ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Δίας απέναντί σου δημιουργεί ένα θετικό κλίμα κι ίσως η αισιοδοξία σου να αρκεί για να συμπαρασύρεις κι άλλους σε ένα εγχείρημα από το οποίο κανείς δεν θα χάσει. Ακόμη όμως κι αν εσύ έχεις «τις μαύρες σου», θα έρθουν οι άλλοι να σε «σηκώσουν» και να σε ξεσηκώσουν! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, θα συνδράμει στο να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία, με την βοήθεια κάποιων φυσικών σκευασμάτων. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε θέλει πιο διαβαστερό/η αλλά και προσεκτικό/η με «τυπικά» ζητήματα, αφού μπορεί να σε «φρενάρουν».

Ερωτικά

Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα. Ό,τι και να σου συμβεί, μπορείς να του προσδώσεις την επιθυμητή διάσταση, φορώντας αν χρειαστεί τα ροζ γυαλιά σου! Επιπλέον, τείνεις να κινηθείς κρυφά, παραμερίζοντας τις όποιες επιφυλάξεις σου για το τι μέλλει γενέσθαι στο εγγύς μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό προσδίδει μια αναπτυξιακή προοπτική στην δουλειά σου, δεν αποκλείεται όμως να λειτουργήσει παρέχοντάς σου απλά την δυνατότητα να ξεκουραστείς, μακριά από ευθύνες και υποχρεώσεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα μιας όμορφης παρέας ή συντροφιάς, διασκεδάζοντας αλλά και αναπτύσσοντας δράσεις που ωφελούν πολλούς/ες. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου.

Ερωτικά

Το δάκτυλο στο μέλι. Όσο κι αν προασπίζεσαι το «δικαίωμά» σου να έχεις την αποκλειστικότητα σε όλα με τον/την σύντροφο σου, υπάρχουν και στιγμές που καλείσαι να μοιραστείς την χαρά σου και με άλλα πρόσωπα, «τσεκάροντας» παράλληλα και την συνοχή της σχέσης σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε κάνει πιο αγαπητό/η στους άλλους και γενικότερα ανεβάζει τον δείκτη δημοφιλίας σου, κάτι που σου επιτρέπει να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγόπροάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν, καλό είναι όμως να υπάρξουν πέρα από τις υποσχέσεις και έργα! Στον αντίποδα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να δυσκολέψει μια συνεργασία σου ή να σε φορτώσει με ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Ερωτικά

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Αν ψάχνεις για σύντροφο που να μπορεί να σε «καλύψει» και στις επαγγελματικές σου αναζητήσεις, έχεις ίσως μια μοναδική ευκαιρία για να τον/την βρεις στα πόδια σου! Αντίθετα όμως, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό, φαίνεται να σου εξασφαλίζει την ηθική και οικονομική υποστήριξη ενός ισχυρού ατόμου, κάτι που μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στα σχέδια σου. Φρόντισε ωστόσο να φανείς συνεπής στις υποσχέσεις σου και τις υποχρεώσεις που θα αναλάβεις, ώστε να δικαιώσεις 100% την εμπιστοσύνη που σου δείχνει. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου ανοίγει «πόρτες» και στο εξωτερικό. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη εξακολουθεί να σε πιέζει σε εργασιακά θέματα, ενώ ίσως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που υποφέρει.

Ερωτικά

Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς… Το κατά πόσον ένα λεκτικό ερωτικό παιχνίδι μπορεί να υποκρύπτει κι ένα γνήσιο ενδιαφέρον, είναι βέβαια συζητήσιμο! Δεν παύει όμως να βελτιώνει την ψυχολογία σου και να σε βοηθά να διαχειριστείς με μεγαλύτερη άνεση τις όποιες δυσκολίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να αγοράσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται όμως και να στο δωρίσουν! Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να επικοινωνήσεις τα σχέδια και τις προθέσεις σου, αφού αναμένεται να βρεις αρκετά άτομα που ενδιαφέρονται για να βοηθήσουν, στα πλαίσια φυσικά, ενός αμοιβαίου συμφέροντος. Στον αντίποδα, η σχέση σου με έναν «δικό σου» άνθρωπο μπορεί να βρεθεί σε «στενωπό» και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να κινηθείς ακριβοδίκαια, αποφεύγοντας τις ακρότητες.

Ερωτικά

Έλλειμμα συντονισμού… Φαίνεται πως δίπλα σου βρίσκεται ένα άνθρωπος πρόθυμος να σου σταθεί και να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία, εσύ όμως μάλλον δεν συγκινείσαι και τόσο, αφού έχεις αλλού το μυαλό σου. Τελικά χωρίς «βασανάκι» δεν κάνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας σε σχέση με την πορεία των οικονομικών σου, δεν θα έπρεπε όμως να παρασυρθείς σε αγορές, πριν λάβεις το επιπλέον ποσόν που αναμένεις. Κι εδώ είναι που ισχύει το «κάλλιο πέντε και στο χέρι…» Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύεςπροάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία, εξαιρετικά επωφελή και για τις δύο πλευρές. Ωστόσο, σε σχέση με το σπίτι και τη οικογένειά σου, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σου βάλει δύσκολα, αναγκάζοντάς σε να «ανακρούσεις πρύμναν»!

