ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πιέσεις και διλήμματα

Γενικά
Ο Κρόνος στον Αιγόκερω πιθανόν να βάλει εμπόδια στα σχέδιά σου και καλό είναι να κρατάς μικρό «καλάθι». Αντίθετα, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα σε δράσεις και επιλογές που είναι μεν πληκτικές ή κουραστικές, αλλά αναγκαίες. Παράλληλα, η Σεληνιακή Έκλειψηαναμένεται να αναδείξει θέματα και δράσεις που συνδέονται με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα με κάποιον/α που κυριαρχείται από δυνατά συναισθήματα και δε μπορεί να βγάλει άκρη. Ενδέχεται, βέβαια, να βρεθείς κι εσύ σε μια ανάλογη θέση!

Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως θελήσεις να ζήσεις τον έρωτά σου με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα τηρεί φιλική στάση απέναντί σου. Αν όμως αυτό συνδυάζεται με την αναβίωση καταστάσεων που σε πλήγωσαν, τότε μάλλον θα πρέπει να το… ξανασκεφτείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεβόλεμα

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη αναδεικνύει τα ταλέντα, αλλά και τις αδυναμίες σου, γι’ αυτό φρόντισε να… περιορίσεις τις δεύτερες, που μπορεί να σου στοιχίσουν, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον, στη δουλειά σου αναμένονται ανταγωνισμοί και έκτακτες καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στην καθημερινότητά σου, ενώ σε προειδοποιεί ότι θα πρέπει να είσαι νομότυπος/η στις συναλλαγές σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τη δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, σε πρώτη φάση όμως ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις εμφατικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με τα συναισθήματά σου να περνούν από σαράντα κύματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γύρω-γύρω όλοι!

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις κι επειδή «έχεις μύτη», τα αποτελέσματα όλης αυτής της κινητικότητας αναμένεται να είναι θετικά σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως, μάλιστα, μάθεις μια σημαντική πληροφορία ή εκπαιδευτείς σε μια νέα τεχνική και σε ένα καινούργιο πεδίο γνώσεων. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια έκτακτη οικονομική υποχρέωση, γι’ αυτό μην «ξανοιχτείς» και προβείς σε αγορές, που, έτσι κι αλλιώς, δε θα σου «βγουν» καλές.

Ερωτικά
Τίποτε δεν κερδίζεται χωρίς «μάχη» και σήμερα καλείσαι να διεκδικήσεις το ερωτικό «τρόπαιό» σου. Υπάρχει, ωστόσο, και μια πιο… ξεκούραστη εναλλακτική, που θα τη βρεις μπροστά σου, αν ταξιδέψεις ή έρθεις σε επαφή με ένα άτομο του εξωτερικού, που έτυχε να βρεθεί στον δρόμο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Στοπ» από τους άλλους

Γενικά
Ο Κρόνος απέναντί σου, μπορεί να σε φέρει σε σχετικά δύσκολη θέση, εξ αιτίας της άρνησης ή της αδυναμίας ενός συνεργάτη σου, να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά του. Πριν όμως πάρεις όλα τα βάρη επάνω σου, καλό είναι να θέσεις προϋποθέσεις και όρια. Επιπλέον, μια σύμβαση ή συμφωνία φαίνεται να «κολλάει» σε λεπτομέρειες, εδώ όμως είναι που ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό». Παράλληλα, η Σεληνιακή Έκλειψη επηρεάζει τα οικονομικά σου και πιθανόν να προβείς σε καταναλωτικές «τρέλες».

Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση καλείσαι να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πολύ περισσότερο αν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα στη σχέση σας έχουν «ξεφύγει» και ουσιαστικά τελείς υπό αυστηρή… εποπτεία χωρίς την άδειά σου φυσικά!

ΛΕΩΝ

Εκτός ελέγχου

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη μπορεί να σου δημιουργήσει μια κυκλοθυμία, που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Και είτε πρόκειται για ένα «κλείσιμο» στον εαυτό σου είτε, αντίθετα, για μια υπερδιέγερση, προσπάθησε να μην κάνεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν ευνοεί επαγγελματικά «ανοίγματα», ενώ, αν περιμένεις κάποια απάντηση για δουλειά, το πιθανότερο είναι να είναι αρνητική. Επιπλέον, καλείσαι να αντιμετωπίσεις ποικίλα τεχνικά προβλήματα.

Ερωτικά
Αν επιθυμείς μια σχέση που έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Ίσως, μάλιστα, να πρόκειται για κάτι απρόβλεπτο με ένα πρόσωπο που ποτέ δε φανταζόσουν ότι θα είστε μαζί αλλά… να που γίνεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αδιαθεσία

Γενικά
Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να ασχοληθείς με το πρόβλημα ενός αγαπημένου σου προσώπου, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες βλέψεις σου για διασκέδαση! Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να «τελειώνεις» με κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, ώστε να μην τις βρεις μπροστά σου. Παράλληλα, η Σεληνιακή Έκλειψη μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς με την υγεία και τη διατροφή σου. Αν, βέβαια, έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, τότε προηγούνται αυτά!

