ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, διαταράσσοντας αναπόφευκτα τις ήδη υπάρχουσες ισορροπίες. Αναμένονται λοιπόν ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις, κόντρα σε φίλους/ες και γνωστούς/ες. Όταν όμως η κάθε είδους συμβατική επιλογή δεν έχει τύχη, εκείνο που οφείλεις απέναντι στον εαυτό σου είναι να υιοθετήσεις μια ριζοσπαστική πολιτική, την μόνη ικανή να σε βγάλει από το όποιο αδιέξοδο! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση, αφού σίγουρα θα αξιολογηθείς για τον βαθμό της αποτελεσματικότητάς σου.

Ερωτικά
Μια νέα φάση ξεκινά στην προσωπική σου ζωή, κι ίσως κληθείς να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο, αντίθετα όσο πιο διεκδικητικός/η φανείς, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις και σίγουρα υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να έχουν γίνει… χθες! Ωστόσο, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να μην αγνοήσεις το παρασκήνιο, ίσως μάλιστα κάποιες αποκαλύψεις σε αναγκάσουν τελικά να αλλάξεις το «μείγμα» της πολιτικής σου. Ίσως μάλιστα να έρθουν στο φως κάποιες «μεθοδεύσεις» ή αυθαιρεσίες ενός προσώπου που «έχει λόγο» στην ζωή σου. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να ασχοληθείς άμεσα με θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, πριν… αναγκαστείς να το πράξεις, εκ των πραγμάτων. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη, σε καλεί να «κάνεις κράτει» στα έξοδά σου.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να παίρνει μια ανεπιθύμητη έκταση κι ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να κρύψεις πράγματα που δεν κρύβονται. Από την άλλη πλευρά, δείχνει εντελώς αναγκαία η διερεύνηση του παρασκηνίου, πριν βρεθείς προ απροόπτου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από φρέσκες ιδέες και μπόλικη «τρέλα», κάτι που θα σου δώσει το κίνητρο για να εμπλουτίσεις τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντα σου με πράγματα που αξίζουν ακόμη κι αν σε «ξεβολεύουν». Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με σκοπό να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξει το πλαίσιο μιας φιλικής σχέσης σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σου βάλει δύσκολα σε μια τρέχουσα συνεργασία ή να αυξήσει τις πιέσεις εκείνων που σε θέλουν πιο «υποταγμένο/η» στα σχέδια και τις προθέσεις τους.

Ερωτικά
Κάποιος/α «παίζει» με τα συναισθήματα σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «βγεις από τα ρούχα σου» με κάποιες απαιτήσεις της «άλλης πλευράς» Ανάλογα αλλοπρόσαλλες μπορεί να είναι όμως και οι βλέψεις κάποιων στην περίπτωση που είσαι μόνος/η, οπότε «ζήτω η τρέλα»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα και την προσωπική σου ζωή, ξεκινώντας ίσως από την «κατάρριψη» κάποιων ταμπού ή κανόνων, που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσένα. Εξ άλλου, ακόμη κι αν κάνεις πίσω προκειμένου να μην έχεις «ντράβαλα», η καλή σου προαίρεση θα θεωρηθεί ως αδυναμία. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να επισκευάσεις τον υπάρχοντα εξοπλισμό σου ή να χρησιμοποιήσεις τις τεχνικές εφεδρείες σου. Επιπλέον αναμένεται να σε «φορτώσει» με νέα καθήκοντα στην δουλειά σου, προσθέτοντας «πόντους» στο… βιογραφικό σου!

Ερωτικά
Με τον Άρη στον Ταύρο, τα θετικά διαδέχονταν τα αρνητικά κι αν τελικά η προσωπική σου ζωή ξεκαθαρίσει, αυτό θα γίνει με μάλλον «θορυβώδη» τρόπο. Τελικά όμως, ίσως και να χρειάζεσαι μια γενναία εκτόνωση για «να πάνε κάτω τα φαρμάκια»!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο αλλά και ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να προκαλέσουν προστριβές ή… «αλλόκοτες» καταστάσεις τόσο στην καριέρα σου, όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι κάποιοι/ες εγείρουν παράλογες απαιτήσεις. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να έρθεις εκτάκτως σε επαφή με αρμόδιους, ώστε να προλάβεις μια «ζημιά» που πάει να γίνει. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότησε καλεί να συζητήσεις με έναν «δικό σου» άνθρωπο, προκειμένου να αποφευχθούν άσκοπες «τριβές» και παρεξηγήσεις, που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

Ερωτικά
Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση ή ταξιδέψεις θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις… ξεχωριστά, αποκομίζοντας συνάμα ελπίδες για το μέλλον, τηλέφωνα, διευθύνσεις αλλά και κάποιες κολακείες ή υπερβολές που δεν θα έπρεπε να πάρεις στα σοβαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου ή την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου και σε κάνει πολύ πιο αποφασιστικό/η, κάτι όμως που μπορεί να… μην αρέσει σε κάποιους/ες, με συνέπεια να τα «τσουγκρίσετε»! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου αλλά και να βρεις πρακτικές ή ρεαλιστικές λύσεις στα οικογενειακά σου προβλήματα.

