ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αγωνιστικό πνεύμα

Από την μια πλευρά, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους και ιδιαίτερα με «ισχυρά» πρόσωπα. Καλό είναι, λοιπόν, να κρατήσεις την αποφασιστικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα, δύο στοιχεία που μπορεί να λειτουργήσουν θετικά ως προς την επίτευξη των στόχων σου, παράλληλα όμως πρόσεξε, μήπως φερθείς άδικα σε έναν δικό σου άνθρωπο.

Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας πιθανόν να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια «μεταφυσική» εμπειρία που θα σου αποκαλύψει αλήθειες!

ΤΑΥΡΟΣ

Εκνευριστικά… μυστικά!

Το παρασκήνιο «οργιάζει», ίσως, μάλιστα, υποπέσουν στην αντίληψή σου και κάποιες υπονομευτικές ενέργειες, φαίνεται όμως ότι έχεις τον τρόπο «να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του», έστω κι αν δημιουργηθεί προσωρινά ένα «πολεμικό» κλίμα. Αν όμως το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε παρασύρει σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν, ενώ εγείρει και υπερβολικές προσδοκίες από άτομα που στην πραγματικότητα δε σου κάνουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώσε τόπο στην οργή!

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δε συνάδουν με τα θέλω σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Επιπλέον, αναμένονται κόντρες και διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα, αν όμως «δώσεις τόπο στην οργή», η ένταση θα ξεφουσκώσει σύντομα.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ξεχάσεις τα βάσανα και τα μαρτύρια «του κόσμου τούτου», μέσα από καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές υπερβάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δράση αλλά και εντάσεις

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια δική σου υπόθεση είτε για κάτι που αφορά σε ένα συνεργάτη ή δικό σου άνθρωπο. Ωστόσο, στη δεύτερη περίπτωση, πρόσεξε, μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς ή εξαπατηθείς, εξυπηρετώντας συμφέροντα που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά. Επιπλέον, ενδέχεται να «τα τσουγκρίσεις» άσχημα με ένα ανώτερό σου άτομο!

Παράλληλα, βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου υπενθυμίζει ότι κάποιες αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται, όταν η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη να τις ακούσει.

ΛΕΩΝ

«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει»!

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου «οπλοστάσιο», αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δε θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες μάχες. Από την άλλη πλευρά όμως, στις εξωτερικές δράσεις σου, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, αλλά και ακυρώσεις ραντεβού, ενώ φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο δρα στο παρασκήνιο –και μάλιστα με δόλιο τρόπο- με σκοπό να γίνει το δικό του.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η και λιγότερο καλοπροαίρετο/η σε οικονομικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές ατασθαλίες

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με ένα «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε μια κοινή προσπάθεια, ίσως σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά, αλλά σε καθεστώς πλήρους ασάφειας ως προς το πού πάνε τα λεφτά και βέβαια έχεις κάθε λόγο να αρνηθείς. Τα ανάλογα ισχύουν και για ένα επενδυτικό εγχείρημα που σχεδιάζεις ή σου προτείνουν.

Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να παρακάμψεις «σκοπέλους», δείχνοντας στους άλλους αυτό που θέλουν να δουν!

ΖΥΓΟΣ

Ανατροπή των ισορροπιών

Από την μια πλευρά φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη περνά κρίση, αφού κάνει του… κεφαλιού του! Επιπλέον, στο χώρο σου μπορεί να προκληθούν ζημιές ή ατυχήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να φανείς πιο τολμηρός/η στις επιδιώξεις σου και να επωφεληθείς από την αδράνεια των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις έναν απρόσμενο σύμμαχο, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μεριμνήσεις για μύκητες και παράσιτα, που εισβάλλουν στη ζωή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντάσεις και παρεμβάσεις

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να προκαλέσει μικροατυχήματα στην καθημερινότητά σου, αλλά και να δημιουργήσει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα δικά του/της! Αντί όμως να ρίξεις λάδι στη φωτιά, μπορείς να επικαλεστείς το φιλότιμό του/της, έχοντας πολύ πιο θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να γυμναστείς ή να αθληθείς, προκειμένου να «διώξεις» τον εκνευρισμό σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας βγάζει τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου και σε ωθεί σε ουτοπικές αναζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Υπερβολικός ενθουσιασμός

Όσο κι αν προσπαθείς να φέρεις με τα νερά σου ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα αποτελέσματά σου θα είναι μάλλον φτωχά. Άσε, λοιπόν, να κινηθεί με τον δικό του τρόπο κι αν τύχει να δικαιωθείς… το ξανασυζητάτε. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πολύ πιο παρορμητικό/η στις αγορές και τη διαχείριση των οικονομικών σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας δίνει μια άλλη διάσταση στην καθημερινότητά σου μέσα από καλλιτεχνικές ή πολιτιστικές δράσεις, ενώ αν αποφασίσεις να εξωραΐσεις τον χώρο σου, θα έχεις άριστα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Εξ οικείων τα βέλη»!

Μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, κυρίως επειδή δε θα έχεις μια καθαρή εικόνα των πραγμάτων. Επιπλέον, ενδέχεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε καλεί «να μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν», προσπερνώντας ό,τι δε σε αφορά.

Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να ξεγλιστρήσεις, με αόριστες υποσχέσεις ή αθώα ψέματα, από μια δύσκολη κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στους χειρισμούς σου

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, οι σχέσεις σου με τις κάθε είδους συσκευές βρίσκονται σε κρίση και καλό είναι να έχεις έτοιμες κάποιες εναλλακτικές λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το όποιο πρόβλημα, έστω και προσωρινά. Ίσως, μάλιστα, γίνει κάποια ζημιά, εξ αιτίας ενός βιαστικού ή άγαρμπου χειρισμού από πλευράς σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει μια έντονη διχογνωμία με έναν «ανυποχώρητο» γείτονα ή συγγενή σου.

Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας τονίζει τη διάθεσή σου να προσφέρεις και να χαρίσεις, όπου έχουν την ανάγκη σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Έξωθεν επιβουλές

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια έντονη διαφωνία με ένα φίλο ή μια φίλη που μπερδεύεται στα πόδια σου ή προσπαθεί να σε καθοδηγήσει. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις έναν οικονομικό στόχο, ιδιαίτερα αν κινηθείς, ακολουθώντας τη διαίσθηση κι όχι τη λογική σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να «ξεχαστείς» και να ταξιδέψεις στον κόσμο των ονείρων σου!

Ετικέτες