ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Προσωπικά θέματα

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει τη δημιουργικότητά σου κι όπως θα διαπιστώσεις, μέσα από το παιχνίδι, μπορεί να προκύψουν και κάποιες ανακαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις, που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου και θα σε απελευθερώσουν. Όσον αφορά, δε, στην καθημερινότητά σου συνολικά, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

Επιπλέον, ίσως ασχοληθείς περισσότερο με τα παιδιά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να σου φέρει μια έντονη, αλλά περαστική ενόχληση στην υγεία σου, ενώ αναμένονται εντάσεις και στις μετακινήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεταβολές στον χώρο σου

Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις θέματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, μια διαδικασία που μπορεί να επιταχυνθεί, με αφορμή κάποιες επισκέψεις που θα δεχθείς. Ίσως, μάλιστα, γίνουν συζητήσεις για ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να συμβάλλει και σε μια προσωρινή αλλαγή στον τόπο διαμονής σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη ξαναμοιράζει τα «χαρτιά» στις φιλικές σχέσεις σου, αλλάζοντας τις ισορροπίες. Από την άλλη πλευρά όμως, σου επιτρέπει να κυνηγήσεις άμεσα ένα οικονομικό σου «όνειρο» κι αν είσαι τυχερός, πιθανόν να το υλοποιήσεις άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεγάλη κινητικότητα

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να «φορτσάρεις», προκειμένου να πετύχεις άμεσα τους στόχους σου, ίσως όμως χρειαστεί να αντικρούσεις άτομα που έχουν αντίθετη άποψη, με συνέπεια να γίνει μια μικρή «μάχη». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ταξιδέψεις και γενικότερα να βγεις έξω, εκπληρώνοντας τις επικοινωνιακές σου ανάγκες.

Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα πλήθος μηνυμάτων, άλλοτε ευχάριστων κι άλλοτε… αδιάφορων! Καλό είναι όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε ανούσιες συζητήσεις ή κουτσομπολιά, αλλά να «ταΐσεις» και την πνευματική σου φύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί σε μαστορέματα, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια έκτακτη εργασία, στον αντίποδα όμως θα προκαλέσει εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέονταενδέχεται να σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν χρειαστεί να ξοδευτείς εκτάκτως, σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι μάλλον υπερβάλλεις.

Ίσα-ίσα που, λειτουργώντας υπό πίεση, θα καταφέρεις τελικά να εξασφαλίσεις μια οικονομική συνδρομή στο έργο σου, ικανή για να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου κι ακόμη περισσότερες!

ΛΕΩΝ

Πρωταγωνιστικός ρόλος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα προτερήματα, αλλά και τα ελαττώματά σου, καλό είναι, λοιπόν, να μην υποκύψεις στον κακό εαυτό σου, που έχει την τάση να παίρνει επί προσωπικού ό,τι γίνεται γύρω του, δυσχεραίνοντας την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, ούτε βέβαια να αποτραβηχτείς, επειδή «θίχτηκες».

Αντίθετα, η γενναιοδωρία και η μεγαλοψυχία σου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την αποδοχή που επιζητάς, κάτι που θα ενισχύσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στις οικονομικές επιδιώξεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρωταγωνιστικός ρόλος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα προτερήματα, αλλά και τα ελαττώματά σου, καλό είναι, λοιπόν, να μην υποκύψεις στον κακό εαυτό σου, που έχει την τάση να παίρνει επί προσωπικού ό,τι γίνεται γύρω του, δυσχεραίνοντας την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, ούτε βέβαια να αποτραβηχτείς, επειδή «θίχτηκες».

Αντίθετα, η γενναιοδωρία και η μεγαλοψυχία σου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την αποδοχή που επιζητάς, κάτι που θα ενισχύσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στις οικονομικές επιδιώξεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Εν μέσω διαφωνιών

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να εργαστείς εντατικά, πετυχαίνοντας πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ίσως όμως να προκύψουν και «χοντρές» διαφωνίες μέσα στην όλη διαδικασία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντασε φέρνει κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες, ενώ γενικότερα αναμένεται να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα.

Ίσως, βέβαια, προκύψουν και κάποιες παρεξηγήσεις, που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, αλλά αν δεν δώσεις σημασία, τα πάντα θα ξεχαστούν γρήγορα. Επιπλέον, «ψήνεται» η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να ρισκάρεις

Η Σελήνη στο Λέοντα σε καλεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν μεν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά μπορεί να συνδράμουν θετικά στο έργο σου. Ίσως, μάλιστα, καταφέρεις να εκπληρώσεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου, παίρνοντας βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Κράτα, λοιπόν, το αποτέλεσμα και μην εμπλέκεσαι σε «αψιμαχίες». Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πιο άμεσο/η στις επιδιώξεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου «βγει» κι ένα οικονομικό ρίσκο. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να τα «τσουγκρίσεις» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά σε λίγο χρόνο

Σήμερα, οι πνευματικές αναζητήσεις σου έχουν τον πρώτο λόγο κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις αρκετά γύρω από ό,τι σε ενδιαφέρει, συλλέγοντας γνώσεις και πληροφορίες. Επιπλέον, η Σελήνη στο Λέοντα σε ωθεί να ταξιδέψεις είτε στην πραγματικότητα είτε νοερά, γνωρίζοντας νέους κόσμους και διαφορετικές κουλτούρες.

Έχοντας, μάλιστα, δύναμη και ορμητικότητα, μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη πιθανόν να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις, ιδίως ενδοοικογενειακές έριδες ή να προκαλέσει ζημιές στον χώρο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάλυψη αναγκών

Με την Σελήνη στο Λέοντα, κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που προκύπτουν σε ωθούν να επικεντρωθείς στην πορεία των οικονομικών σου, ανησυχώντας για το μέλλον, όμως, όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, όχι μόνον θα καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου, αλλά θα έχεις και περίσσευμα, που μπορείς να το διαθέσεις όπως αγαπάς.

Επιπλέον, πιθανόν να εξασφαλίσεις την υποστήριξη ενός χρηματοδότη. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδεχομένως να προκαλέσει προστριβές με άτομα του περιβάλλοντός σου, αλλά κι ένα ατύχημα, λόγω απροσεξίας ή βιασύνης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναταραχή στις σχέσεις

Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και την ώρα που κάποιος/α φεύγει, κάποιος/α άλλος/η έρχεται! Επιπλέον, φαίνεται ότι πολλά εξαρτώνται από τρίτους κι όχι τόσο από σένα, ωστόσο, μη «δένεις» τίποτα, αφού οι διαθέσεις ενδέχεται να αλλάξουν γρήγορα.

Ίσως, βέβαια, γίνεις «στόχος» και κάποιων αρνητικών σχολίων, αλλά δε μπορείς να αρέσεις σε όλους, έστω κι αν πρόκειται για φίλους/ες σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα, ενισχύοντας την τάση σου για κινήσεις «μια κι έξω».

ΙΧΘΥΕΣ

Εργασιακά θέματα

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/η και πιο «επιτακτικό/η» στη συμπεριφορά σου, ίσως όμως δεχθείς και μια έξωθεν «επίθεση». Επιπλέον, φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν και δεν παίρνουν αναβολή. Ανασκουμπώσου λοιπόν και τακτοποίησε τουλάχιστον τις επείγουσες εκκρεμότητες, ώστε να σου μείνει και μπόλικος χρόνος για να αφεθείς στα ενδιαφέροντά σου.

Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στο Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τη διατροφή σου.

Ετικέτες