ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο σε μια συλλογική προσπάθεια, μπορεί όμως και να διακόψει απότομα τις σχέσεις σου με έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να στηρίξει τις επιλογές σου, αρκεί κι εσύ να υιοθετήσεις κάποιες καινοτομίες και να επιδείξεις μια μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Κι αν τα καταφέρεις, κάποια πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να πήγαιναν στραβά, θα βρουν τον δρόμο τους «χαλαρά»!

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή με την ιδιαιτερότητα της κι αν οι συνθήκες στην προσωπική σου ζωή επιτρέπουν το να είσαι ανοιχτός/η στις προκλήσεις, στη χειρότερη περίπτωση θα κερδίσεις έναν φίλο ή μια φίλη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μια νέα πρόκληση στην καριέρα σου, σε καλεί να ξεχάσεις όσα ήξερες μέχρι τώρα και να υιοθετήσεις μια διαφορετική πολιτική. Διαφορετικά, αν επιμείνεις «στα ίδια και τα όμοια», ο Άρης στον Υδροχόο θα σε «κοντράρει» και τα πράγματα θα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που υπολόγιζες. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να προκύψουν απρόοπτα και εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς, είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα, από μια αποκάλυψη.

Ερωτικά
Από την στιγμή που το κλίμα δεν συνάδει με την νοοτροπία σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να διαταράξει τις σχέσεις σου και βέβαια ούτε λόγος να γίνεται για νέα ξεκινήματα, αφού στην πορεία θα ταλαιπωρηθείς άδικα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο αναμένεται να «δοκιμάσει» την ευελιξία και τις επικοινωνιακές σου αρετές, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που ξεχωρίζουν για κάτι, είτε καλό είτε… κακό! Γενικά, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αναμένεται να ενταθούν και με δεδομένη την ενεργό συμμετοχή του Ουρανού στις εξελίξεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να αιφνιδιάσεις ευχάριστα τους άλλους! Παράλληλα, είναι πιθανό να εκπλαγείς ευχάριστα από έναν φίλο ή μια φίλη αλλά και να λάβεις ένα έκτακτο «επίδομα».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση. Αντίθετα όμως, το σύμπαν σου παρέχει απλόχερα τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέες και πρωτόγνωρες εμπειρίες, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και σε καλεί να συγχρονιστείς μαζί του, προχωρώντας σε αλλαγές όπου χρειαστεί, από τα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σου, μέχρι την πολιτική προσέγγισης που ακολουθείς. Αν όμως «αρνηθείς» να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, τότε μπορεί να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στα οικονομικά σου κι όσο πιο «άρτια» είναι τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε απρόβλεπτες προκλήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα!

Ερωτικά
Είσαι από τους τύπους που δύσκολα ανέχονται υπερβολικά «φιλελεύθερες» ή «κυνικές» συμπεριφορές κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση, είτε είσαι σε μια σχέση είτε όχι. Γενικότερα, σήμερα φαίνεται πως έλκεις άτομα με τα οποία είναι δύσκολο να συνεννοηθείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο αλλάζει τα δεδομένα σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου κι ίσως αυτό να πιστοποιηθεί με μια νέα όσο και «αδόκιμη» συμφωνία με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν «απέναντί» σου. Παράλληλα όμως, είναι πιθανό να τεθεί σε άγρια δοκιμασία μια τρέχουσα συνεργασία σου. Επιπλέον, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού καλείσαι να αναδείξεις την μοναδικότητά σου και τα πιο πρωτότυπα στοιχεία σου, αφού ένα «συντηρητικό» μοντέλο δεν σε ευνοεί. Μπορεί ακόμη να μάθεις κάτι διαφορετικό ή «προχωρημένο».

Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου είναι εκείνος που επηρεάζει περισσότερο την προσωπική σου ζωή με συνέπεια να υπάρξουν κάποιες «αναταράξεις» στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν στο να ζήσεις μια συναρπαστική περιπέτεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, κάτι που μπορεί να σε ανησυχήσει, αν θεωρείς ότι τα πάντα στη ζωή σου είναι διασφαλισμένα! Αν όμως ψάχνεις για μια νέα αρχή, τότε πιθανότατα θα την έχεις, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που δεν είχες υπόψη σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αναμένεται να επηρεάσει τόσο την καταναλωτική σου διάθεση, όσο και τις επιλογές σου σε σχέση με τα πρόσωπα που επιθυμείς να βρίσκονται δίπλα σου. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις μάλιστα αναμένεται να κινηθείς με μη αναμενόμενο τρόπο!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως δυσκολευτείς να αντισταθείς στον πειρασμό να ζήσεις μια περιπέτεια, η οποία ωστόσο δεν θα έχει συνέχεια, παρά τις όποιες προσδοκίες σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές και αντιζηλίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο ανανεώνει τα ενδιαφέροντα αλλά και την δημιουργικότητά σου, διεγείροντας ταυτόχρονα και την πιο «περιπετειώδη» διάθεσή σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρεις ένα ασυνήθιστο ρίσκο, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι υπέρ σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με επιλογές που «κάνουν την διαφορά». Επιπλέον, τόσο στο σπίτι σου, όσο και στις συνεργασίες σου είναι πιθανό να δρομολογηθούν αλλαγές και αναθεωρήσεις.

