ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Τόπο στις… παραξενιές!

Γενικά

Με τον Ουρανό στις «επάλξεις», η ημέρα δεν θα είναι εύκολη για σένα, αφού κάποιες «σταθερές» σου θα διαψευστούν στην πράξη κι ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με το τι προσδοκάς από του «δικούς σου» ανθρώπους. Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας αλλόκοτης ή ανεξήγητης αντίδρασης που απλά… δεν έχει λογική! Αντίθετα, το παράδοξο είναι ότι μπορεί να βρεις κατανόηση και συμπαράσταση από κάποιους «ξένους». Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε θέλει πιο δεκτικό/η απέναντι σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η κι αναζητάς κάτι το διαφορετικό, ίσως ήρθε η στιγμή να το βιώσεις, ιδιαίτερα αν είσαι πρόθυμος/η να «σπάσεις» ταμπού και να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ανανεώσεις και επιπλέον… πρόσεξε ποιους βάζεις στο σπίτι σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Στους «τρελούς» λέμε πάντα «ναι»!

Γενικά

Σε μια ημέρα που η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία έχουν τον πρώτο λόγο, δεν έχεις παρά να αναδείξεις τις ιδιαίτερες κλίσεις σου κι εκείνα τα ταλέντα που συνθέτουν την ξεχωριστή προσωπικότητά σου. Αντίθετα αν κινηθείς πάνω σε «κλισέ» το πιθανότερο είναι να μην έχεις τις θετικές αντιδράσεις που περιμένεις αλλά να «τα ακούσεις»! Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα συμβάλλει σε κάποιες «απίστευτες» αποκαλύψεις. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να αναβιώσει παλιές παρέες και ενδιαφέροντα.

Ερωτικά

Δεν σου είναι βέβαια εύκολο να κατανοείς συμπεριφορές που κινούνται έξω από τα όρια, ιδιαίτερα αν αυτό «θίγει» τα προσωπικά σου. Πριν όμως αρχίσεις να εξοργίζεσαι, σκέψου μήπως τελικά αυτός ήταν κι ο σκοπός της πρόκλησης, να εκθέσει δηλαδή τις αδυναμίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απρόσμενα κέρδη

Γενικά

Ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με παλαιά αντικείμενα αξίας, είτε υλικής, είτε συναισθηματικής. Κατά τα άλλα, υποτίθεται ότι οι φίλοι υπάρχουν για να σε βοηθούν και να σου συμπαραστέκονται, σήμερα όμως είναι πιθανότερο να σε υποστηρίξουν άτομα (ιδίως οικονομικά) με τα οποία δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο, την ίδια στιγμή που από τους «δικούς σου» θα εισπράξεις μια «ανεξήγητη» στάση. Μην… πτοείσαι όμως, αφού ένας ενεργός Ουρανός συνηθίζει να αναδεικνύει τέτοιου είδους «παραδοξότητες»

Ερωτικά

Η γοητεία σου είναι δεδομένη, μπορεί όμως να αποδειχθεί και μεγάλη… παγίδα, φέρνοντας σε κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο θα «βασανιστείς», είτε γιατί θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς, είτε επειδή έχει μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία σε θέματα σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κόντρα στον «κοινό νου»

Γενικά

Αν θες πραγματικά να πετύχεις τους στόχους σου, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού δεν σου μένει παρά μόνον μια λύση: Να επιλέξεις την πιο «απίθανη» διαδρομή ή να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που δεν φημίζεται μεν για τις «ισορροπημένες» αντιδράσεις του αλλά κατέχει μια θέση-κλειδί. Ίσως μάλιστα μια τέτοια επαφή να σου χρησιμέψει και στο μέλλον, οπότε ας μην «ιδρώνει το αυτί σου». Όπου ακούς «μη», εκεί να πας! Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με παραδοσιακές φόρμες και το παρελθόν.

Ερωτικά

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους ενεργοποιεί κρυφές καταστάσεις στα προσωπικά σου και με τον Άρη στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να τα παίξεις όλα «σε μια ζαριά». Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα όμως, σίγουρα θα υπάρξει και… δεύτερος γύρος, γι’ αυτό μην παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο!

