ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ξεχωρίζεις, αλλά… πώς;

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις ή έκτακτα περιστατικά κι επειδή ακριβώς πολλά εξαρτώνται από σένα, καλό είναι να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιό σου, οφείλεις να κάνεις τη διαφορά και να ξεχωρίσεις και το μόνο ερώτημα που «πλανάται» είναι το αν θα το πράξεις, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα προσόντα και τις ξεχωριστές αναζητήσεις σου ή, απλά, ξαφνιάζοντας τους άλλους με τις ιδιορρυθμίες σου. Κι αν συμβεί το δεύτερο, μην απορήσεις μετά για τις αντιδράσεις τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Αποδέξου τις αλλαγές

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις σχετικές με μια προσωπική υπόθεση που σε ενδιαφέρει, ίσως, μάλιστα, εκπλαγείς ευχάριστα από όσα μάθεις. Επιπλέον, σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν προκύψουν τέτοιες από άλλους, καλό είναι να τις αποδεχθείς.

Παράλληλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω, ένα ταξίδι πιθανόν να σου προσφέρει τις «έξτρα» συγκινήσεις που αναζητάς, είναι όμως πολύ πιο ασφαλές να κινηθείς στην πνευματική σφαίρα, αφού εκεί έξω σε περιμένουν εντάσεις, που σίγουρα θα σε αποσυντονίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ξεχωριστή γνωριμία

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού η ημέρα προσφέρεται για μια ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το διαφορετικό, ίσως όμως και να αιφνιδιαστείς ευχάριστα από τη στάση ενός ατόμου που θεωρούσες ότι δε σε συμπαθεί και τόσο!

Μπορείς ακόμη να εκφραστείς δημιουργικά, ακολουθώντας ένα νέο μονοπάτι ή να γευθείς κάτι το «εξωτικό». Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί νέες οικονομικές προκλήσεις και τελικά δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια πολύ καλύτερη θέση, επειδή απλά θα έχεις ρισκάρει περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασύμβατες καταστάσεις

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι σε όσους/ες δεν σε κατανοούν, κάτι βέβαια που εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε ποικίλες «αψιμαχίες» Παράλληλα, υπάρχει και μια ακόμη δυσκολία, αφού σήμερα κυριαρχούν οι διαδικασίες ή δραστηριότητες που κινούνται έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που σίγουρα θα εντείνει την ανασφάλειά σου.

Καλό είναι, λοιπόν, να είσαι πιο ανοικτός/η στις αλλαγές και τα «παράδοξα», ώστε να επωφεληθείς, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα υποφέρεις! Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού θα συμβάλλει σε μια αλλαγή εμφάνισης που θα συζητηθεί.

ΛΕΩΝ

Σπάσιμο της ρουτίνας

Αν δεν «ορίζεσαι» από δεσμεύσεις και ταμπού, είσαι πολύ κοντά στο να περάσεις καλύτερα, αλλά και να προσεγγίσεις άτομα που διακρίνονται για το ιδιαίτερο ταλέντο τους, ανεξάρτητα από τις όποιες παραξενιές τους! Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε ένα ενδιαφέρον ταξίδι, αλλά και στην επαφή σου με νέα ήθη ή μια ξένη κουλτούρα.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω πιθανόν να σε «ενοχλήσει» με μια έντονη, αλλά και περαστική αδιαθεσία και το πρόβλημα είναι ότι την ίδια στιγμή οι δουλειές «τρέχουν» και δεν έχεις πολλά περιθώρια για αναβολές και καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλε στην άκρη το συναίσθημά σου

Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μιααπρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν μια «ασυμβατότητα» με τα δεδομένα σου, δημιουργώντας τελικά μια αμηχανία ή μια αίσθηση παραβίασης, ιδιαίτερα αν λειτουργήσεις συναισθηματικά και όχι εγκεφαλικά.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει πιο… φιλότιμο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δε θα έχεις, ωστόσο, πάντα την αναμενόμενη αντίδραση.

ΖΥΓΟΣ

Προκάλεσε αλλαγές, πριν τις «λουστείς»!

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, «χαλώντας» και μερικές καρδιές, αν χρειαστεί. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου.

Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που ενδεχομένως να βελτιώσουν τη ζωή σου, αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουν, όταν αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα, με προειλημμένες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανέλπιστη υποστήριξη

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού συμβάλλει σε εκπλήξεις και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που μάλλον δε θα σου αρέσει σε πρώτη φάση, αφού θα σου χαλάσει τις ισορροπίες! Εκείνο όμως που σίγουρα θα σε ευχαριστήσει είναι μια ενδιαφέρουσα μεταβολή στα εργασιακά ή τον χώρο εργασίας σου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βρεις ανταπόκριση από ένα άτομο που θεωρείται «στρυφνό» ή απρόσιτο. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω θα σε κάνει πολύ πιο βιαστικό/η, αλλά και νευρικό/η στην περίπτωση που πέσεις επάνω σε άτομα που δεν «στροφάρουν» ή έχουν αργά αντανακλαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είσαι ανοικτός/η σε όλα!

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο θα «μπεις στο μάτι» κάποιων συντηρητικών κύκλων, αφού η απελευθέρωση που θα νιώσεις θα σε κάνει πραγματικά άλλον άνθρωπο.

Επιπλέον, σε ευνοεί προσωπικά και οικονομικά και δεν έχεις παρά να… προκαλέσεις την τύχη σου και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα! Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω ενδέχεται να αναδείξει έκτακτες ανάγκες και έξοδα, μπορεί, ωστόσο, να σου φέρει και τα αντίστοιχα έσοδα, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου «από τα μαλλιά».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλά και τα… στραβά των αλλαγών!

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις «ηρωικές» πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α θίξει την αξιοπρέπειά σου ή αντιδράσει αρνητικά, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν προστριβές. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις ή αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σου.

Επιπλέον, σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να βρεθείς σε ένα νέο μέρος. Από την άλλη πλευρά όμως, η αντισυμβατική συμπεριφορά ενός οικείου σου προσώπου θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου, αν δώσεις μεγάλη σημασία στα καμώματά του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερη γοητεία

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και σε ωθεί να μάθεις, αλλά και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα. Κι όλα αυτά, βέβαια, θα γίνουν πολύ πιο εύκολα, αν και η δική σου διάθεση είναι σχετικά ανανεωτική, πρωτοποριακή και μακριά από «κλισέ».

Γενικά, η ημέρα προσφέρεται για αλλαγές και σίγουρα μπορείς να ξεκινήσεις από την εμφάνισή σου, αλλά «παίζει» κι ένα ταξίδι που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις σου, αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα απρόσμενο δώρο

Από τη στιγμή που είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς και τη διαφορετικότητα, δεν έχεις τίποτε να χάσεις, αντίθετα θα κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων κι ίσως το «διαβατήριο» για την είσοδό σου σε μια «σπέσιαλ» ομάδα.

Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα με ένα ξεχωριστό δώρο ή με ένα μη αναμενόμενο έσοδο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω πιθανόν να διαταράξει μια φιλία σου, αλλά αν κάποιος/α δεν σε δέχεται όπως είσαι, τότε δε γίνεται να συγκαταλέγεται στους/στις φίλους/ες σου.

Ετικέτες