Ερωτικά

Έξω πάμε καλά… Έχεις μια ακόμη ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά με πρόσωπα που σε καλοβλέπουν, κάτι όμως που μπορεί να συμβεί ευκολότερα αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο. Μένοντας «εντός των τειχών», κόβεις ή τουλάχιστον περιορίζεις και την τύχη σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου λύσει πολλά προβλήματα και επιπλέον θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές σου. Καλό είναι όμως να μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου, παραχωρώντας δικαιώματα που δεν θα έπρεπε. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύες φαίνεται να σου εξασφαλίζει μια αξιοσημείωτη πρόοδο ή κάποιες ευκολίες στην δουλειά σου. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου ή να σε αναγκάσει να βρεθείς κάπου που δεν θες!

Ερωτικά

Υλοποιώντας το «αδύνατον»… Ο Ουρανός απέναντί σου πολλαπλασιάζει τις προκλήσεις, είτε πρόκειται για εκείνες που απευθύνονται σε σένα είτε για κάποιες που εκπορεύονται από σένα! Για την ώρα πάντως φαίνεται να προηγούνται κάποιες «δυνατές» αποκαλύψεις ή ανατροπές που έρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που είναι φίλα προσκείμενα στις ιδέες ή τον τρόπο ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να εμπλουτίσεις και να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγόσυμβάλλει θετικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σου, αντίθετα όμως ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να είσαι φειδωλός/η στα έξοδά σου, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Ερωτικά

Συνωστισμός στην καρδιά σου… Στην παρούσα φάση σου είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, μαζί του όμως αναμένεται να προσελκύσεις και άλλους/ες, που δεν ήταν στο «πρόγραμμα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε ωθεί να διαμορφώσεις ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην εξέλιξη ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό, αναμένεται να σου φέρει περισσότερα χαμόγελα είτε λόγω μιας ευχάριστης εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή είτε εξ αιτίας ενός φίλου ή μιας φίλης που «προμοτάρει» τα σχέδιά σου. Ωστόσο, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου θα πρέπει να «απλώσεις μέχρι εκεί που φτάνεις», ώστε να μην υπαναχωρήσεις αργότερα, αφήνοντας πίσω σου μια αίσθηση ανωριμότητας.

Ερωτικά

Καμπανάκι πριν τον τερματισμό… Οι ευκαιρίες σου για να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν πολλαπλασιάζονται, να θυμάσαι όμως ότι με τον Ουρανό να «κάνει παιχνίδι» στις σχέσεις σου, όλα αυτά μπορεί να προετοιμάζουν το έδαφος για μια μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην προσωπική σου ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου με την βοήθεια μάλιστα ενός ισχυρού παράγοντα, που έχει τον τρόπο και τα μέσα να «σπρώξει» μια υπόθεσή σου. Από εκεί και ύστερα βέβαια καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας να επεκταθείς σε τομείς που δεν σου ταιριάζουν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία ή την διατροφή σου, περικόπτοντας κάποιες συνήθειες που σε επιβαρύνουν.

Ερωτικά

Η μελωδία της ευτυχίας… Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου επιμένει στο «όλα ή τίποτα», στην παρούσα φάση όμως σου είναι πολύ πιο εύκολο να απολαύσεις τα καλά μιας ερωτικής «περιπέτειας», χωρίς να ορίζεσαι από «υψηλές προσδοκίες». Μάλιστα, πολλά μπορεί να συμβούν σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να σου φέρει ένα όμορφο δώρο, ενώ γενικότερα ευνοεί τις αγορές ή τις επενδύσεις, ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε ένα project με ευοίωνες προοπτικές. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό κομίζει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ μπορεί να σε φέρει και σε επαφή με κάποια άτομα που, ακόμη κι αν «δεν σου γεμίζουν το μάτι», έχουν τον τρόπο για να συνεισφέρουν θετικά στις υποθέσεις σου. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή να επωμιστείς με προβλήματα των φίλων σου.

Ερωτικά

Για ποιόν κτυπά η καμπάνα; Όλοι έχουν τα προβλήματά τους, φαίνεται όμως ότι ένας φίλος ή μια φίλη είτε τα «παραφουσκώνει» είτε χρησιμοποιεί προσχήματα για να σε προσεγγίσει! Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε αμηχανία μπροστά στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ωθεί να βελτιώσεις την εξωτερική εμφάνιση σου αλλά τελικά όπως κι αν είσαι, θα σε φέρει κοντά σε άτομα που σε συμπαθούν ή εκτιμούν το έργο και την στάση σου, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό, ευνοεί τα οικονομικά σου και σίγουρα υπάρχουν πρόσωπα που εγγυώνται για σένα, μπορεί ωστόσο να σε βάλει και σε επιπλέον έξοδα, προκειμένου να καλύψεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σου. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Τοξότη δεν παύει να μεγεθύνει τις επαγγελματικές ευθύνες σου!

Ερωτικά
Πάμε σαν άλλοτε… Από ενθουσιασμό «σκίζεις» και μάλιστα με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν βάλεις κάποιον στόχο, θα τον πετύχεις. Το ερώτημα όμως είναι, για πόσο καιρό θα καταφέρεις να συντηρήσεις το ενδιαφέρον σου ή του/της;

Ετικέτες