ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Δάσκαλε που δίδασκες…»

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σου εφιστά την προσοχή και στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού φαίνεται πως σε περιτριγυρίζουν άτομα με «σκοτεινές» προθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να εκμεταλλευτείς τις επαφές σου με «υπόγεια» κέντρα που έχουν την πρόθεση να σε χρηματοδοτήσουν. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε χρίζει πολύτιμο… συμβουλάτορα για τους άλλους αλλά πρόσεξε μήπως τελικά άλλα λες και άλλα κάνεις. Επιπλέον, αναμένονται καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Αν πάρεις «αψήφιστα» μια προσωπική σου υπόθεση, μπορεί και να το πληρώσεις ακριβά γι’ αυτό… σκέψου πριν πράξεις και ειδικά πριν μιλήσεις, αφού θα κριθείς μάλλον αυστηρά. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μην «ζορίζεις» τα πράγματα εν ονόματι μιας ξαφνικής «φούντωσης»!

ΤΑΥΡΟΣ

Ύποπτες επαφές

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν κι από αυτήν την άποψη μια πρόταση ή μια συμφωνία μπορεί να κρύβει παγίδες. Ίσως όμως να στενοχωρηθείς κι από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, στα οικονομικά σου οφείλεις να είσαι φειδωλός/η και… λιτοδίαιτος/η, αφού σήμερα, ο Ερμής στους Διδύμους δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις, παρά μόνον για πωλήσεις.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η προσωπική σου ζωή περνά σταδιακά σε μια νέα φάση, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σου. Μέχρι όμως να ισορροπήσουν τα πράγματα, καλό είναι να «ψαχτείς» ακόμη περισσότερο, αποφεύγοντας κάθε είδους «σπασμωδικές» επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περισσότερες ευθύνες

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο υπεύθυνο απέναντι στα προβλήματα των άλλων και είναι πιθανό να αναλάβεις μια «αποστολή» βοηθείας και συμπαράστασης. Ίσως μάλιστα αυτός να είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσεις μια δική σου στενοχώρια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας σου αλλά το πρωτεύον είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι οι δυνάμεις σου σε προδίδουν.

Ερωτικά
Μπορεί μεν στο εργασιακό σου περιβάλλον να υπάρχουν ποικίλες «προκλήσεις», πρόσεξε όμως μήπως η ανάγκη σου να τα έχεις καλά με όλους/ες σε εγκλωβίσει τελικά σε μια περίπλοκη κατάσταση. Επιπλέον, φρόντισε να τηρείς τα δέοντα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έξαψη

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πιο παρορμητικό/η συναισθηματικά, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς από ένα πάθος που νόμιζες ότι ελέγχεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η «έξαψη» που θα νιώσεις έχει και τα καλά της! Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να ψάξεις για να βρεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο, ώστε να προλάβεις εξελίξεις που θα σε έβλαπταν. Επιπλέον σε καλεί να πάρεις μια διορθωτική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε τα περισσότερο.

Ερωτικά
Σήμερα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «μπλέξεις» σε μια κατάσταση που από πίσω της υπάρχει «χοντρό» παρασκήνιο ή απλά έχει κι άλλον/η… συμμετέχοντα σε αυτήν! Κι όχι πως θα υποφέρεις αλλά από την στιγμή που έχεις στην διάθεσή σου μια πληθώρα επιλογών γιατί να καταφύγεις στα δύσκολα;

ΛΕΩΝ

Όποιος ψάχνει, βρίσκει!

Γενικά
Εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα, στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ψάξεις τον χώρο σου αλλά και να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού είναι πιθανό να βρεις κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ενώ σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να ξεχάσεις τα δικά σου και να αφοσιωθείς στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης που έχει την ανάγκη σου. Αν πάλι θελήσεις να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο ξοδεύοντας το… κάτι τι σου, η προσπάθειά σου θα πέσει στο κενό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη!

Γενικά
Ο Ερμής στους Διδύμους αναμένεται να σου προσθέσει επιπλέον ευθύνες και πιέσεις, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό, Σε κάθε περίπτωση όμως, το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όλα αυτά που θα θελήσουν να σου «φορτώσουν», είτε πρόκειται για καθήκοντα, είτε για… ενοχές! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου φέρνει κάποια ενδιαφέροντα «μαντάτα» Επιπλέον, σήμερα καλείσαι να δώσεις διεξόδους σε καταστάσεις γνωστών ή συγγενών.

Ερωτικά
Τα καλά νέα είναι ότι συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον των άλλων, ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «κρούση» αλλά από ένα άτομο κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να χειριστείς με… γλυκό τρόπο τα όποια προβλήματά της.