Ερωτικά
Η εμπλοκή γνωστών ή συγγενών στις προσωπικές σου υποθέσεις, μάλλον θα ρίξει λάδι στη φωτιά, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση αλλά ένα υπερβολικά θερμό ενδιαφέρον, γι’ αυτό μην… βιαστείς να θυμώσεις! Ίσως μάλιστα να έχουν και δίκιο σε κάποια πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός δείχνει ικανός να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να βρεις μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάποιους/ες που δεν περιμένεις, παρά από τους τυπικά «συμμάχους» σου. Από αυτήν την άποψη είναι πολύ πιθανή μια αλλαγή πλεύσης, προκειμένου να ξεπεραστεί το όποιο αδιέξοδο. Επιπλέον, ίσως θορυβηθείς ή… απορήσεις από τον τρόπο που διαχειρίζεται τα πράγματα ένας «δικός σου» άνθρωπος. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου και να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα, κάνοντας την καθημερινότητα σου πολύ πιο λειτουργική.

Ερωτικά
Ένας νέος κύκλος ανοίγει στα προσωπικά σου κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου. Για την ώρα ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με τον Άρη απέναντί σου οι εξελίξεις «τρέχουν» πιο… γρήγορα από όσο θα επιθυμούσες, γι’ αυτό καλό είναι να «ακονίσεις» τα αντανακλαστικά σου, ώστε να ανταποκριθείς πλήρως στις προκλήσεις της ημέρας. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι αν μεν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να ελπίζεις σε μια ικανοποιητική αλλά όχι μόνιμη λύση. Αν όμως εργάζεσαι ήδη, τότε μάλλον θα περάσεις μέσα από αναθεωρήσεις κι αλλαγές, που σίγουρα θα σε «ξεβολέψουν». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη τονίζει τις πιο πρακτικές ανάγκες σου και σε ωθεί να αναζητήσεις τον τρόπο για να διασφαλίσεις ένα μίνιμουμ εισόδημα

Ερωτικά
Είτε εκνευριστείς από την συμπεριφορά και τις επιλογές του/της συντρόφου σου, είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις είτε τον καλύτερο, είτε τον… χειρότερο εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε καλεί να σχεδιάσεις προσεκτικά και «επαγγελματικά» το πλάνο σου, ώστε να βγεις… ασπροπρόσωπος/η, απέναντι στις «αναποδιές» της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες… Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ρίξεις το βάρος στα προβλήματα και τις απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων, από τα παιδιά σου, μέχρι τους/τις φίλους/ες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μια μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση, με δεδομένο όμως το ότι ο δείκτης της δημιουργικότητας σου είναι πολύ υψηλός καλείσαι να τολμήσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, ώστε να πετύχεις κάτι σπάνιο και μοναδικό.

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να ανταποκριθείς στο απρόβλεπτο και φυσικά όση μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων διαθέτεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον αν έχεις κατά νου «συνηθισμένες» καταστάσεις, καλύτερα να το… ξεχάσεις, αφού το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ακρότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί μεταβολές τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή και βέβαια είναι προτιμότερο να προσαρμοστείς στους συμπαντικούς ρυθμούς, παρά να πας κόντρα, μένοντας «γαντζωμένος/η» σε πρόσωπα ή καταστάσεις που απλά «δεν τραβάνε». Επιπλέον, με τον Άρη στον Ταύρο μπορεί να προκύψουν εντάσεις και με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που απ’ ότι φαίνεται δεν ακούει και «κάνει τα δικά του»! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να διορθώσεις κάποιες τεχνικές ατέλειες, που σε κρατάνε πίσω αλλά και να περικόψεις συνήθειες που βλάπτουν την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «ασφαλή», η οποία όμως επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου «βολέματος».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σου δίνει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να σκεφτείς πράγματα με τον δικό σου ιδιαίτερο τρόπο και να πρωτοπορήσεις. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει ένας νέος κύκλος επαφών σου με το εξωτερικό, κάτι που θα σε βοηθήσει να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου, παρακάμπτοντας τα όποια έλλειψη ανταπόκρισης ή υποστήριξης από το «τοπικό» περιβάλλον σου, ίσως μάλιστα να μπει στο πρόγραμμά σου κι ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με ισχύ αλλά και ειδικές γνώσεις ή ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην αρτιότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «κολλητή», ενδέχεται να τα… τσουγκρίσεις με αφορμή ένα οικονομικό ή οικογενειακό θέμα. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να ενοχληθείς από τα «κλισέ» που χρησιμοποιεί ένα κατά τα άλλα ενδιαφέρον άτομο.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να «κρατήσεις» τους τύπους και να ακολουθήσεις την δεοντολογία στα επαγγελματικά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα κριθείς αυστηρά. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική. Και είτε πρόκειται για την αξιοποίηση μιας ανέλπιστης ευκαιρίας, είτε για μια δυσάρεστη έκπληξη που ακυρώνει τις μέχρι τώρα δράσεις σου και σε αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν. Επιπλέον πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πρόσωπο που κινείται στο περιβάλλον σου και… παριστάνει τον ειδήμονα χωρίς να «σκαμπάζει» γρι!

Ερωτικά
Πολλά γίνονται, είτε για χάρη σου, είτε εξ αιτίας σου αλλά ίσως κάποια πράγματα πάρουν μια δημοσιότητα που θα σε ενοχλήσει, αφού φαίνεται να παραβιάζονται τα «προσωπικά σου δεδομένα». Ίσως μάλιστα κάποιος/α να «βάζει λόγια» με σκοπό να διαταράξει το καλό κλίμα.

Ετικέτες