ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαληθεύσεις την παροιμία «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά», συνεχίζοντας μια επαγγελματική παράδοση. Επιπλέον με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Αιγόκερω, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια κι ίσως κάποια από αυτά να μην είναι καν δικά σου καθήκοντα ή να σχετίζονται με λάθη και παραλείψεις που έγιναν στο παρελθόν από συγγενικά σου πρόσωπα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ο Δίας στον Ζυγό θα σου προσφέρουν μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, με προοπτική μάλιστα να πρόκειται για κάτι πολύ όμορφο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην διστάσεις να κάνεις μια επανεκκίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ενώ ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε απογοητεύει, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, ανανεώνοντας και την δική σου διάθεση. Μάλιστα, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω «πριμοδοτεί» κι ένα νοσταλγικό ταξίδι. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα για την κάλυψη μιας παλιάς υπόθεσής σου, καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές.

Ερωτικά
Ο Άρης στους Ιχθύες «βιάζεται» να σου φέρει μια γνωριμία που πραγματικά αξίζει τον κόπο. Τουλάχιστον ως προς την δυναμική της! Ακόμη όμως κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να περάσεις πολύ «δυνατές» στιγμές με τον άνθρωπο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοια σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα δημιουργεί κάπως «ασφυκτικά» δεδομένα στις συνεργασίες σου αλλά και την καριέρα σου και με δεδομένο τον «αδιέξοδο» χαρακτήρα του, καλό είναι να αναλάβεις όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να «δραπετεύσεις» από την συνέχιση μιας αρνητικής παράδοσης.

Ερωτικά
Με τον Κρόνο «απέναντι» σου να έχει τις… κακές του, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς ενώ αν είσαι σε μια σχέση ίσως κάποιες στιγμές να νιώθεις ότι κάνεις το «στρατιωτικό» σου. Από την άλλη πλευρά σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο θα έχεις την ευκαιρία να καλύψεις την περιέργειά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ένας πρώην συνεργάτης έρχεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι. Φαίνεται μάλιστα πως έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αφού διαμορφώνεται ένα μάλλον δύσκολο «τοπίο» στα εργασιακά σου, όπου δεν αποκλείεται να νιώσεις εγκλωβισμένος/η σε ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν επέλεξες εσύ. Επιπλέον, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ξεκινώντας από όλα εκείνα που κάποτε ήταν κομμάτι του τρόπου ζωής σου και σήμερα σου ζητούν να πληρώσεις τον… λογαριασμό!

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου μπορεί να σου… ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς»! Το καλό είναι ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να «κλείσει» η υπόθεση, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο..

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αν προβληματίζεσαι για την δουλειά σου, ίσως η καλύτερη εναλλακτική να βρίσκεται σε μια παλιά ασχολία σου, η οποία όμως μπορεί να «σταθεί» και σήμερα με αξιώσεις. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ανιχνεύοντας ωστόσο και τις δικές σου ευθύνες στην διαπαιδαγώγησή τους.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια των όσων προηγήθηκαν πρόσφατα. Αν μάλιστα έχεις κατά νου να «δέσεις» την ζωή σου με ένα άλλο πρόσωπο, το σύμπαν είναι… μαζί σου, αρκεί να ξεκαθαρίσεις οριστικά μια υπόθεση του παρελθόντος!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αν προβληματίζεσαι για την δουλειά σου, ίσως η καλύτερη εναλλακτική να βρίσκεται σε μια παλιά ασχολία σου, η οποία όμως μπορεί να «σταθεί» και σήμερα με αξιώσεις. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ανιχνεύοντας ωστόσο και τις δικές σου ευθύνες στην διαπαιδαγώγησή τους.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια των όσων προηγήθηκαν πρόσφατα. Αν μάλιστα έχεις κατά νου να «δέσεις» την ζωή σου με ένα άλλο πρόσωπο, το σύμπαν είναι… μαζί σου, αρκεί να ξεκαθαρίσεις οριστικά μια υπόθεση του παρελθόντος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, σου προσφέρει τις συγκινήσεις που σου έλειπαν, κάνοντας σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην επαναφορά προσώπων με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα σηματοδοτεί κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες εξελίξεις σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να… ευτυχήσεις, αν αναζητήσεις τον άνθρωπο σου στον χώρο της εργασίας σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου, είτε να «ζυγίσεις» ακριβοδίκαια τον ρόλο που παίζουν στην ζωή σου. Επιπλέον ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο, ενώ επιπλέον σου δίνει την ώθηση για να «βουτήξεις» στο παρελθόν και να εντοπίσεις στερεότυπα που στο πέρασμα του χρόνου σε έκαναν επιρρεπή σε «δανεικές» πεποιθήσεις και στο να «χάσεις» την αλήθεια σου

