ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Τα πάνω-κάτω!

Με την Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει τις εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι κάτι για το οποίο πάσχιζες σε αυτόν τον τομέα δεν ήταν τελικά στο χέρι σου, αφού η «δουλειά» ήταν… στημένη! Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μπορείς να αναδείξεις τις ανθρωπιστικές κλίσεις σου, δημιουργώντας ένα φιλόξενο κατάλυμα για άτομα που περνούν δύσκολα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα» μιας συμφωνίας. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να επικεντρωθείς σε πρακτικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πάνω-κάτω!

Με την Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει τις εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι κάτι για το οποίο πάσχιζες σε αυτόν τον τομέα δεν ήταν τελικά στο χέρι σου, αφού η «δουλειά» ήταν… στημένη! Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μπορείς να αναδείξεις τις ανθρωπιστικές κλίσεις σου, δημιουργώντας ένα φιλόξενο κατάλυμα για άτομα που περνούν δύσκολα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα» μιας συμφωνίας. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να επικεντρωθείς σε πρακτικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή στα «αρπακτικά»!

Σήμερα, ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας δόλιας στρατηγικής που αποσκοπεί στην υφαρπαγή των κεκτημένων σου, είτε πρόκειται για χρήματα-αγαθά είτε για τα δικαιώματά σου. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στη διαχείριση των οικονομικών σου, αφού η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει επιρρεπή σε καταναλωτικά «ολισθήματα».

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις έμφαση σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφήνοντας στην άκρη τους περιττούς συναισθηματισμούς, για να μην πάθεις τελικά κάποια «χοντρή» ζημιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διάθεση… ασανσέρ!

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες καταστάσεις, που από τη μια πλευρά θα σε… μπερδέψουν, αν δεν έχεις συγκεκριμένη στόχευση κι αφεθείς στην κυκλοθυμία σου, από την άλλη όμως, θα εμψυχώσεις κόσμο που υποφέρει, μοιράζοντας αγκαλιές!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, εφαρμόζοντας λειτουργικές λύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου θέμα. Επιπλέον όμως, είναι πιθανή και μια στενοχώρια που θα σε «ρίξει» ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Μείνε μακριά από ό,τι σε φθείρει

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να «κλέψεις» χρόνο για να ξεκουραστείς και να μείνεις μακριά από όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά. Είναι, μάλιστα, πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να ενεργοποιηθεί ο… φύλακας άγγελός σου, γι’ αυτό δώσε μεγαλύτερη σημασία στα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να είσαι τυπικός/η στις συναλλαγές σου, αφού σήμερα δεν συγχωρούνται λάθη και αφηρημάδες. Επιπλέον, οφείλεις να αξιοποιήσεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου, προκειμένου η καθημερινότητά σου να γίνει πιο λειτουργική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φιλίες υπό… αίρεση!

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο υποψιασμένο/η στις φιλίες, αλλά και στις συλλογικές δράσεις σου, αφού κάτι ύποπτο «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου και κάποιος/α πάει να επωφεληθεί προσωπικά σε βάρος σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις με επιτυχία μια οικονομική ή επαγγελματική υπόθεσή σου, αρκεί να κάνεις αυτό που… ξέρεις, να πιάσεις δηλαδή «μολύβι και χαρτί», υπολογίζοντας το κάθε τι. Επιπλέον, μπορεί να φροντίσεις για τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου, έστω και σε βάρος του δικού σου ελεύθερου χρόνου.

ΖΥΓΟΣ

Να επιδείξεις επαγγελματισμό

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει να πρωταγωνιστείς σε μια σειρά από καταστάσεις, που μπορεί να μην είναι κι ευχάριστες ή επωφελείς για σένα, γι’ αυτό καλό είναι να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, ώστε, όχι μόνο να αποφύγεις τα χειρότερα, αλλά να έχεις και κέρδη από μια ενδεχόμενη κρίση.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δώσεις λειτουργικές λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα σε σχέση με τη δουλειά ή την οικογένειά σου κι εδώ είναι αναγκαίο να επιδείξεις τον δέοντα επαγγελματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όποιος ψάχνει, βρίσκει!

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε παροτρύνει να είσαι ακόμη πιο καχύποπτος/η στις επαφές σου! Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από αναποδιές, γι’ αυτό επικεντρώσου περισσότερο στις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να γίνουν στη δουλειά σου και σε εκείνα που σε χαλαρώνουν ή σε φέρνουν σε επαφή με τη φύση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να απευθυνθείς και σε έναν ειδικό, προκειμένου να λάβεις άμεση βοήθεια σε ό,τι σωματικό ή ψυχολογικό σε απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα γίνονται για τα λεφτά!

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου θυμίζει ότι δεν παίζουν όλοι τίμια, ιδιαίτερα όταν διακυβεύονται συμφέροντα κι αν δεν προσέξεις, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης ή κυκλωμάτων που λυμαίνονται τον χώρο σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψει μια αναστάτωση στο εργασιακό σου περιβάλλον, γι’ αυτό να υπολογίζεις περισσότερο σε εκείνα που μπορείς να κάνεις από μόνος/η σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό ίσως σε φέρει πιο κοντά με φίλους/ες, όχι όμως μόνο για διασκέδαση, αλλά και την επίλυση θεμάτων στη μεταξύ σας σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαχείριση κρίσεων

Με την Σελήνη απέναντί σου να δημιουργεί τετελεσμένα και αδιέξοδα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε, μήπως τελικά σε εκμεταλλευτούν. Από την άλλη πλευρά, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις το ταλέντο σου στη διαχείριση κρίσεων, αλλά και σε «σοφές» παρεμβάσεις στις ζωές των άλλων.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό αναδεικνύει επαγγελματικά ζητήματα, που σίγουρα μπορείς να διεκπεραιώσεις, αξιοποιώντας τη μεθοδικότητά σου και τις οργανωτικές ικανότητές σου κι αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς, που σε αυτήν τη φάση δε βοηθούν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση στην υγεία σου

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία και η διατροφή σου. Φρόντισε, λοιπόν, να κρατάς το μέτρο στο τι τρως ή τι πίνεις και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε ενδεχόμενες ιώσεις ή μολύνσεις. Μπορεί, ωστόσο, όλα αυτά να αφορούν σε έναν δικό σου άνθρωπο.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση γύρω από ένα επαγγελματικό θέμα σου. Επιπλέον, αν κινηθείς με γνώμονα την πείρα σου και την κοινή λογική θα έχεις τις επιθυμητές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματικές μεταπτώσεις

Με την Σελήνη στον Καρκίνο να σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/η και αισθηματία, θα δυσκολευτείς αρκετά για να δεις την «κακοτοπιά» στα προσωπικά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου βρίσκονται στο φόρτε τους κι ίσως έχεις μια μοναδική έμπνευση.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό αναδεικνύει τα ιδιαίτερα προσόντα σου και σε μια ημέρα όπου οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά έχεις σίγουρα το πλεονέκτημα, ιδιαίτερα σε οικονομικά και τεχνικά θέματα αλλά και σε εφαρμογές σχετικές με την υγεία και την ευεξία σου.

Ετικέτες