ΛΕΩΝ

Μην «πέσεις από τα σύννεφα»!

Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά, βγάζοντας στην επιφάνεια μυστικά που ίσως σε σοκάρουν αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να έχεις μια «καθαρή» εικόνα για τα πράγματα, παρά να τρέφεις ψευδαισθήσεις. Επιπλέον είναι πιθανό να έχεις μια απροσδόκητη συνάντηση. Παράλληλα, σε καλεί να ακολουθήσεις μια πρωτοποριακή μέθοδο σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου. Κατά τα άλλα, ο Χείρωνας στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.

Ερωτικά

Η επιθυμία σου να κινηθείς μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, είναι μάλλον απίθανο να εκπληρωθεί, αφού παντού παραμονεύουν οι «καλοθελητές».Καλύτερα λοιπόν να δράσεις ανοικτά, έστω κι αν από κάποιους/ες θεωρηθεί ότι «προκαλείς την τύχη σου»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους

Γενικά

Ο Χείρωνας απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που διακρίνονται για την ιδιαίτερη σοφία τους. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο εύκολο είναι να έχεις ένα απροσδόκητο έσοδο, άλλο τόσο είναι να ξοδέψεις τα χρήματα σου σε κάποιες «εξεζητημένες» αγορές του τύπου «δεν έχουμε ψωμί, ας φάμε παντεσπάνι»! Επιπλέον, διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, για την ώρα όμως σου «τυχαίνουν» όσοι/ες έχουν κάτι το σπάνιο ή το διαφορετικό.

Ερωτικά

Η επιθυμία σου να περάσεις καλά μπορεί να σε ωθήσει να πειραματιστείς ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά κι ίσως να περάσεις πολύ όμορφα αλλά από την στιγμή που θα δεις το θέμα σοβαρά, κάτι θα… χαλάσει! Άσε λοιπόν τα πράγματα πιο ελεύθερα.

ΖΥΓΟΣ

Από μικρό κι από τρελό…

Γενικά

Όσο «ισορροπημένο» κι αν είναι ένα πλαίσιο συνεργασίας, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου –για παράδειγμα ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό– οι… ανωμαλίες του βγαίνουν στην επιφάνεια! Αυτή θα είναι ίσως μια ενδιαφέρουσα διαπίστωση σου, ύστερα από όσα «ανήκουστα» θα συμβούν σήμερα, θα ήταν όμως προς το συμφέρον σου να υιοθετήσεις κάποιες από τις προτεινόμενες αλλαγές, αντί να «ταμπουρωθείς» σε πάγιες πεποιθήσεις. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε παραπέμπει στην… γοητεία του παλαιού!

Ερωτικά

Αν προσδοκάς μια «νορμάλ» σχέση με ένα «νορμάλ» άτομο είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα την έχεις, όσο κι αν προσπαθήσεις. Αντίθετα, μια «ασύμβατη» επιλογή σου, έχει πολύ καλύτερη τύχη ως προς την εξέλιξη της, γι’ αυτό… απελευθέρωσε το μυαλό σου από προκαταλήψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνταγή πρωτοτυπίας

Γενικά

Αν εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει η απήχηση που μπορεί να έχουν οι απόψεις σου στο κοινό, το πιο «σοφό» εκ μέρους σου θα ήταν να επιμείνεις στην διαφορετικότητά σου κι όχι να «στρογγυλέψεις» τα πράγματα, θεωρώντας ότι έτσι μεγαλώνεις το «target group» σου. Ίσα-ίσα που θα το… μικρύνεις! Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο στην αλήθεια, την πρωτοτυπία και την πειραματική σου διάθεση, αφού ο ενεργός Ουρανός θα σε δικαιώσει πάραυτα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς θα σε φέρει σε επαφή με μια παλιά σου αγάπη.

