ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Στρίμωγμα στα σκοινιά»!

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε θέλει προσηλωμένο/η στα καθήκοντά σου, χωρίς όμως να τα φορτωθείς όλα επάνω σου. Σε κάθε περίπτωση, αναζήτησε την «μέση οδό», αφού άμεσα είναι δύσκολο να μείνουν όλοι/ες πλήρως ικανοποιημένοι/ες.

Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι και την οικογένειά σου κι εδώ μάλλον σε συμφέρει να παγώσεις τις εξελίξεις μέχρι νεωτέρας και κυρίως να μη… δώσεις θάρρος στον «χωριάτη»! Παράλληλα, ο Άρης  σε  στάση τείνει να αλλάξει το φιλικό σου περιβάλλον, με την… ολική επαναφορά προσώπων από το παρελθόν σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Προς ολική αναθεώρηση σχεδίων

Ο «στάσιμος» Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, αφού υπάρχουν πράγματα που κάποτε έγιναν «στραβά» και τώρα πρέπει να διορθωθούν. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου«απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή τη διασκέδασή σου, αφού… εκεί έξω σε περιμένουν ατυχίες και καθυστερήσεις.

Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών. Στον αντίποδα όμως, μπορείς να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου διαβάζοντας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μάζευε κι ας ειν’ και ρώγες»!

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά. Ωστόσο, αν βρεθείς υπό πίεση, ανάλαβε μεν τις όποιες ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους, ώστε να μην υπάρξουν… παρεξηγήσεις! Από την άλλη πλευρά, ευνοούνται οι πωλήσεις.

Παράλληλα, με τον Άρη σε στάση καλό είναι να αποφύγεις τα πολλά «σούρτα-φέρτα» και να επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην «σε πάρει από κάτω»!

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οποιουδήποτε να σου φορτώσει ενοχές και δεύτερον να κινηθείς με βάση την εμπειρία σου. Κι αν χρειαστεί, μη διστάσεις να «ξεκόψεις» με κάποιον/α ή «να βάλεις στον πάγο» τη σχέση σας.

Παράλληλα, ο «στάσιμος» Άρης αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σου, «παγώνοντας» κάποια αναμενόμενα έσοδα αλλά και… έξοδα και δεν έχεις παρά να περιμένεις την συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Η απαρχή μιας «παρένθεσης»

Ο «στάσιμος» Άρης απέναντί σου ανατρέπει τα δεδομένα στις σχέσειςκαι τις συνεργασίες σου, ανοίγοντας μια «παρένθεση» που μπορεί να κρατήσει μέχρι και τον Αύγουστο. Παράλληλα, με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου να επηρεάζει την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, οφείλεις να κόψεις μια κακιά συνήθεια, πριν σου επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις.

Επιπλέον, καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, έχοντας συνάμα τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α που σε εχθρεύεται, σου… ετοιμάζει χουνέρι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πάγωμα» των εξελίξεων

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου μπορεί να λειτουργήσει… απογοητευτικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να «τελειώσεις» μια ιστορία, είτε έρωτα είτε φιλίας. Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη.  Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάτι που θα συμβεί στη ζωή του.

Παράλληλα, ο «στάσιμος» Άρης σε βάζει σε μια διαδικασία αναμονής σε ζητήματα που αφορούν είτε στην εργασία σου είτε στην υγεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ευθύνες και υποχρεώσεις

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον στενόχωρες. Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης, γι’ αυτό φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη τη σοφία και τη στρατηγική σου, κάτι όμως που θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αν πρόκειται για ένα οικογενειακό ή συναισθηματικό θέμα.

Παράλληλα, ο Άρης σε «στάση» αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την έλευση ενός προσώπου από το… παρελθόν σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν μπορείς… κάνε κι αλλιώς!

Ο «στάσιμος» Άρης εισάγει «καινά δαιμόνια» στο σπίτι ή την οικογένειά σου και μέχρι να φθινοπωριάσει, μάλλον πρέπει να συμβιβαστείς με τη νέα πραγματικότητα. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις τις εξόδους σου, αφού δεν προμηνύεται… τίποτα το ευχάριστο, αντίθετα θα ταλαιπωρηθείς ή θα πλήξεις. Ίσως όμως να χρειαστεί να παρευρεθείς κάπου υποχρεωτικά.

Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενή σου ή να «ζοριστείς» από ένα τεχνικό πρόβλημα. Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική για μελέτες και διαβάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές πιέσεις

Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου να επηρεάζει τα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην κάνεις σημαντικές αγορές. Επιπλέον, αν σου ασκηθούν πιέσεις με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις ως προς τα συμφέροντά σου ή να δανείσεις χρήματα και δε θες να «χαλάσουν καρδιές», χειρίσου την υπόθεση με συμβιβαστική διάθεση.

Από την άλλη πλευρά, η ημέρα είναι ιδανική για να πουλήσεις κάτι που δε χρειάζεσαι, ακόμη κι αν είναι «ελαττωματικό»! Παράλληλα, ο «στάσιμος» Άρης φέρνει απρόβλεπτα εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Σκληρός ο νόμος αλλά νόμος»!

Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου να δημιουργεί πιέσεις και δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους, για να «ξεχάσεις» τα δικά σου, αφού κι εσύ δε βρίσκεσαι και στην πιο… χαρούμενη ή αισιόδοξη φάση σου.

Κατά τα άλλα, είναι σκόπιμο να κινηθείς συμβιβαστικά και τηρώντας τους τύπους, όπου χρειαστεί. Παράλληλα, ο Άρης σε στάση ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια οικονομική  αβεβαιότητα, μη βιαστείς, ωστόσο, να δράσεις, αφού ό,τι κι αν κάνεις δε θα σου βγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση σε παλιές υποθέσεις σου

Ο Άρης στο ζώδιό σου ξεκινά σταδιακά την ανάδρομη κίνησή του, κάτι που στην πορεία θα σου επιτρέψει να ολοκληρώσεις παλιές ή μισοτελειωμένες υποθέσεις σου, αντίθετα όμως σε σχέση με τις νέες πρωτοβουλίες σου, θα είναι σαν να ματαιοπονείς. Παράλληλα, οφείλεις να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και μην πάρεις ανάλαφρα ένα θέμα υγείας.

Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σου φορτώσει ευθύνες και αγγαρείες, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, γι’ αυτό αρκέσου σε προπαρασκευαστικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην… σώσεις κανέναν!

Η ημέρα δεν είναι εύκολη και σίγουρα η διασκέδαση δε «χωρά», αφού το πιθανότερο είναι να σου βγει «ξινή». Αντίθετα, προέχει η ανάγκη επίλυσης θεμάτων και με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τα πράγματα δε θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Ίσως, βέβαια, κληθείς να συμπαρασταθείς σε φίλους/ες ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα, ο «στάσιμος» Άρης μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλαιό θέμα υγείας, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα αλλά και να αναζωπυρώσει μια παλιά έχθρα.

Ετικέτες