ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμούς κι εγωισμούς που θα δυσκολέψουν το έργο σου. Παράλληλα, ένα επαγγελματικό μυστικό ή γενικότερα κάτι «θαμμένο» βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς, αφού αλλιώς τα νόμιζες κι αλλιώς είναι. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Χείρωνας πιθανόν να συμβάλλει θετικά στις πνευματικές αναζητήσεις σου, αρκεί να «μπολιάσεις» το σήμερα με γνώσεις και αξίες του παρελθόντος, που διατηρούν ακόμη την λάμψη τους.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο που κινείται στο στενό σου περιβάλλον μπορεί να εκφράσει τον… κρυφό καημό του για σένα, κάτι που σε πρώτη φάση μπορεί να σε αιφνιδιάσει αλλά τελικά ίσως να εξελιχθεί σε μια πολύ «ζεστή» σχέση. Να θυμάσαι πάντως ότι βρίσκεσαι σε καθεστώς συναισθηματικής αστάθειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Από την μια πλευρά θα δικαιωθείς για κάποιες «συντηρητικές» ή παραδοσιακές επιλογές σου, από την άλλη όμως θα σου είναι κομματάκι δύσκολο να διαχειριστείς έντονα φορτισμένες καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σου. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας ίσως αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου.

Ερωτικά

Η τάση σου είναι «να τα παίξεις όλα για όλα» και να αφεθείς σε μια αγκαλιά που σε συγκινεί και πιστεύεις ότι μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να εκληφθεί ως μια «εκμεταλλεύσιμη» αδυναμία σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες παρασκηνιακές μεθοδεύσεις σε βάρος σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σου επισημαίνει ότι δεν μπορείς να πας μπροστά, αν πρώτα δεν διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη πλευρά όμως έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειές σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στην διάθεσή σου αρκεί για να κάνεις την διαφορά. Επιπλέον, ίσως σου επιστραφούν κάποια οφειλόμενα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να προκαλέσει έριδες και ανταγωνισμούς στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Ίσως να βρεθείς σε αμηχανία από την πολύ «θερμή» αντίδραση ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα αλλά συνάμα έχει κι έναν ευαίσθητο ψυχικό κόσμο. Και σε μια τέτοια περίπτωση, η συνήθως «ρεαλιστική» προσέγγισή σου μπορεί να φέρει αποτέλεσμα μόνον σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας αυξάνει την ευαισθησία σου απέναντι στον πόνο των άλλων και σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να βοηθήσεις, τόσο σε υλικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο. Επιπλέον όμως σε καλεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, υπό το φως κάποιων νέων στοιχείων που προέκυψαν. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό είναι λογικό να υπάρξουν και κάποιες έντονες διαφωνίες ή τριβές στα επαγγελματικά σου, που θα σου δώσουν το έναυσμα για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Ερωτικά

Η ζεστή αγκαλιά σου είναι το ουσιαστικότερο «όπλο» σου στην «μάχη» των σχέσεων, με δεδομένο όμως τον παρορμητισμό σου, φρόντισε τουλάχιστον να την προσφέρεις εκεί που πραγματικά αξίζει κι όχι «όπου κι όπου»! Άλλο πράγμα ο έρωτας κι άλλο η συμπόνια…

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα, διερευνώντας κάθε πτυχή του. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις την πολιτική σου σε σχέση με μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες σου αλλά τώρα δείχνει σημάδια προόδου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο και να υπερασπίσεις τις απόψεις σου, ας μην το κάνεις όμως με έναν τρόπο που θα δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο (εγωιστικών) αντεγκλήσεων.

Ερωτικά

Ειδήσεις και μηνύματα σου δημιουργούν αμφίσημα συναισθήματα, αφού δεν ξέρεις από πού ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις! Σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να κερδίσεις μια ζεστή όσο και δυνατή αγκαλιά, που μέσα από την «παλιομοδίτικη» υφή της πιθανόν να σου προσφέρει υψηλές ερωτικές συγκινήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να σου δημιουργήσει κάποιες έντονες επιθυμίες, που μάλιστα θα «πρέπει» να ικανοποιηθούν άμεσα, κάτι που ίσως επιταχύνει τις προσπάθειές σου για να εξασφαλίσεις ένα έξτρα εισόδημα!

