ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού «ξυπνάει» το πρωτοποριακό σου πνεύμα κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε εφαρμογές και επιλογές που για κάποιους/ες ίσως να δείχνουν «ανήκουστες», για σένα όμως είναι… αυτονόητες! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις πρόσωπα που βρίσκονται σε πραγματικά δύσκολη θέση και γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία παίρνεις δύναμη κι εσύ. Απομακρύνσου λοιπόν από οτιδήποτε σε φθείρει και «σκοτώνει» το πνεύμα της αγάπης.

Ερωτικά
Εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε «φόρμα», ενώ ίσως μάθεις ένα μυστικό για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μέχρι εδώ… ουδέν μεμπτόν! Αν όμως πρόκειται για κατηγορία, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα αφού μπορεί και να πρόκειται για μια συκοφαντία που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια απροσδόκητη ανατροπή ή αλλαγή πλεύσης στην καριέρα σου, ενώ ίσως σου αποκαλυφθεί και κάτι «σοκαριστικό». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις φιλικές σχέσεις σου, στην περίπτωση που υπάρχει και κάποια οικονομική εμπλοκή. Κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την ένοχο αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της.

Ερωτικά
Κάποιος/α, αφήνει να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν και είναι δύσκολο να διασταυρωθούν. Κράτα λοιπόν τις επιφυλάξεις σου απέναντι στους διάφορους «καλοθελητές» αλλά καλού-κακού «δέσου» και στην καρέκλα σου, μην… πέσεις από κάτι που θα διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με την Σελήνη στους Ιχθύες τα όσα εύχεσαι και επιζητάς μπορεί να έρθουν μόνον αν πάψεις να απευθύνεσαι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν σε φθείρουν. Αντίθετα, αν ποντάρεις στο μέλλον σου έχοντας πίστη για το καλύτερο, όλα θα εξελιχθούν κατά πως θες, ενώ επιπλέον θα κερδίσεις και την ψυχική σου ηρεμία. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού σε καλεί να υιοθετήσεις πρωτοποριακές ή καινοφανείς πρακτικές, μπορεί όμως και να σε αναμίξει σε ένα συλλογικό εγχείρημα με μάλλον… ακραία χαρακτηριστικά!

Ερωτικά
Είτε πρόκειται για μια ευχάριστη, είτε για μια δυσάρεστη «έκπληξη», τελικά έχει μεγάλη σημασία το πώς εκλαμβάνεις τις εκάστοτε εξελίξεις, αφού η κάθε αντίδραση σου προδιαγράφει κι ένα διαφορετικό μέλλον. Ατένισε λοιπόν με αισιοδοξία το μέλλον σου και μην διογκώνεις τα δυσάρεστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να λειάνεις ενδεχόμενες διαφορές μεταξύ συγγενών και γνωστών, επιβάλλοντας με τον τρόπο σου το «ειρήνη ημίν»! Επιπλέον αναμένεται να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να «πιάσει» και μια ευχή σου. Κατά τα άλλα όμως, όσο κι αν θες να βρίσκεσαι «μέσα στην καλή χαρά», με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού οι συνθήκες στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα θα είναι απρόβλεπτες, κάτι που μπορεί να σε αποσυντονίσει.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να σε «βασανίζει» με… γλυκά συναισθήματα, προδιαθέτοντας συνάμα σε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Σταμάτα λοιπόν να… γκρινιάζεις και απόλαυσε αυτό που ζεις, αφού είναι ίσως το μόνο «βάλσαμο» για όλα τα άλλα που σε «τρέχουν».

ΛΕΩΝ

Γενικά

Με την Σελήνη στους Ιχθύες, η ημέρα σου μπορεί να «σκιαστεί» από οικονομικές «πονηριές», εσύ όμως οφείλεις να υπερβείς συμφέροντα και κακίες υιοθετώντας μια πολιτική του τύπου «κάνε το καλό και ριξ’το στο γιαλό». Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να «μαυρίσεις» την ψυχή σου, χωρίς μάλιστα να πετύχεις και κάτι σπουδαίο. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού σου επισημαίνει ότι μια τρέχουσα συνεργασία ή συμφωνία σε εμποδίζει να προχωρήσεις και οι όροι της πρέπει να αναθεωρηθούν.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων, δύσκολων στην διαχείριση τους και παρότι μερικές φορές είναι καλύτερα να «την κάνεις», παρά να διαπραγματεύεσαι με… τρελούς, αν καταφέρεις να ανταποκριθείς στην πρόκληση, τότε σίγουρα θα σου ανοίξει μια «πόρτα» που πίσω της κρύβεται μια απρόσμενη ευτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες σου επισημαίνει ότι στο άμεσο περιβάλλον σου συμβαίνουν πολλά που χρήζουν διερεύνησης. Οι προθέσεις κάποιων μπορεί να μην είναι και τόσο «καθαρές» ίσως μάλιστα κάποιες καταστάσεις να είναι κατασκευασμένες ή «στημένες». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανόςμπορεί να συμβάλλει σε απρόοπτα κι εκπλήξεις σε σχέση κυρίως με τα οικονομικά ή τα εργασιακά σου, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους που όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πιο αποδοτικοί.

Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι «εύκολο θύμα», τελικά όμως το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε προστατέψει από κάθε κακοτοπιά, αρκεί να βασιστείς στην διαίσθηση και όχι στην λογική σου. Πέρνα καλά λοιπόν και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει το… πάρτι!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με τον Δία στο ζώδιό σου θέλεις βέβαια να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, κάτι που θα πετύχεις μέχρις ενός σημείου. Γιατί με την Σελήνη στους Ιχθύες, φαίνεται ότι στη λογική του «όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», στην δουλειά σου υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο και γίνονται πράγματα για σένα, χωρίς εσένα. Παράλληλα, Ο Ουρανός απέναντί σου σε καλεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και συνολικά μια νέα πολιτική στην αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων που σε απασχολούν και για να φανεί πιο… πειστικός μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία κι έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι δικαιούσαι κάτι πολύ καλύτερο στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο να θυμάσαι ότι η λάμψη σου έλκει και… όντα που δεν έχουν απαραίτητα αγαθές προθέσεις απέναντι σου ή διέπονται από αρχές που σου είναι εντελώς ξένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί περισσότερο τις πνευματικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, παρά κάποιες άλλες πιο… ρεαλιστικές! Ρίξε λοιπόν το βάρος στην δημιουργική σου έκφραση και κοίτα να χαρείς την ζωή σου, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από κάθε κακία ή ανάλογη πρακτική που μπορεί να σε «λερώσει». Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στα εργασιακά σου αλλά και μια «αναμπουμπούλα» στο σπίτι ή τις σχέσεις με τους οικείους σου.

Ερωτικά
Καλές είναι οι αγάπες, καλά και τα φιλιά, επειδή όμως τα φαινόμενα μπορεί να απατούν, άφησε την διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει και μην εξαρτάς την κρίση σου από τους τύπους. Αν πάλι θεωρείς πως έχεις «δεμένο τον γάιδαρό σου», οι εξελίξεις μπορεί να σε αιφνιδιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου, ενδεχομένως και για την… ανθρωπότητα! Επιπλέον, ίσως έρθουν στο φως κάποια καλά κρυμμένα μυστικά που μπορεί να σχετίζονται είτε με το σπίτι σου, είτε με την οικογένεια σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να έχεις τον νου σου σε… ιπτάμενους κινδύνους!

Ερωτικά
Αν διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επιδιώκει «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», η πιο ενδεδειγμένη αντίδραση σε αυτήν την φάση είναι να κάνεις πως… δεν είδες και δεν άκουσες, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να γίνει το «έλα να δεις»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού «θίγει» τις ισορροπίες στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να θορυβηθείς από μια ξαφνική εξέλιξη που άπτεται και με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε λάθη ή παρεξηγήσεις στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό σε… συμφέρει να αποφύγεις τα πολλά-πολλά, ρίχνοντας το βάρος σε δραστηριότητες πνευματικής φύσεως. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ή να ακούσεις κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι πιο πιθανό να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν αδιαφορώντας για τα όποια ανησυχητικά «προειδοποιητικά μηνύματα», που ποτέ δεν λείπουν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί όντως να βρεθείς προ απροόπτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, γύρω σου μπορεί να συμβαίνουν πράγματα που σε «φορτώνουν» και σε ωθούν να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση που σίγουρα θα σοκάρει κάποιους/ες! Επιπλέον, η καθημερινότητα σου μπορεί να εμπλουτιστεί με απρόοπτα και εκπλήξεις, το πιο «δυνατό» σου σημείο ωστόσο είναι η εφευρετικότητά σου και η αποδοτική αναζήτηση σε γνωστικούς τομείς που δεν είναι «της σειράς». Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύες ας μην κάνεις σημαντικές κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα.

Ερωτικά
Μέσα στο «πανηγύρι» της ημέρας ίσως σου γίνει μια κρούση ή πρόταση που «ποντάρει» πολλά στα… χαμηλότερα των ενστίκτων σου! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να σπάσεις ταμπού ή να καταφύγεις σε… ευφάνταστες σεξουαλικές πρακτικές, σε κάθε περίπτωση πάντως η απόφαση είναι δική σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Από την στιγμή που δεν μπορείς να έχεις αυτά που θέλεις κι όπως τα θέλεις, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να καλύψεις το όποιο κενό με την φαντασία σου ή με κάποιον «υπερβατικό» τρόπο. Επιπλέον, μπορείς να στραφείς σε πιο πνευματικά ζητήματα αλλά και να απολαύσεις την χαρά και την ικανοποίηση που μπορούν να σου δώσουν τα «μικρά» πράγματα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως «αυτονόητο».

Ερωτικά
Αν δεν έχεις… πειστεί ακόμη για το μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν ή πιο σωστά η διαίσθησή σου, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά.

Ετικέτες