ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Στους ρυθμούς της ανάγκης

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ανασυγκροτηθείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Αυτό όμως είναι ό,τι πιο ρεαλιστικό για σήμερα και δεν πρέπει να βαρυγκωμάς, ούτε να διαμαρτύρεσαι. Έτσι κι αλλιώς, αν επιχειρήσεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, θα βρεις μπροστά σου διάφορα εμπόδια.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στην κορυφή του ωροσκοπίου σου μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να ορίσει το τέλος ενός κύκλου στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρώτα η υγεία σου

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς τόσο άμεσα, όσο και μελλοντικά. Δείχνει, μάλιστα, αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις συναλλαγές σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω οδηγεί τα βήματά σου στο… άγνωστο κι αν μεν πρόκειται για τις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε έχει καλώς. Κατά τα άλλα όμως, ίσως πέσεις θύμα μιας κακόβουλης παρακολούθησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να κάνεις τους λογαριασμούς σου και να εφαρμόσεις τα δέοντα και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε χάρες. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς, αφού, αντί για ευχαριστίες, θα εισπράξεις μόνο κριτική!

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει μεν μια… ηφαιστειακή διάσταση στην σεξουαλικότητά σου, αλλά σε θέλει και πιο υποψιασμένο/η στις οικονομικές συναλλαγές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλε τα όριά σου

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην εξέλιξη των πραγμάτων, κατά τα άλλα όμως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού πιθανόν να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον όμως, φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων, την ώρα μάλιστα που εκείνοι θα… κάθονται!

Παράλληλα, ο Πλούτωνας απέναντί σου ενδέχεται να τερματίσει μια συνεργασία σου ή να σε φέρει προ τετελεσμένων σε μια σημαντική υπόθεσή σου. Δεν αποκλείεται, δε, «να σου βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό».

ΛΕΩΝ

Ημέρα προετοιμασίας

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμη όμως και στις επαγγελματικές υποθέσεις σου, οφείλεις να επιδείξεις τη δέουσα προσοχή σε λεπτομέρειες που φαίνεται να έχουν τη σημασία τους. Οργανώσου λοιπόν και προετοιμάσου, χωρίς όμως να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό σήμερα.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο καχύποπτο/η απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της εργασίας σου, αλλά και αποφασισμένο/η να κόψεις μια κακή συνήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές και συναισθηματικές πιέσεις

Ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό σου θέμα και αν πάθεις κάποια «ζημιά», το μόνο που σου μένει είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικόθέμα, που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στη διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Από την άλλη πλευρά μπορείς να πουλήσεις κάτι που σου «περισσεύει».

ΖΥΓΟΣ

Δεν ευνοούνται οι συνεργασίες

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δε βάλεις έγκαιρα τα όριά σου, κινδυνεύεις να πάρεις επάνω σου όλες τις ευθύνες, χωρίς να ακούσεις ούτε ένα ευχαριστώ! Δώσε, λοιπόν, την κατάλληλη απάντηση στις πιέσεις, παίρνοντας μεν δύσκολες αποφάσεις, αλλά και την διοίκηση των πραγμάτων στα χέρια σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει μια ζημιά στον χώρο σου, ιδιαίτερα στις αποχετεύσεις, αλλά και να ορίσει μια «τελεσίδικη» πράξη στα περιουσιακά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη»!

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, σου ζητά, μάλιστα, να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια, όσο και στα έργα σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου, εξάπτει μεν την τάση σου για έρευνες και μελέτες, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να προκαλέσει μια ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για τις επαφές και την επικοινωνία σου ή να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ποντάρεις στην τύχη σου

Ο Πλούτωνας στον οίκο των οικονομικών σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μπροστά στα συμφέροντά τους δεν υπολογίζουν τίποτε, οπότε ας έχεις τον νου σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην προβείς σε έναν δανεισμό, που σε «δένει χειροπόδαρα», αντίθετα προσπάθησε να απαλλαγείς από τα δεινά του «πλαστικού» χρήματος.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα που θα ήθελες και σε ευχαριστούν. Πρωτίστως όμως, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σου

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πιο καχύποπτο/η κι όχι άδικα, αφού στο περιβάλλον σου γίνονται πράγματα που χρήζουν άμεσης διερεύνησης. Ίσως, μάλιστα, κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, ύστερα από όσα θα δεις ή θα μάθεις.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, κάποια επιτακτική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος, αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει. Ακόμη, ίσως υπάρξει και μια «εμπλοκή» ενός οικείου σου προσώπου στα προσωπικά σου ή μια περιουσιακή εξέλιξη που μάλλον θα σε απογοητεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα λάθη… δεν συγχωρούνται!

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να μην συγχωρεί τα λάθη, με ό,τι κι αν ασχολείσαι, είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε έλλειμμα ή αδυναμία του. Καλύτερα, λοιπόν, να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να υποπέσεις σε σφάλματα κι ύστερα να μπλέξεις χειρότερα. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να εντοπίσεις ποιος/α υπονομεύει τις προσπάθειές σου, αλλά και να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Περιορισμός εξόδων

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι, επίσης, να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου συνιστά να προσέχεις τις παρέες σου, αφού δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις. Κι αν συνειδητοποιήσεις ότι ένας φίλος ή μια φίλη «σου σκάβει τον λάκκο», δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα, άπαξ διά παντός.

Ετικέτες