Ερωτικά

Συναισθηματικές «φουρτούνες» και έντονες συγκινήσεις μπορεί να σε πάνε από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να σε τρομάζει. Ίσα-ίσα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι τα όρια σου δεν φτάνουν μόνον μέχρι εκεί που νόμιζες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Όταν το παρόν δείχνει αδιέξοδο, τότε το παρελθόν μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης αλλά και να σου προσφέρει κάποιες έτοιμες ή δοκιμασμένες λύσεις. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να αξιοποιήσεις τις διαθέσιμες «εφεδρείες» στην δουλειά σου, είτε πρόκειται για αποθηκευμένο εξοπλισμό, είτε για πρόσωπα που σου έχουν «σταθεί» στο παρελθόν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε θέλει σε θέση μάχης για να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου απέναντι σε ανταγωνιστές σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να μπλέξουν σε «περίεργες» ιστορίες στον χώρο της δουλειάς σου. Ίσως μάλιστα να συμβάλλουν στην αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος ή τουλάχιστον σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, φαίνεται όμως ότι για την ώρα λείπουν τα εχέγγυα σταθερότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, καλό είναι ωστόσο να μην εγκλωβιστείς σε «πνιγηρές» καταστάσεις, ούτε βέβαια να «καθοριστείς» από παρελθοντικές καταστάσεις που κτυπούν την πόρτα σου! Αντίθετα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να γίνει το «διαβατήριο» σου για μια δημιουργική διερεύνηση και αναβίωση κάποιων κλασικών όσο και ανεκτίμητων αξιών. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να τακτοποιήσεις άμεσα και γρήγορα μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να σου προσφέρει την ψυχική ηρεμία και την ασφάλεια που ζητάς, είτε μέσα από μια πιο στενή σχέση είτε ως φίλος/η. Από την πλευρά του οι προθέσεις είναι δεδομένες και μένει σε σένα το να αποφασίσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Θέλοντας και μη, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού είναι πολλά εκείνα που πρέπει να διορθωθούν. Ενδέχεται όμως να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο, ύστερα από μια έρευνα ή ανασκόπηση των πεπραγμένων σου. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις οριστικά μια οικονομική υπόθεση που «σέρνεται» από παλιά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου.

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να «κτίσεις» μια ερωτική φωλιά, «παρασύροντας» εκεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν όμως είσαι εσύ ο/η «επισκέπτης» και δεν επιθυμείς κάτι περισσότερο, ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση εξ αιτίας των έντονων πιέσεων που θα δεχθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα κύρους, που διαθέτουν την πείρα και τις γνώσεις που χρειάζεσαι μπορεί να σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις μια υπόθεση σου, που φάνταζε δύσκολη. Επιπλέον, όμως φαίνεται πως κάποιοι γνωστοί ή συγγενείς παρεμβαίνουν στην ζωή σου, ποντάροντας στις συναισθηματικές αδυναμίες σου, με κίνδυνο να περιπέσεις σε αντιφάσεις ή παλινδρομήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν.

Ερωτικά

Η ενασχόλησή σου με άλλες υποθέσεις δεν σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι για τα προσωπικά σου και το πιθανότερο είναι να αρκεστείς στα θετικά σχόλια και τα «αδιόρατα» φλερτ που σου στέλνει η Αφροδίτη στους Ιχθύες. Αν πάντως ταξιδέψεις θα έχεις τα «τυχερά» σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα απορροφούν μεγάλο μέρος του χρόνου σου, τελικά όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάποιες εξελίξεις, ιδιαίτερα σε σχέση με παλιές υποθέσεις που βρίσκουν πλέον τον δρόμο τους. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να υιοθετήσεις και να εφαρμόσεις κάποιες παραδοσιακές «συνταγές», σε σχέση με την σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να το ρίξεις στην μελέτη, ίσως μάλιστα καταφέρεις να μάθεις πράγματα που θα σε εντυπωσιάσουν!

Ερωτικά

Όχι πώς δε θα εξαντλήσεις την «εγκεφαλική» σου προσέγγιση, φαίνεται όμως ότι κάποιος/α προσπαθεί να «σπάσει» τους κώδικες συμπεριφοράς και τις συναισθηματικές άμυνες σου κι ίσως είναι μια ευκαιρία για να ανοίξεις την καρδιά σου, χωρίς να προτάσσεις το αδέσμευτο του χαρακτήρα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να φροντίσεις το σπίτι σου αλλά και να ξαναθυμηθείς τον παλιό καλό σου εαυτό! Μπορεί βέβαια με αυτήν την «βουτιά» στο παρελθόν σου να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να «σε πάρει από κάτω». Αντίθετα, κάποιες συνειδητοποιήσεις θα συμβάλλουν στην οριστική απελευθέρωσή σου από εξαρτήσεις και «φαντάσματα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αντισταθείς στην καταναλωτική σου «μανία», αφού μπορεί να εξανεμίσεις τα αποθέματα σου μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Ερωτικά

Είναι από τις φορές που το «για πάντα δικός/η σου», αποκτά νόημα και ουσία. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μια σχέση τέτοιου τύπου, δεν έχεις παρά να αφεθείς σε αυτό που σου συμβαίνει, με πίστη για το καλύτερο. Αν πάλι όχι, τότε μπορείς να αρκεστείς σε μια συναρπαστική περιπέτεια!

Ετικέτες