ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Το τέλος ενός κύκλου

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σημάνει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου στην καριέρα σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή δεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υποψιασμένος/η σε τομείς που δε γνωρίζεις καλά, αφού ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας χειραγώγησης ή «στημένων» καταστάσεων. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύςσε βοηθά να δεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά μια εσωτερική ηρεμία, που θα σου κάνει καλό.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και να πας παρακάτω, ίσως, μάλιστα, σε βοηθήσει σε αυτό ένας φίλος ή μια φίλη. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να κλείσεις τα αυτιά σου στους «καλοθελητές».

ΤΑΥΡΟΣ

Προ τετελεσμένων

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κάτι που μάλλον θα παρασύρει κι εσένα σε πρακτικές που δε συνηθίζεις. Επιπλέον, ενδέχεται να πέσεις θύμα παρακολούθησης, γι’ αυτό έχε μάτια και στην πλάτη! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα σου δώσει την ευκαιρία να μυηθείς σε μυστήρια και να διερευνήσεις άγνωστους τομείς. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύςθέτει ζήτημα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως νιώσεις προδομένος/η από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης σου.

Ερωτικά

Η εμπλοκή ενός τρίτου στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπερβεί τα όρια κι ίσως, με πρόσχημα το ενδιαφέρον του για σένα, να σου υπαγορεύσει αποφάσεις ή πρωτοβουλίες που δε σου ταιριάζουν. Αλλά, φταις κι εσύ που δίνεις τέτοια δικαιώματα! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρυφές παράμετροι

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από παρορμήσεις της στιγμής κι ιδιαίτερα εκείνες που εκπορεύονται από πάθη ή εμμονές. Όσο για τις νέες πρωτοβουλίες σε αυτόν τον τομέα, κινήσου με γνώμονα το ότι υπάρχουν σίγουρα κάποιες κρυφές παράμετροι, που η γνώση τους θα σε προστατέψει, αντίθετα όμως η άγνοιά τους θα σε κάνει να πέσεις «σαν ποντίκι μες στην φάκα»! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθά να κερδίσεις επικοινωνιακά, αποκρύπτοντας κάθε δυσάρεστη ή ενοχλητική λεπτομέρεια.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις το ταίρι σου, είτε στη δουλειά σου είτε σε ένα ταξίδι, αλλά όσον αφορά στην ουσία, το «τοπίο» είναι θολό και κάτω από τέτοιες συνθήκες, το καλύτερο θα ήταν να μην τρέφεις μάταιες ελπίδες για μια εξέλιξη του γούστου σου!  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σθεναρή αντίσταση

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα ενδέχεται να διαταράξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς άμεσα την ικανότητά σου να αντιστέκεσαι σθεναρά, προστατεύοντας, αν χρειαστεί, τόσο τις ισορροπίες στη ζωή των ανθρώπων σου, όσο και τις δικές σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι, πίσω από τα ωραία λόγια και τις υποσχέσεις, κρύβονται και κάποιες «σκοτεινές» προθέσεις. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύςσου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσεις θεάματα ή ακροάματα, μακριά από εντάσεις.

Ερωτικά

Η «κόλαση», αλλά και ο «παράδεισος» είναι εδώ και σε περιμένουν, αφού είναι μάλλον δύσκολο να ελέγξεις επιθυμίες και πάθη ή να «κλείσεις τα μάτια» μπροστά σε αυτά που σου προσφέρονται. Η συνέχεια, βέβαια, θα εξαρτηθεί από το πόσο αντέχεις! 

ΛΕΩΝ

Υγεία και διατροφή

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα είναι πιθανό να αυξήσει τις πιέσεις και τις ενοχλητικές αντιδράσεις στη δουλειά σου, ενώ μπορεί να προκύψουν και κάποιες υπονομευτικές ενέργειες σε βάρος σου, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Επιπλέον, ίσως αντιμετωπίσεις και μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε αναγκάσει να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις για τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες, ενδέχεται όμως να σου χαριστεί και κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις αρκετά καλύτερα.

Ερωτικά

Οι συνθήκες ευνοούν την επισημοποίηση μιας σχέσης, να ξέρεις όμως ότι αν αργότερα μετανιώσεις για κάτι, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πάρεις πίσω. Σκέψου, λοιπόν, δύο φορές αυτό που πας να κάνεις, ώστε να μη βρεθείς σε αδιέξοδο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μηδενιστικές τάσεις

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε φορτίζει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις μηδενιστικά, αν δεις ότι κάτι δε σου «βγαίνει», είτε στα προσωπικά σου είτε στα οικονομικά σου. Επιπλέον, σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις απαιτήσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως, μάλιστα, μάθεις κάτι που θα σε ταράξει και θα σε αποσπάσει από τις λοιπές δράσεις σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας απέναντί σου σε καλεί να επικεντρωθείς σε καλλιτεχνικές ή «υπερβατικές» δράσεις, αφού στις άλλες το πιθανότερο είναι να ξεγελαστείς!

Ερωτικά

Ο αισθησιασμός καλά κρατεί, πρακτικά, ωστόσο, το σύμπαν θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και αν θελήσεις να ψάξεις τα «πώς» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης, ίσως να βάλεις οριστικά στο περιθώριο ένα πρόσωπο που απλά δε σου αξίζει!

