ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ανάληψη καθηκόντων

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διευκρινήσεις οτιδήποτε «ασαφές» υπάρχει στη ζωή σου, ξεκινώντας από τις λεπτομέρειες μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου. Ίσως, μάλιστα, στερηθείς πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου, προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι δουλειές σου κι αν δεις πως δεν τα καταφέρνεις μόνος/η σου, μη διστάσεις να απευθυνθείς στους ειδικούς.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου και καλό είναι να θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην «τρέχεις» άσκοπα από εδώ κι από εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Να είσαι νομότυπος/η

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει τυπικό/η και νομότυπο/η στις συναλλαγές σου, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Επιπλέον, θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα που σου είναι απαραίτητα, αναμένεται, ωστόσο, να υπάρξουν «αναποδιές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη, θα προκύψουν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου κι εδώ για να τα καταφέρεις δεν έχεις παρά να κινηθείς με βάση μια στοιχειώδη λογική, κρίνοντας το πού πρέπει ή δεν πρέπει να διαθέσεις τα χρήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διλήμματα

Με την Σελήνη στον Τοξότη, μπορεί να σου προκύψουν διλήμματα ανάμεσα σε επιλογές που υπαγορεύονται από το συναίσθημά σου ή το… συμφέρον σου! Δες το όμως σαν μια ευκαιρία να επικεντρωθείς στην αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και σε μια συμπόρευση ή συνεργασία με άτομα που ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, ιδιαίτερα σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν ευνοεί τις αγορές, ενώ σου φέρνει έξοδα που δε γίνεται να αποφύγεις κι αν «στριμωχτείς» οικονομικά, θα ανατρέξεις αναπόφευκτα στα αποθεματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη δώσεις δικαιώματα

Ο Κρόνος απέναντί σου παραπέμπει σε «εμπλοκές» ή αναποδιές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, μην κάνεις βήμα πίσω από τις «κόκκινες γραμμές» σου, αφού θα θεωρηθεί αδυναμία από την άλλη πλευρά, με συνέπεια να «στριμωχτείς» κι άλλο.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη υπάρχουν δουλειές που σε περιμένουν κι εδώ δεν έχεις παρά να κινηθείς οργανωμένα, ιεραρχώντας τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματική αστάθεια

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια φάση στασιμότητας στα εργασιακά σου, προκειμένου να καλυφθούν κάποια κενά ή προαπαιτούμενα, ενώ σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα συμβάλλει σε συναισθηματικές παλινδρομήσεις, είτε δικές σου είτε των άλλων, όλα αυτά όμως μπορούν να παραμείνουν στην σφαίρα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να μην επηρεάσουν τη δουλειά σου. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να ανησυχήσεις από τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλε μια τάξη

Με την Σελήνη στον Τοξότη να ορίζει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις για σένα, οι προτεραιότητές σου περιστρέφονται γύρω από επαγγελματικά, αλλά και οικογενειακά θέματα και καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου, ξεκινώντας από τα του οίκου σου.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να «παγώσει» κάποιες διαδικασίες στην προσωπική σου ζωή και να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που θεωρούσες ότι άνηκαν οριστικά στο παρελθόν αλλά… να που βγαίνουν στο «σήμερα»! Επιπλέον, είναι πιθανό να περάσεις μια συναισθηματική απογοήτευση.

ΖΥΓΟΣ

Διορθωτικές κινήσεις

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει ένα παλιό πρόβλημα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με συνέπεια να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου ή να «κολλήσεις» κάπου. Σε κάθε περίπτωση όμως, ακολούθησε μια συντηρητική πολιτική, στοχεύοντας κυρίως σε διορθωτικές κινήσεις, αφού δεν είναι η κατάλληλη ώρα για «ανατρεπτικές» αλλαγές.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε στρέφει προς την εκμάθηση μιας τεχνικής ή τη βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου, αλλά δε θα λείψουν και οι βόλτες ή κάποιες πιο ανάλαφρες συζητήσεις «μεταξύ τυριού και αχλαδιού»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κωλύματα

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να κάνεις πίσω στις απαιτήσεις και τα σχέδιά σου, αφού υπάρχουν πράγματα και «υπόλοιπα» από το παρελθόν, που πρέπει να ρυθμιστούν. Αυτό έχει να κάνει με τα ταξίδια ή τις σπουδές σου, πιθανόν όμως να αναφέρεται και σε έγγραφα που πρέπει να… κοπιάσεις πολύ για να τα αποκτήσεις, εξ αιτίας της γραφειοκρατίας!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κι αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις από μόνος/η σου σε κάποιες λεπτομέρειες, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε άτομα που έχουν την τεχνογνωσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασταθείς επιδιώξεις

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να προκύψουν διάφορα κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις ικανότητές σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις επιτυχώς. Ωστόσο, η σχετική αβεβαιότητα και η αστάθειά σου θα καθρεφτιστούν και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, προκαλώντας μια προσωρινή ασυνεννοησία.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον οίκο των οικονομικών σου σε παραπέμπει σε παλιές οικονομικές υποθέσεις, που πρέπει να κλείσουν κι όσο κι αν ταλαιπωρηθείς γι’ αυτό, τελικά θα σου φύγει ένας «βραχνάς», οπότε αξίζει τον κόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Των φρονίμων τα παιδιά…

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να «παγώσεις» προσωρινά τα σχέδιά σου, αφού πρέπει πρώτα να ρυθμίσεις κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος. Ίσως, μάλιστα, σου λείπουν ορισμένες προϋποθέσεις που θα πρέπει να εκπληρώσεις.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εξοπλιστείς με αρτιότερα μέσα στη δουλειά σου, ενώ γενικότερα αναμένεται να αναπροσαρμόσει τις συνθήκες εργασίας σου. Επιπλέον όμως, σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική σου ευεξία, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια μικρή αδιαθεσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αμελήσεις την υγεία σου

Με την Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να υπάρξουν πολλές όμορφες στιγμές, αλλά και σκαμπανεβάσματα που θα σε προβληματίσουν. Και είτε πρόκειται για τις φιλίες σου είτε για τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, θα πρέπει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στο χρήσιμο και το επιθυμητό, ώστε να μην παρασυρθείς σε επιλογές για τις οποίες θα μετανιώσεις την επόμενη στιγμή.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ζητά λύσεις τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στην υγεία σου, επαναφέροντας στο προσκήνιο θέματα που θεωρούσες λυμένα, αλλά τελικά… δεν είναι!

ΙΧΘΥΕΣ

Ελιγμοί και διπλωματία

Η Σελήνη στον Τοξότη σου προσφέρει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, ιδιαίτερα αν κινείσαι στον χώρο των media ή του επιχειρείν. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, ενδέχεται να περάσεις μέσα από διαρκείς αμφιταλαντεύσεις και διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους της «αντίπερα όχθης».

Παράλληλα, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου ανοίγει έναν κύκλο επαφών με πρόσωπα από το παρελθόν, κάτι που θα σου δώσει μεν την ευκαιρία να αναβιώσεις σχέσεις και δράσεις, αλλά, από την άλλη πλευρά, θα βρεις μπροστά σου κάποια «χρωστούμενα».

Ετικέτες