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ο Δίας στο ζώδιό σου εγγυώνται ότι ακόμη κι αν είσαι «στις μαύρες σου» θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σε κάνει να ευτυχήσεις! Άνοιξε λοιπόν την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα μπορεί να σε «μπλοκάρει» συναισθηματικά, φέρνοντας στην επιφάνεια ανεκπλήρωτους πόθους και… καημούς! Επιπλέον, ενδέχεται να αναδείξει οικονομικά προβλήματα που ήταν κρυμμένα «κάτω από το χαλί» ή απλά κληρονόμησες από τους προκάτοχούς σου.

Ερωτικά
Μετά τις αλλαγές που συνέβησαν πρόσφατα κι ίσως να… μην σου άρεσαν, ήρθε η στιγμή για να «ρεφάρεις» με μια σχέση, που έχει τις προδιαγραφές του «για πάντα μαζί». Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να απαλλαγείς οριστικά από μια παλιά «υποχρέωση».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας αναπόφευκτα και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στις πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, το ζητούμενο όμως δεν είναι να μείνεις στις θεωρίες αλλά να χαράξεις μια νέα πορεία, αφού πρώτα εντοπίσεις όλες εκείνες τις οικογενειακές ή κοινωνικές «αγκυλώσεις» που σε έχουν εγκλωβίσει σε μια κατάσταση που δεν πάει ούτε μπρος ούτε πίσω.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε βοηθά να κατασταλάξεις σε σχέση με αυτό που θέλεις πραγματικά κι ίσως ήρθε η στιγμή να… εφαρμόσεις τα πορίσματα σου σε μια σχέση που μπορεί να συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μιας περιπέτειας με την οικογενειακή θαλπωρή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, κάποια πράγματα φαίνεται να επαναλαμβάνονται κι αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα αναμένεται να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Αν πάντως νιώσεις την ανάγκη, μείνει περισσότερο χρόνο μόνος/η σου, ώστε να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, διερευνώντας την ρίζα των προβλημάτων που σε απασχολούν σήμερα. .

Ερωτικά
Ιδεοληψίες και «πάγιες» πεποιθήσεις φαίνεται πως σε εμποδίζουν να «δεις» το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και κυρίως ποιά είναι τα όρια σου. Κι αν εσύ έχεις τον τρόπο να αντιμετωπίζεις τα πάντα «ρεαλιστικά», κρατώντας τον πόνο σε απόσταση, η άλλη πλευρά συνήθως υποφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι που θα σε… διαφωτίσει επαρκώς για τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Παράλληλα όμως το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα θέτει «ζητήματα» τόσο για τα οικονομικά σου, όσο και για τις φιλικές σου σχέσεις. Σε αμφότερους τους τομείς καλείσαι να αποδεσμευτείς από έξεις ή δεσμεύσεις του παρελθόντος, διακόπτοντας οριστικά τους δεσμούς σου με οτιδήποτε «κουβαλάς» και αποδείχτηκε ανεπαρκές.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα. Πάντως αν μπεις στον κόπο να «σπάσεις» την μοναχικότητα σου, θα εντυπωσιαστείς από την συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Πάνω που νόμιζες ότι όλα είναι τακτοποιημένα και στην θέση τους, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σου ανοίγουν την όρεξη για να ξαναζήσεις κάποιες «ένδοξες» στιγμές! Επιπλέον, ενδέχεται να συμμετάσχεις σε ένα reunion. Παράλληλα όμως το τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και –καλώς ή κακώς- το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή κτίζοντας το «οικοδόμημα» με καλύτερους όρους.

Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα, όσο και… παλιά γνωριμία! Ίσως μάλιστα το χαρμόσυνο γεγονός να συμβεί σε ένα reunion, σε κάθε περίπτωση όμως έχεις τον τρόπο σου για να… ευτυχήσεις!

Ετικέτες