ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κάνε ότι… δεν κάνουν οι άλλοι!

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο, ενώ επιδρά ανατρεπτικά και στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, σε καλεί να αναθεωρήσεις την οικονομική σου πολιτική αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και κυνηγώντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις!

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο «μπερδεύει» τις σχέσεις σου κι έχεις την τάση να κάψεις και τα «χλωρά» μαζί με τα ξερά, γι’ αυτό πριν δράσεις προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και βέβαια μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις, που μπορεί να είναι και παραπλανητικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Τίποτα δεν μένει ίδιο

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε θέλει πρόθυμο/η να υιοθετήσεις αλλαγές που ναι μεν σε πρώτη φάση μπορεί να σε ξενίζουν, αλλά τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις, με το σπίτι και την οικογένειά σου να είναι το βασικό πεδίο… εφαρμογών! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει περισσότερο βιαστικό/η και απρόσεκτο/η, κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν λόγο στην ζωή σου. Αν όμως κινηθείς σε τομείς που γνωρίζεις καλά, τότε η επιτυχία σου είναι θέμα χρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χωρίς ταμπού

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να φύγεις από τα συνηθισμένα και να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα χωρίς «κολλήματα» και ταμπού που θα σε εμπνεύσουν δημιουργικά.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κατά τα άλλα όμως μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές στην συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, δίνοντας τροφή για περαιτέρω σχόλια. Προσπάθησε λοιπόν να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις και να κινηθείς με μέτρο και στρατηγική, θέτοντας έναν στόχο την φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποστήριξη από «ξένους»

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να σου φέρει νέους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν «κολλήματα» και διαπνέονται από ένα ανοικτό πνεύμα. Επιπλέον, δείχνει πιο πιθανή μια υποστήριξη ή συμπαράσταση από «ξένους», παρά από «δικούς σου» ανθρώπους.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος, αν ρισκάρεις. Από την άλλη πλευρά αν προκύψουν διαφωνίες και ανταγωνισμοί, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης για να μη γίνουν όλα «γης μαδιάμ»!

ΛΕΩΝ

«Καινά δαιμόνια»!

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού προκαλεί αλλαγές και ανατροπές στην καριέρα σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να σε φέρει σε αμηχανία, όσο πιο γρήγορα όμως αποδεχτείς τα «καινά δαιμόνια», τόσο το καλύτερο για σένα.

Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου προσδίδει μια αστάθεια, τόσο στη δική σου διάθεση όσο και των άλλων, κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς «αλλοπρόσαλλες» ή αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα αποκαλυφθούν δυνατά και αδύνατα σημεία του καθενός, πέρα από κάθε είδος αυταπάτης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συμβατικές επιλογές δεν έχουν τύχη

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να πρωτοτυπήσεις, αφού στην παρούσα φάση κάθε τι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό αναδεικνύεται πολύ πιο εύκολα. Αντίθετα, οι συμβατικές ή συνηθισμένες επιλογές δεν έχουν τύχη.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο δίνει έμφαση στα εργασιακά σου, σπέρνοντας όμως στο διάβα σου άτομα που μάλλον δεν ξέρουν τι θέλουν κι αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά», οι δουλειές σου δεν θα γίνουν ποτέ. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις για την υγεία και την διατροφή σου, πριν βρεθείς με πρόβλημα, αφού η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας.

ΖΥΓΟΣ

Τόπο στην διαφορετικότητα!

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που γενικά θεωρούνται κάπως «ιδιόμορφα» αλλά τελικά είναι εκείνα με τα οποία μπορείς «να κάνεις χωριό». Μπορεί ακόμη να σου φέρει ένα ξαφνικό κέρδος, αλλά αν έχεις να λαμβάνεις από κάπου μάλλον θα… περιμένεις!

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε προσανατολίζει σε θέματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες προστριβές ή συμπεριφορές που θα σε προβληματίσουν, αλλά τελικά όπως θα διαπιστώσεις γίνεται πολύ κακό για το τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέοι καιροί, νέα ήθη

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού καθιστά πολύ πιο γόνιμες τις νέες ή «αδόκιμες» συνεργασίες σου, σε αντίθεση με τις ήδη υπάρχουσες ή τις… νορμάλ, που μάλλον «υποφέρουν»! Επιπλέον τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα πολύ… απλά.

Παράλληλα, με τον Άρη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, είτε αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου, είτε στην δουλειά σου. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις απερίσπαστος/η πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς «να πνιγείς σε μια κουταλιά νερό».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόβλεπτες εξελίξεις

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε ωθεί να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια» στην δουλειά σου, υιοθετώντας νέες πρακτικές αφού μόνον μέσω αυτών θα μπορέσεις να πετύχεις και μάλιστα με «ανέλπιστο» τρόπο! Επιπλέον, είναι πιθανό ένα ξαφνικό ταξίδι.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο αναμένεται να σε εκνευρίσει, «βγάζοντας» διαρκώς εντάσεις και ζητήματα από το πουθενά με άτομα του περιβάλλοντός σου. Για αυτό είναι σκόπιμο να επιβάλλεις έγκαιρα την… τάξη, βάζοντας στην άκρη τις φαινομενικές αναγκαιότητες, που δεν είναι παρά οι απαιτήσεις κάποιων κακομαθημένων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχεδιασμοί που ανατρέπονται

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια ιδιαίτερη αναζήτηση «για λίγους». Επιπλέον, τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, εξ αιτίας αιτημάτων ή «ανήκουστων» καταστάσεων που «σε βγάζουν από τα ρούχα σου»!

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά θέματα που «τρέχουν», έχοντας μάλιστα καλές πιθανότητες να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες. Αρκεί να θυμάσαι πως σήμερα οι κανόνες δεν ισχύουν και τον πρώτο λόγο έχουν οι εξαιρέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα αρχή

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού παραπέμπει σε αλλαγές στο σπίτι σου κι εκείνο που προέχει είναι να αποκτήσεις συσκευές ή αξεσουάρ που ακόμη και να σε ξενίζουν, πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητές σου. Επιπλέον μπορεί να αλλάξει το πλαίσιο μιας συνεργασίας σου.

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στην ζωή σου, συνυφασμένη με κατακτήσεις. Μόνο πρόβλημά για σήμερα είναι η συναισθηματική σου αστάθεια, που σε κάποιες περιπτώσεις θα κλονίσει τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη των άλλων προς το πρόσωπό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλαγές στα εργασιακά

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να υιοθετήσεις αλλαγές στη δουλειά σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα ως έχουν, τότε θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα. Αν μάλιστα σου γίνει μια νέα πρόταση μη διστάσεις να την αποδεχθείς.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σου συνιστά να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και αν τα αφήσεις να εξελιχθούν, τότε σίγουρα θα τα βρεις μπροστά σου. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις.

Ετικέτες