Ερωτικά
Μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει το σκηνικό στα προσωπικά σου κι ίσως μάλιστα να είσαι εσύ αυτός/η που θα την προκαλέσει, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Παράλληλα όμως φαίνεται δύσκολο να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, οπότε ούτε να χαίρεσαι, ούτε να λυπάσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία τόσο στα προσωπικά σου, όσο και σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου. Μπορεί βέβαια να μην σου αρέσουν οι αλλαγές, ιδιαίτερα αν είναι ξαφνικές, το «μυστικό» όμως είναι να τις προκαλείς εσύ πριν σε «προλάβουν» εκείνες! Επιπλέον, σε σχέση με τα εργασιακά αλλά και συνολικά την καθημερινότητά σου, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απεμπλακείς από πράγματα που σε «κολλάνε». Παράλληλα όμως, είναι σκόπιμο να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις ότι παραβιάζονται τα προσωπικά σου δεδομένα και θα ήταν ευχής έργο να έχεις να κάνεις με έναν «παρείσακτο», αφού αν ο/η δράστης είναι το ταίρι σου, τα όσα μπορεί να επακολουθήσουν δεν τιμούν κανέναν, ούτε βέβαια και την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες, που όσο κι αν σε «ξεβολεύουν», μπορεί να γίνουν το εφαλτήριο σου για μια νέα πορεία. Ωστόσο, στην καθημερινότητά σου αλλά και στις μετακινήσεις σου μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή πρωτόγνωρες καταστάσεις, δύσκολες στην διαχείρισή τους. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που διακρίνονται για το «αιρετικό» πνεύμα τους. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια απρόσμενη οικονομική βοήθεια ή ένα δώρο.

Ερωτικά
Ανήκεις στους ευνοημένους της ημέρας κι είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το καθεστώς στα προσωπικά σου, να θυμάσαι όμως ότι η ευτυχία σου δεν συνδέεται τόσο με υλικές ανέσεις, όσο με την προθυμία σου να «ανοίξεις» το μυαλό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σε «ξεβολέψει» εμφανίζοντας νέα δεδομένα τόσο στον οικογενειακό τομέα, όσο και στα προσωπικά σου και μάλιστα με ξαφνικό ή απρόβλεπτο τρόπο. Ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς ή βρεθείς σε αμηχανία, δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών. Επιπλέον, με τον Άρη στον Υδροχόο καλείσαι να πάρεις τα ρίσκα σου στην οικονομική σου πολιτική αλλά και να αμυνθείς απέναντι σε μια ξαφνική απειλή για τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να φέρει «τούμπα» τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή, κάτι βέβαια που θα δημιουργήσει θέμα αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανοίγει διάπλατα τον δρόμο προς μια ευτυχία… αλλιώτικη από τις άλλες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις αρετές σου, αφού όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου! Επιπλέον, θα κληθείς να διαχειριστείς έκτακτες καταστάσεις και απρόοπτα, τεστάροντας την ετοιμότητα αλλά και την ευελιξία σου. Αν πάντως λάβεις μια σημαντική απόφαση, καλό είναι να μην κινηθείς συντηρητικά, αφού δεν θα σου «βγει». Επιπλέον, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως μάθεις κάτι που θα σε «σοκάρει», είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου ποικίλει, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις. Αν όμως ενδιαφέρεσαι για μια «τσακ-μπαμ» περιπέτεια, δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει, αρκεί να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο με αντίστοιχη νοοτροπία.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς, αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά οικονομικά ήθη και κυρίως αν δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται. Επιπλέον, μπορεί να δρομολογηθεί μια φιλία με ένα πρόσωπο, που διακρίνεται για την διαφορετικότητά του αλλά και να διαταραχθούν οι ισορροπίες σε μια τρέχουσα φιλία σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο κι αν δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις, το πιο εύκολο είναι να καλλιεργήσεις προσδοκίες σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως όμως τελικά να παραμείνουν όλα σε φιλικό επίπεδο.

Ετικέτες