ΖΥΓΟΣ

Ταλαιπωρία και καθυστερήσεις

Γενικά
Με την Σελήνη στον Σκορπιό φαίνεται πως στον οικονομικό τομέα κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα» κι αν δεν έχεις τις «άκρες» σου, τα αποτελέσματα δεν θα σου αρέσουν. Καλό είναι επίσης να μην δεσμευτείς με μελλοντικές υποχρεώσεις, αφού θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να απεμπλακείς από αυτές. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμουςπολλαπλασιάζει τις ευθύνες σου, με συνέπεια ή ημέρα να εξελιχθεί πιο κουραστικά από όσο περιμένεις, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις και τις επαφές σου.

Ερωτικά
Η ανασφάλειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς στα καθήκοντά σου, αφήνοντας κατά μέρος τις ερωτικές αναζητήσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο «μάτι του κυκλώνα»!

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να «αναγεννηθείς», αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν ασύμφορα για την ζωή σου και η αφορμή για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί να είναι ένα προσωπικό-συναισθηματικό ζήτημα που σε φτάνει στο… αμήν! Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια, οικονομικής φύσεως και καλό είναι να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Αντίθετα όμως μπορείς να πουλήσεις.

Ερωτικά
Τα υπαρξιακά ερωτήματα που σε βασανίζουν δεν μπορούν βέβαια και ούτε είναι σωστό να «απαντηθούν» μέσω μιας ερωτικής επιλογής, πριν ξεκαθαρίσεις απόλυτα το «τοπίο» μέσα σου. Από εκεί και ύστερα με την Αφροδίτη απέναντί σου, μέχρι τις αρχές Ιουλίου έχεις όλο τον χρόνο με το μέρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέσε τα όριά σου

Γενικά
Ο Ερμής στους Διδύμους θα σε βοηθήσει μεν να βάλεις μια τάξη στο «σύμπαν» σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου φέρει περισσότερες δυσκολίες τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι οφείλεις να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει αναποδιές, διόλου συμπτωματικές αλλά δρομολογημένες από άτομα που δεν σε βλέπουν με «καλό μάτι». Επιπλέον, ίσως να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, ορμονικής φύσεως.

Ερωτικά
Φαίνεται να σε συνοδεύουν… καημοί και αναστεναγμοί αλλά σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι, αφού η εξέλιξη του δεν θα είναι η επιθυμητή. Υπομονή, λοιπόν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον ήρθε η ώρα για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περισσότερη δουλειά

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι», που δεν καλοβλέπει την πρόοδο σουκαι θα κάνει οτιδήποτε για να την «φρενάρει», ιδιαίτερα αν διαπιστώσει ότι δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντά του. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σε «μπάσει» σε ένα μυστικό κύκλο. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμουςμπορεί να σε «φορτώσει» με έξτρα δουλειές και υποχρεώσεις ή να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με θέματα υγείας των άλλων.

Ερωτικά
Ένα φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις κι εδώ δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι ο καθένας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά στον έρωτα. Άλλο πράγμα λοιπόν η ψυχολογική βοήθεια ή συμπαράσταση κι άλλο η… έμπρακτη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περισσότερη δουλειά

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι», που δεν καλοβλέπει την πρόοδο σουκαι θα κάνει οτιδήποτε για να την «φρενάρει», ιδιαίτερα αν διαπιστώσει ότι δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντά του. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σε «μπάσει» σε ένα μυστικό κύκλο. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμουςμπορεί να σε «φορτώσει» με έξτρα δουλειές και υποχρεώσεις ή να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με θέματα υγείας των άλλων.

Ερωτικά
Ένα φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις κι εδώ δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι ο καθένας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά στον έρωτα. Άλλο πράγμα λοιπόν η ψυχολογική βοήθεια ή συμπαράσταση κι άλλο η… έμπρακτη!

ΙΧΘΥΕΣ

Οικογενειακές ευθύνες

Γενικά
Ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να… ξεχάσεις για την ώρα διασκεδάσεις και «χαλαρές» στιγμές, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, ίσως να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό οικογενειακό θέμα, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες και να βάλεις σε μια τάξη το «σύμπαν» σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς περισσότερο σε έρευνες και διαβάσματα, παρά σε δράσεις που θα «θρέψουν» την καχυποψία σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που συγκεντρώνεις γύρω σου κάθε είδος… προβληματικού τύπου, είναι σαφές ότι η έναρξη μιας σχέσης δεν θα είναι διόλου συμφέρουσα για σένα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «καταπιείς» μια πίκρα, προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή της σχέσης σου.

Ετικέτες