ΖΥΓΟΣ

Ξεκαθάρισμα

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός «ξεκαθαρίσματος» με «δικούς σου» ανθρώπους, είτε εξ αιτίας της πολιτικής που ακολουθούν είτε λόγω ενός περιουσιακού θέματος. Προσπάθησε, ωστόσο, να βρεις μια μέση λύση και κυρίως να μην καταληφθείς από αρνητικές σκέψεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου και για πιθανές ζημιές στο σπίτι σου, που τα αίτιά τους δε φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου δίνει διέξοδο διαφυγής μέσω του ύπνου ή μιας «εργασιοθεραπείας», με ανθρωπιστικό αντικείμενο.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να δίνει άλλον «αέρα» στα προσωπικά σου, μάλλον διανύεις ημέρες δόξας και η συνέχεια εξαρτάται καθαρά από σένα. Είτε αφήνεσαι στην περιπέτεια, χωρίς να δεσμευτείς, είτε το παίρνεις απόφαση και «παραδίνεσαι», μέχρι αποδείξεως του εναντίου! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καχυποψία

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα εξάπτει την καχυποψία σου, ενδέχεται, ωστόσο, να συμβάλλει και σε εκμυστηρεύσεις ή αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου, αλλά και στον χειρισμό εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να προσέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε προβληματίσει. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπερδεύει τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή κι ίσως τελικά, πίσω από μια αρχική αίσθηση ευτυχίας, να κρύβονται προβλήματα που σύντομα θα βρεις μπροστά σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου προσφέρει για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου ή αν είσαι μόνος/η, να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος. Πρόσεξε, ωστόσο, τους «συμβουλάτορες», αφού μπορεί να παίζουν παιχνίδια σε βάρος σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές ρυθμίσεις

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και καλό είναι μην αναλάβεις πρωτοβουλίες σε τομείς που δε γνωρίζεις, αφού η υπόθεση μπορεί να είναι «στημένη». Από την άλλη πλευρά βέβαια, πιθανόν να ωφεληθείς από ζημιές ή απώλειες άλλων, να λάβεις μια αποζημίωση αλλά και να ρυθμίσεις τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, πρόσεξε όμως ποιόν/α βάζεις μέσα, αφού ενδέχεται να προδώσει την εμπιστοσύνη σου!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία σε ταξίδι, η οποία μάλιστα θα έχει ραγδαία εξέλιξη και κυρίως στο… παρασκήνιο! Αν, όμως, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψει ένα θέμα εμπιστοσύνης, ικανό να φέρει τα πάνω-κάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να το «ψάξεις»!

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο» στη ζωή σου, φρόντισε, ωστόσο, να το «ψάξεις» προσεκτικά, αφού σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να πέσεις θύμα των συμφερόντων και να αποτύχεις, παρότι διαθέτεις όλα τα προσόντα. Επιπλέον, μπορείς να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια ή να μάθεις λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Κι αν τυχόν «ζοριστείς» νοητικά, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς τα καλύτερα για σένα.

Ερωτικά

Ένας φίλος ή μια φίλη φαίνεται να σου ζητά… επιπλέον πράγματα, μπορεί όμως να είσαι κι εσύ που τρέφεις ανάλογα συναισθήματα. Έτσι, το «μπλέξιμο» βρίσκεται προ των πυλών, αν όμως προχωρήσεις στα… περαιτέρω, τότε πιθανόν να «κολλήσεις» άσχημα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπονομευτικές κινήσεις

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα»! Επιπλέον, θα πρέπει να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, ακυρώνοντας, αν χρειαστεί, κάποιες δράσεις που είναι υπεράνω των δυνάμεών σου. Παράλληλα, στα οικονομικά σου, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου τα παρουσιάζει όλα όμορφα κι ωραία, αλλά να θυμάσαι ότι μάλλον σφάλεις! Μπορείς όμως να βοηθήσεις κόσμο που περνάει δύσκολα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε όλα δουλεύουν για λογαριασμό σου, με μόνη «ένσταση» το θέμα της διάρκειας μιας σχέσης που ίσως τελικά να μην πάει και τόσο… μακριά! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χάσεις τελείως τον έλεγχο και βρεθείς στα πρόθυρα της… παρανομίας! 

ΙΧΘΥΕΣ

Πιεστικά διλήμματα

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει πιεστικά διλήμματα σε μια συλλογική προσπάθεια, στην οποία συμμετέχεις. Επιπλέον, συντηρεί την ανησυχία σου και για ένα συγγενικό σου πρόσωπο που τείνει να χάσει το μέτρο, πρόσεξε όμως μήπως με την «άκομψη» αντίδρασή σου κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, κάποια πράγματα που σου παρουσιάζονται ή δείχνουν ως ιδανικές περιπτώσεις, θα αποδειχθούν πολύ πιο δύσκολα ή ανεδαφικά στη συνέχεια.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον 12ο φυσικό «οίκο» σου εμφανίζει στο διάβα σου πειρασμούς, απέναντι στους οποίους δυσκολεύεσαι να αδιαφορήσεις! Επειδή όμως σε αυτήν τη φάση τίποτα δεν είναι «καθαρό» κι αξιόπιστο, καλό είναι να μη «βουτήξεις» στα βαθιά! 

 

Ετικέτες