! Επιπλέον καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφήνοντας ενδεχομένως πίσω σου κάποιες κακές συνήθειες. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «τελειώσεις» οριστικά μια ασύμφορη συνεργασία πριν σε… τελειώσει!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου υπόσχεται μια «κοκούνινγκ» εμπειρία με τον άνθρωπο σου, παράλληλα όμως σου δίνει και την αφορμή για να καταλήξεις σε σχέση με παρελθοντικές καταστάσεις, στέλνοντας τους «ενόχους» στο… πυρ το εξώτερον!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να ασχοληθείς…. επειγόντως με ζητήματα που αφορούν αγαπημένα πρόσωπα, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σου. Και βέβαια δεν θα ήταν σοφό από την πλευρά σου να καταλογίσεις ευθύνες σε μια φάση που εκείνο που χρειάζονται περισσότερο είναι η στήριξή σου και η πρακτική συμβολή σου στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να κάνει κάπως «ανθυγιεινό» το περιβάλλον στην δουλειά σου, είτε μεταφορικά, είτε… κυριολεκτικά!

Ερωτικά
Όσο κι αν ο Άρης απέναντι σου, επιμένει να σε… ταράζει, ο Κρόνος στον Τοξότη σε κρατά μακριά από «ανάλαφρες» περιπέτειες κι ίσως σε αυτήν την φάση η μοναξιά να σου κάνει καλό. Παράλληλα, σε καλεί να «ζυγίσεις» τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σηματοδοτεί την λήψη αναγκαίων αποφάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου, αφήνοντας τους άλλους να σε κριτικάρουν… έξω απ’ το χορό! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για τακτοποίηση και την «επιβολή της τάξης» στον χώρο σου. Αντίθετα σε περιουσιακά ζητήματα, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι είτε μια πώληση, είτε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ξαναβρείς τον εαυτό σου μέσα από δημιουργικές δράσεις που σε «εξιτάρουν».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται τόσο στις βαθιές σου επιθυμίες αλλά επιπλέον και σε παραδοσιακά πρότυπα που καθορίζουν τις επιλογές σου Αν τώρα σου… θυμίζει έντονα και κάποιον/α, αυτή είναι μια άλλη ιστορία!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου αναμένεται να αυξήσει τους προβληματισμούς σου, δίνοντας σου την ώθηση να αναπτύξεις την πνευματικότητα σου ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Ωστόσο σε σχέση με τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου οφείλεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να κινηθείς αργά και μεθοδικά, τσεκάροντας την επάρκειά σου σε έγγραφα αλλά και στον εξοπλισμό που θα χρειαστείς για τις συναλλαγές σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σε ευνοεί σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα.

Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου αλλά και ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθούν να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «συμφέρουσα» αλλά που επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, με βάση όμως τα δικά σου κριτήρια κι όχι εκείνα των άλλων. Και είτε πρόκειται για την διαφύλαξη των αποθεματικών σου, είτε για μια «ενοχλητική» απώλεια ή υποχρέωση, το μήνυμα των ουρανών συνοψίζεται στην παροιμία «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά»! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας οδηγεί τα βήματα σου σε άγνωστα μονοπάτια με σκοπό να ανακαλύψεις αυτά που δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω «ανεβάζει» κι άλλο την σεξουαλικότητα σου, εμπλουτίζοντας την με… μπόλικο συναίσθημα αλλά και πάθος! Φρόντισε λοιπόν να έχεις πλάι σου τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε να απολαύσεις τον έρωτα σου χωρίς ζήλειες και δυσάρεστα απρόοπτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στο ζώδιο σου σηματοδοτεί μια «στάση» στην ζωή σου, με σκοπό να κάνεις έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου και να λάβεις τις αποφάσεις σου. Αντίθετα αν πας «κόντρα στο ρεύμα» και αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς μάλιστα να έχεις προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις, το πιθανότερο είναι να αποτύχεις, εξ αιτίας της ανεπάρκειάς σου ή κάποιων «άτυχων» συγκυριών που δεν ορίζεις εσύ. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις άγνωστες πτυχές μιας οικονομικής υπόθεσης σου.

Ερωτικά
Επιδιώκεις να καλύψεις ταυτόχρονα μια σειρά από ανάγκες και «προαπαιτούμενα» που είναι μάλλον δύσκολο να τα βρεις σε έναν άνθρωπο! Επιπλέον, στην παρούσα φάση είναι πιο πιθανό να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος, παρά να «πέσεις διάνα»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας στο ζώδιό σου δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε ατελέσφορο. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε ωθεί να διερευνήσεις κρυφές καταστάσεις και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές». Ωστόσο μην αμελήσεις να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, αφού αν δεν πάρεις τώρα τις αποφάσεις σου, σύντομα θα «τρέχεις και δεν θα φτάνεις»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει… πολύ κοντά σε ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, με το οποίο μάλιστα μπορεί να υπάρξει και μια επαγγελματική συνεργασία. «Παίζει» βέβαια και το ενδεχόμενο να είσαι εσύ ο «δάσκαλος» κι άλλος/η το μαθητούδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να αναλάβεις μια κοινωνική ή πολιτική δράση-αγγαρεία, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, σίγουρα όμως θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και «μπλοκαρίσματα» και η πορεία των πραγμάτων θα εξαρτηθεί κυρίως από το πόσο έτοιμος/η και καλά εξοπλισμένος/η είσαι. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή απογοητευτείς από μια άδικη κριτική που θα σου ασκηθεί. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει.

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ ξεχωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου, από τα απωθημένα σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερωφαίνεται να σου ετοιμάζει κάτι… κρυφό!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα οφείλεις να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσένα. Εξ άλλου, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο έχεις συναντήσει μέχρι τώρα, μπορεί όμως να δημιουργήσει και δυσάρεστα τετελεσμένα σε σχέση με μια φιλία σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Έτσι λοιπόν, είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

Ετικέτες