ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ικανός/η για το καλύτερο και το χειρότερο!

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές, όσο και τις αδυναμίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, διορθώνοντας λάθη και συμπληρώνοντας κενά, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν, χωρίς να σε ωφελούν.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε θέλει «προσγειωμένο/η» στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, αφού πέρα από τις… αγάπες και τα λουλούδια, υπάρχουν πρακτικά ζητήματα και συμφέροντα που καθορίζουν την εξέλιξή τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Λειτουργικές παρεμβάσεις

Ο Ερμής στον Λέοντα σε πιέζει να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου, αλλά και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις στα οικογενειακά σου προβλήματα, έστω και σε βάρος του ελεύθερου χρόνου σου. Υπάρχουν ωστόσο και οι ειδικοί, που θα μπορούσαν να σε απαλλάξουν από τέτοιους μπελάδες.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια σειρά αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στη δουλειά σου. Ίσως, μάλιστα, σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λιγότερος ελεύθερος χρόνος

Η Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου στις φιλικές σχέσεις σου και τις συλλογικές δράσεις κι ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις έναν κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων, δίνοντας μια «δεύτερη ευκαιρία» στον εαυτό σου, αλλά και σε πρόσωπα που μπορεί να σε είχαν πικράνει στο παρελθόν ή να φάνηκαν κατώτερα των περιστάσεων.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε πιέζει για να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα, έστω κι αν αυτό περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο σου ή αποβεί σε βάρος όλων εκείνων που σε ευχαριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με κόντρα τον… καιρό!

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να πραγματώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ή έναν «μεγάλο σκοπό» και σε αυτήν την απόπειρά σου δε θα λείψουν οι έντονες διαφωνίες με «αντιφρονούντες», πολύ περισσότερο αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να βάλεις νερό στο κρασί σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα βρεις και φανατικούς υποστηρικτές!

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα σου επισημαίνει ότι δεν πας… πουθενά, αν δε ρυθμίσεις πρώτα κάποια οικονομικά όσο και τεχνικά ζητήματα και από αυτά οφείλεις να ξεκινήσεις. Ίσως, μάλιστα, προκύψει μια εμπλοκή σε μια ηλεκτρονική συναλλαγή.

ΛΕΩΝ

Έργα και όχι λόγια

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να γίνεις πιο πρακτικός/η, αφήνοντας κατά μέρος τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Επιπλέον, μπορεί να μετακινηθείς ή να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους, ίσως, μάλιστα, σου τεθεί κι ένα δυσεπίλυτο ζήτημα, που θα σου στερήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως και κάποιες επαφές του εξωτερικού ή με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι λεπτομέρειες κάνουν… όντως τη διαφορά!

Ο Ερμής στον Λέοντα σε σπρώχνει να είσαι ο… εαυτός σου, να αναδείξεις, δηλαδή, τις ειδικές γνώσεις σου και να επιβεβαιώσεις πως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά! Επιπλέον, σε προτρέπει να ελέγξεις τη διατροφή σου κι αν χρειαστεί, να επισκεφθείς κάποιον/α ειδικό επί του θέματος.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς στο «συμμάζεμα» των οικονομικών σου, ξεκινώντας ίσως από τα χρωστούμενα, αλλά σίγουρα οφείλεις να φροντίσεις και για τις βασικές ανάγκες σου. Καλό είναι, ωστόσο, να μην ξανοιχτείς οικονομικά, αφού αναμένονται έκτακτα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Δυναμική ισορροπία

Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα ή να συνάψεις μια κομβική συμφωνία, που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου και θα αναδείξει το συνθετικό ταλέντο σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δε θα λείψουν και οι «αψιμαχίες», με όσους και όσες σε ανταγωνίζονται, ό,τι ενοχλητικό κι αν συμβεί όμως θα είναι προσωρινό.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε φέρνει κοντά σε άτομα που ειδικεύονται σε κάτι και σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα, αλλά δεν αποκλείεται να κουραστείς από την απαρίθμηση όρων και λεπτομερειών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τήρησε τους τύπους

Ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να «κρατήσεις» τους τύπους και να ακολουθήσεις τη δεοντολογία στα επαγγελματικά σου, αφού όλα θα κριθούν στις… λεπτομέρειες! Ίσως, μάλιστα, προκύψει ένα τεχνικό θέμα ή μια γραφειοκρατική εμπλοκή που θα σε ταλαιπωρήσει.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ρυθμίσεις άμεσα κάποιες εκκρεμότητες, είτε λειτουργώντας υπό πίεση είτε ανταγωνιστικά, όμως θα χρειαστεί να τις χειριστείς με… μαεστρία! Ενδέχεται ακόμη να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαιτούνται ειδικές γνώσεις

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει «τριβές» με αγαπημένα σου πρόσωπα, σε φέρνει όμως και πιο κοντά με άτομα που διακρίνονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις κι εσύ από στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να εφαρμόσεις τις γνώσεις σου και την τεχνική σου κατάρτιση, αφού σίγουρα θα αξιολογηθείς για τον βαθμό της αποτελεσματικότητάς σου, ίσως όμως να σου φέρει και… μπελάδες, εξ αιτίας τεχνικών προβλημάτων, που απαιτούν ειδικές γνώσεις για την αντιμετώπισή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έξυπνες λύσεις

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχει δημιουργηθεί στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις προσωρινά «έδρα» ή να δεχθείς επισκέψεις, που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, φαίνεται να προχωρά μια περιουσιακή ρύθμιση που σε ενδιαφέρει.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να εφαρμόσεις έξυπνες λύσεις στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν «τα κουκιά δε βγαίνουν» κι αν «πελαγώσεις» με λεπτομέρειες, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν ειδικό σύμβουλο ή φοροτεχνικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»!

Ο Ερμής στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου συνιστά να επιμείνεις περισσότερο σε σχέση με τους όρους μια συμφωνίας ή συνεργασίας, αφού «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν δεν προσέξεις, θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί, ωστόσο, κάποιες εξελίξεις να «κολλήσουν», εξ αιτίας της επιμονής άλλων σε αυτό.

Παράλληλα, βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να διευρύνεις τις επαφές σου, να ταξιδέψεις και γενικά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα εντατικό πρόγραμμα σπουδών ή να διεκπεραιώσεις άμεσα κάποιες εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Λεπτοδουλειές

Με την Σελήνη στον Κριό, οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και -θέλοντας ή μη- θα επικεντρωθείς σε αυτές. Καλείσαι, μάλιστα, να αξιοποιήσεις προοπτικές και δυνατότητες που παρέμεναν αδρανείς, αλλά τώρα… ήρθε η ώρα να «ξυπνήσουν»! Επιπλέον, δεν είναι άσχημη ιδέα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου και να «μαζέψεις» αυτά που σου χρωστούν.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς με «λεπτοδουλειές», ενδέχεται όμως να προκαλέσει δυσλειτουργίες στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, αναγκάζοντάς σε να καταφύγεις στους ειδικούς.

 

Ετικέτες