ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Τύχη και παροχές

Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις τη δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα οικονομικό ή οικογενειακό ζήτημα. Γι’ αυτό προσπέρασε κάθε επιφύλαξη που σε κρατάει μακριά από την επιτυχία και αφήσου στην αγκαλιά της… τύχης, αφού με το τρίγωνο Ήλιου-Δία δεν αποκλείεται να σου έρθουν όλα «στο πιάτο»! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να εξοπλίσεις το σπίτι ή το γραφείο σου.

Παράλληλα, η Δήμητρα στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό ζήτημα, είτε δικού σου είτε ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Να η ευκαιρία!

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να απολαύσεις τα καλά της ζωής, χωρίς δεύτερες σκέψεις και εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Αν, λοιπόν, σου προταθεί μια συνεργασία, μη χρονοτριβείς και μπες κατ’ ευθείαν στο «ψητό». Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ είναι πιθανό να έχεις ευχάριστα συναπαντήματα ή να λάβεις μια είδηση, που θα σου ανεβάσει την διάθεση.

Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Παρθένο να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα σημαίνον πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πλεονέκτημα στα εργασιακά σου

Η Δήμητρα στην Παρθένο σε ωθεί να τακτοποιήσεις οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, ύστερα από την εξάλειψη κάποιων περιοριστικών παραμέτρων, ενώ ευνοεί και τις μετακομίσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό διευρύνει τους ορίζοντες στα εργασιακά σου κι αν σου γίνει μια πρόταση, μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού ένα νέο ξεκίνημα θα έχει τις ευλογίες των ουρανών.

Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πες το και θα γίνει!

Όσο κι αν «αξίζει» το να τα καταφέρνεις μόνος/η σου, δεν παύουν να έχουν τη… σημασία τους τόσο η τύχη όσο και οι «άκρες» που διαθέτεις. Κι αυτές ακριβώς έρχεται να ενεργοποιήσει το τρίγωνο Ήλιου-Δία, γι’ αυτό διώξε κάθε «γκρίζα» σκέψη από το μυαλό σου και ατένισε το μέλλον σου με αισιοδοξία, είτε έχεις μεγάλα σχέδια είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας.

Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Δήμητρα στην Παρθένο σηματοδοτεί επιτυχίες συγγενών, αλλά και ευοίωνα δικά σου ανοίγματα.

ΛΕΩΝ

Από θέση ισχύος

Σήμερα, με τη βοήθεια της τύχης μπορείς κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο ποιοτικές αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων σου. Κι αν το πράξεις, τότε το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω. Πιθανόν, μάλιστα, να λάβεις υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή μάθεις ένα μυστικό που κυριολεκτικά είναι «όλα τα λεφτά»!

Επιπλέον, κάθε επεκτατικό σχέδιό σου θα ευοδωθεί, είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό τομέα. Παράλληλα, η Δήμητρα στην Παρθένο αλλάζει υπέρ σου το οικονομικό «τοπίο».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσωπική ανάδειξη

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναδείξεις τα προσόντα σου και να δικτυωθείς, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις κι ένα σημαντικό μυστικό. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σου φέρνει νέες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις. Αν, μάλιστα, συμμετέχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνο να μην αρκεστείς σε υποσχέσεις, αφού αύριο μπορεί να μην ισχύουν.

Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό κομίζει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο.

ΖΥΓΟΣ

Στήριξη από ισχυρούς

Έχοντας «παραμάσχαλα» το τρίγωνο Ήλιου-Δία, έφτασε η στιγμή να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν άτομα που έχουν την ισχύ για να το πράξουν. Έτσι κι αλλιώς, τα προσόντα σου είναι δεδομένα και μόνο τα κέρδη και η αναγνώριση σου λείπουν, οπότε πάρε την ευκαιρία που σου δίνεται.

Επιπλέον, αναμένονται καλά νέα και στον οικονομικό τομέα, ίσως, μάλιστα, αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα, με την Δήμητρα στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθούν μυστικά της δουλειάς αλλά και κουτσομπολιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα νέο ξεκίνημα

Με τον Δία στο ζώδιό σου έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα, σήμερα, ωστόσο, το δυνατό σου σημείο είναι η επικοινωνία με τον «έξω κόσμο», ίσως, μάλιστα, λάβεις και θετικές ειδήσεις. Όλα αυτά όμως δε θα έχουν απαραίτητα μια «ποιοτική» διάσταση, αφού το ζητούμενο είναι να… γελάσει το χειλάκι σου!

Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να συνδράμει σε ένα ευχάριστο ταξίδι, αλλά και στην αποκάλυψη πληροφοριών που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, η Δήμητρα στην Παρθένο σου φέρνει νέους φίλους, αλλάζοντας συνάμα και τη φιλοσοφία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυρίζει ο τροχός!

Η Δήμητρα στην Παρθένο σε ωθεί να δικτυωθείς και να διαφημιστείς, ενώ δεν αποκλείεται να επιβραβευθείς για το έργο σου. Αν, λοιπόν, νιώθεις πιεσμένος/η από όσα έχουν προηγηθεί, μη… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες, ιδιαίτερα στην περίπτωση που συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς.

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σου παρέχει μια κρυφή προστασία από κάθε τι που θα μπορούσε να σε θίξει, ενώ ο Ήλιος στον Καρκίνο εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι «μεγάλο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι άλλοι δουλεύουν για σένα!

Σίγουρα είσαι καλός/η στα δύσκολα, μα σήμερα καλείσαι να αποδείξεις ότι μπορείς και στα… εύκολα! Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο Ήλιος απέναντί σου, μέσα από ευχάριστα μηνύματα και πολύ περισσότερο μια νέα συνεργασία.

Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σου φέρνει καινούργιες και «σημαίνουσες» γνωριμίες, ξεπέρασε, λοιπόν, τους δισταγμούς σου, αφού ό,τι χρειαστείς θα είναι στην απόλυτη διάθεσή σου και μόνο η ανασφάλεια και οι φοβίες σου θα σου το στερήσουν! Παράλληλα, η Δήμητρα στην Παρθένο σε βοηθά να επεκτείνεις τη δράση σου σε ταξίδια και σπουδές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζήτα και θα λάβεις!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να επεκτείνεις τη δράση σου. Βέβαια, η καλύτερη δουλειά είναι να… κάθεσαι και να σου τα φέρνουν έτοιμα, αλλά, αν το θες, θα γίνει κι αυτό!

Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, πρόθυμο να σε βοηθήσει στο έργο σου κι αν θέλεις να ζητήσεις μια χάρη, κάνε το άμεσα. Παράλληλα, η Δήμητρα στην Παρθένο αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκολίες… παντού!

Η Δήμητρα απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ ευνοεί και τη διαφήμιση ή προώθηση του έργου σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε θέλει χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα.

Ξέχνα, λοιπόν, σκοτούρες πίκρες και φαρμάκια, χαμογέλασε και δείξε στους άλλους και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, όταν έχεις θετική προδιάθεση και βέβαια, μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, θα έχεις διακριτές ευκολίες στις μετακινήσεις σου.

Ετικέτες