Ερωτικά

Το σύμπαν σε καλεί να… απαρνηθείς τρόπον τινά τον εαυτό σου, αλλάζοντας τις προδιαγραφές σου προκειμένου να κάνεις το χατίρι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και το κακό είναι ότι αν αρνηθείς να το πράξεις, τότε μπορεί να «σοκαριστείς» από την αντίδρασή του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κυνηγώντας την έκπληξη

Γενικά

Ο Χείρωνας στον 4ο φυσικό «οίκο» σου σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου.
Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σου «σκάσει» κάποιο «χουνέρι» στον οικονομικό τομέα, στερώντας σε από έσοδα που θεωρούσες ως δεδομένα. Στον αντίποδα όμως σε καλεί να αναζητήσεις άλλες πηγές χρηματοδότησης κι εδώ δεν θα πρέπει να «κολλήσεις» σε πεποιθήσεις ή πάγιες τακτικές, που μπορεί να ισχύουν γενικά, όχι όμως σήμερα.. Ίσα-ίσα κυνηγώντας το «ανέφικτο» έχεις πολύ καλές πιθανότητες να το… τσακώσεις!

Ερωτικά

Με τους άλλους να διάκεινται πλέον πιο ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, ορμώμενος/η από μάλλον «εγκεφαλικά» κίνητρα. Η συνέχεια μάλιστα αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλοπρόσαλλες καταστάσεις

Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να προβείς σε αναθεωρήσεις κι αλλαγές πριν έρθουν… εκείνες να σε συναντήσουν παρά την θέληση σου! Επιπλέον επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ καλό είναι να θυμάσαι ότι μια «ήρεμη» κατάσταση μπορεί να γίνει «κόλαση» μέσα σε μια στιγμή ή το αντίθετο, μια θεωρητικά δύσκολη υπόθεση να εξελιχθεί απρόσμενα θετικά. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε καλεί να εντρυφήσεις σε ιστορικά συγγράμματα και την μελέτη θρύλων και παραδόσεων.

Ερωτικά

Σήμερα φαίνεται να υπάρχει μια μεγάλη και αμφίδρομη δυσκολία στον συντονισμό των επιθυμιών σου με εκείνες των άλλων, αφού ακόμη κι αλλάζεις διαρκώς τακτική, θα πέφτεις πάνω σε αντιθέσεις και «κόντρες». Γι’ αυτό αν θες κάποιον/α, απλά… αδιαφόρησε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με όχημα την διαφορετικότητά σου

Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί εύκολα να διαταράξει την πορεία των εργασιακών σου σχέσεων, ιδιαίτερα αν δείξεις μια «δυσκαμψία», απέναντι σε ιδέες, που δείχνουν μεν ανεδαφικές ή «τρελές» αλλά όπως θα αποδειχθεί στην πράξη… δεν είναι! Στον αντίποδα μπορείς να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές, ώστε να γίνει πιο λειτουργική η δουλειά σου, έστω κι αν αυτές αντιβαίνουν κάποιους κανόνες ή έχουν ριζοσπαστικό χαρακτήρα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει στην επιστροφή δανεικών ή την απόκτηση μιας αντίκας.

Ερωτικά

Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει κι αν είσαι μόνος/η ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση, η οποία μάλιστα πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματικοί κλυδωνισμοί

Γενικά

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στους άλλους.
Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενδέχεται να διαμορφώσει μια «ασυνήθιστη» καθημερινότητα γεμάτη από απρόοπτα και «εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα». Καλό είναι λοιπόν να προσαρμόσεις τις κινήσεις αλλά και την ψυχολογία σου, θεωρώντας απολύτως… φυσιολογικά τα «τρελά και περίεργα» που συμβαίνουν, ένα μέρος των οποίων μάλιστα μπορεί να σου αφήσει για «κληρονομιά» και κάποια ευδιάκριτα κέρδη ή οφέλη.

Ερωτικά

Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, με ένα πρόσωπο από αυτά που… δεν συναντάς κάθε μέρα, αν όμως θελήσεις να «δέσεις» την σχέση σου, ίσως διαπιστώσεις ότι απλά δεν γίνεται, τουλάχιστον με τους «κλασικούς» όρους μιας δέσμευσης!

Ετικέτες