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα, οι εκδηλώσεις αγάπης οφείλουν να κινηθούν σε ένα πιο πρακτικό πλαίσιο. Μπορείς, λοιπόν, να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς το πρόσωπο που θέλεις με ένα χρήσιμο τρόπο, περιμένοντας, βέβαια, τα ανάλογα και από τη δική του πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Εν μέσω προβλημάτων

Γενικά
Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει ένα οικογενειακό πρόβλημα, ενώ είναι και μια ισχυρή αντένδειξη για τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, σε πιέζει να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου. Παράλληλα, η Σεληνιακή Έκλειψη επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο πιθανό είναι να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, άλλο τόσο είναι να «ξεκόψεις» από κάποιον/α. Αν, πάλι, συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, θα διαπιστώσεις ότι ο καθένας κάνει το δικό του, κάτι που ενδέχεται να δημιουργήσει διαφωνίες και προστριβές.

Ερωτικά
Σήμερα είναι εύκολο να υποκύψεις σε επιθυμίες ή ορμές, που θα σε κάνουν να «χάσεις» τον εαυτό σου. Επιπλέον, αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, το πιθανότερο είναι να προκύψει κάτι, ύστερα από μια «καραμπόλα», γι’ αυτό μην αποκλείεις τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με κόντρα άνεμο

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, το πιθανότερο όμως είναι ότι θα κληθείς να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σου. Καλό είναι, λοιπόν, να οπλιστείς με υπομονή, αλλά και τη διάθεση να βρεθεί ένας «κοινός τόπος», έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις παραχωρήσεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει καθυστερήσεις κι εμπόδια στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, αλλά ευνοεί διαβάσματα και μελέτες.

Ερωτικά
Η Πανσέληνος μπορεί να «ξυπνήσει» την επιθυμία σου για μια συναρπαστική περιπέτεια. Έχοντας μάλιστα τη δύναμη να παρασύρεις σε αυτήν ακόμη και κάποιον/α αρχικά απρόθυμο/η, φαίνεται να παίρνεις αυτό που ζητάς, το θέμα όμως είναι τι γίνεται μετά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές πιέσεις

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε, ωστόσο, να μη χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν την προσοχή σου, αφού προέρχονται από «καπρίτσια» ή αδυναμίες των άλλων. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου συνιστά να είσαι προσεκτικός/η και «σφικτός/η» στην οικονομική σου διαχείριση, αφού όλο και κάτι έκτακτο θα προκύψει. Φύλαξε, λοιπόν, για να έχεις, μη δανείσεις χρήματα κι αν έχεις κάτι προς πώληση, ίσως ήρθε η στιγμή να το «σπρώξεις».

Ερωτικά
Καλείσαι να συνδυάσεις τη δυναμική μιας περιπέτειας με την ανάγκη σουνα κτίσεις μια σχέση που θα σε καλύπτει πολλαπλά. Κι αν όλο αυτό σε πρώτη φάση δείχνει «αδύνατο», έχεις τον τρόπο να το πετύχεις, αρκεί να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις εξωτερικές εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περίσκεψη

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει αρκετά επιφυλακτικό/η ή απαισιόδοξο/η, με κίνδυνο να χάσεις μια ευκαιρία. Αν όμως κατέχεις καλά κάποιο θέμα ή αντικείμενο, θα ήταν λάθος να υποτιμήσεις τον εαυτό σου ή να κάνεις πίσω. Παράλληλα, η Σεληνιακή Έκλειψη μπορεί να αυξήσει την καταναλωτική σου διάθεση, με συνέπεια να αγοράσεις και πράγματα που ουσιαστικά δε χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, είναι πιθανό να έχεις κι ένα έκτακτο κέρδος, ύστερα από ένα σχετικό ρίσκο που θα πάρεις ή να λάβεις μια απρόσμενη ενίσχυση.

Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται κυρίως σε βιοποριστικά ή άλλα θέματα που ζητούν τη λύση τους κι ίσως να μην έχεις όρεξη για περιπέτειες. Μπορεί, ωστόσο, να σου προκύψει μια επίμονη σεξουαλική παρενόχληση, που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέσπασμα

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη μπορεί εύκολα να σε αναστατώσει, αλλάζοντας –έστω και προσωρινά- τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον όμως, θα σε βοηθήσει να «βουτήξεις» σε ένα πεδίο δράσης, που ενδέχεται να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις και το καλό είναι ότι αυτό φαίνεται να συμβαίνει με την παραίνεση κάποιων που νοιάζονται για σένα, περιβάλλοντάς σε με ένα «δίχτυ προστασίας». Παράλληλα, βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει ακόμη πιο εγκρατή στη διατροφή σου.

Ερωτικά
Το τελευταίο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις σήμερα είναι η ηρεμία σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ετοιμάσου για μάχη! Αν, βέβαια, είσαι διαθέσιμος/η τα πράγματα ίσως εξελιχθούν ραγδαία, χωρίς φυσικά να διασφαλίζεται από πουθενά η συνέχεια και η διάρκεια μιας ενδεχόμενης σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσωστρέφεια

Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη σε καλεί να «κόψεις ταχύτητα», αναστέλλοντας κάποιες από τις εξωστρεφείς δράσεις σου και δίνοντας προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά στη σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει θέματα στις φιλίες σου και ίσως νιώσεις «προδομένος/η» από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές κάποιου/ας. Επιπλέον, αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, φρόντισε ώστε να μη φορτωθείς όλα τα βάρη επάνω σου, αφού «ευχαριστώ» δε θα ακούσεις!

Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από ισχυρές παρορμήσεις κι αν συναντηθείς με μια παλιά σου αγάπη, δεν αποκλείεται να υποκύψεις ξανά στη γοητεία της και μάλιστα σε καθεστώς μυστικότητας! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου.

Ετικέτες