ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Έντονη γοητεία

Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο πλέον σου παρέχει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να βλέπεις το «ποτήρι» της ζωής μισογεμάτο, αφού δε θα λείψουν και οι ευκολίες, που θα σε κάνουν να το… πιστέψεις! Επιπλέον, μέσα στις επόμενες 25 ημέρες, η προσωπική σου λάμψη και γοητεία θα κάνει τη διαφορά.

Για σήμερα όμως, ο ενεργός Ουρανός σου τονίζει πως όταν η κάθε είδους συμβατική επιλογή δεν έχει τύχη, οφείλεις να υιοθετήσεις μια ριζοσπαστική πολιτική, τη μόνη ικανή να σε βγάλει από το όποιο αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αστάθμητοι παράγοντες

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό προαναγγέλλει θετικές εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις σου, ενώ μέχρι και τις 30/3 είναι πιθανό να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου και ζητήματα σχετικά με την υγεία ή τη διατροφή σου.

Σήμερα, ωστόσο, δεν αποκλείεται να «πέσεις από τα σύννεφα», αφού ο ενεργός Ουρανός μπορεί να φέρει στο φως κάποιες μεθοδεύσεις ή αυθαιρεσίες ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει κι «έχει λόγο» στη ζωή σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου καλείσαι να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα φιλία

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σου προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα στις κοινωνικές σχέσεις σου, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι και τις 30/3. Και βέβαια, σε όλο αυτό το διάστημα, αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη, ενώ ανάλογες μπορεί να είναι και οι διευκολύνσειςπου θα προκύψουν μέσω ενός συλλογικού φορέα.

Για σήμερα δε, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από φρέσκες ιδέες κι έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγές κι ανατροπές

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσής σου με κύκλους που σε αυτήν τη φάση τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Ίσως, μάλιστα, δεχθείς την εύνοια ενός «ισχυρού προσώπου».

Επιπλέον, για ένα διάστημα 23 ημερών η εμφάνιση και η κοινωνική σου παρουσία θα γίνει πιο «λαμπερή». Για σήμερα όμως ο ενεργός Ουρανός σε παραπέμπει σε αλλαγές και ανατροπές, γι’ αυτό ας είσαι έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο.

ΛΕΩΝ

Αλλαγές κι ανατροπές

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσής σου με κύκλους που σε αυτήν τη φάση τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Ίσως, μάλιστα, δεχθείς την εύνοια ενός «ισχυρού προσώπου».

Επιπλέον, για ένα διάστημα 23 ημερών η εμφάνιση και η κοινωνική σου παρουσία θα γίνει πιο «λαμπερή». Για σήμερα όμως ο ενεργός Ουρανός σε παραπέμπει σε αλλαγές και ανατροπές, γι’ αυτό ας είσαι έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κυνήγησε την έκπληξη

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό αναβαθμίζει τα οικονομικά σου και το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σου, μέσα στις επόμενες 23 ημέρες, είναι το να γίνεις πιο «large», έχοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην… τύχη σου!

Για σήμερα όμως, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί νέα δεδομένα κι αν δε φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου ή την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μπορεί να έχεις ένα αναπάντεχο κέρδος.

ΖΥΓΟΣ

Καταστάσεις που ξενίζουν

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η στους άλλους, δημιουργώντας, μάλιστα, τις προϋποθέσεις για μια πρόταση ή μια συνεργασία που θα σε διευκολύνει… πολλαπλά! Επιπλέον, αναμένεται να συμβάλλει σε μια γενικότερη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου μέχρι και τις 30/3, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Για σήμερα όμως, ο ενεργός Ουρανός είναι ικανός να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά βρεις μεγαλύτερη ανταπόκριση από «ξένους» κι όχι από τους δικούς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα δεδομένα στη δουλειά σου

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εργασιακών διευκολύνσεων (μέχρι και τις 30/3), ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις αυτό το διάστημα για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς μακριά από εντάσεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσεις τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, αλλά και να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο.

Για σήμερα όμως, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί νέα δεδομένα κι αν μεν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να ελπίζεις, αν όμως εργάζεσαι ήδη, τότε μάλλον θα περάσεις μέσα από αναθεωρήσεις κι αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όρεξη για ζωή

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό προάγει τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, ξεκινώντας από εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν ένα σημαντικό κέρδος. Επιπλέον, μέσα στις επόμενες 23 ημέρες, αναμένεται να βελτιωθούν αισθητά οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή να υπάρξει μια διακριτή πρόοδος στη ζωή τους.

Σήμερα, ωστόσο, με τον Ουρανό στις «επάλξεις» προηγούνται οι τρέλες και οι πειραματισμοί κι αν δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στις αλλαγές, ενδέχεται να βιώσεις ξαφνικά μια μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτείται ευελιξία

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό εξυπηρετεί τις προθέσεις σου για να βελτιώσεις την αισθητική του χώρου σου ή να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που σε απασχολεί. Κι επειδή αυτή η εύνοια θα υπάρχει μέχρι και τις 30/3, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να διαμορφώσεις την κατάσταση σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Για σήμερα όμως, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί μεταβολές στην οικογενειακή σου ζωή και βέβαια είναι προτιμότερο να προσαρμοστείς, παρά να πας κόντρα, μένοντας «γαντζωμένος/η» σε πρόσωπα ή καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέρα από τα συνηθισμένα

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν, διευκολύνοντας κατά τι την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, μέχρι και τις 30/3, ευνοούνται τα ταξίδια, αλλά και η αγορά αξεσουάρ και ειδών ένδυσης.

Για σήμερα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σου επιφυλάσσει εκπλήξεις και απρόοπτα, ενώ ίσως προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, είναι πιθανό να προβείς σε μια «ακραία» αλλαγή στην εμφάνισή σου ή να αποκτήσεις κάτι πολύ μοντέρνο και «προχωρημένο».

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλαγές στα οικονομικά

Η είσοδος της  Αφροδίτης στον Κριό ορίζει την έναρξη μιας περιόδου θετικών εξελίξεων στα οικονομικά σου και μέχρι τις 30/3 θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, ενώ θα κάνεις και αγορές που θα σε ευχαριστήσουν. Για σήμερα όμως, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, αλλά και την οικονομική σου πολιτική.

Και είτε πρόκειται για την αξιοποίηση μιας ανέλπιστης ευκαιρίας είτε για μια δυσάρεστη έκπληξη που ακυρώνει τις μέχρι τώρα δράσεις σου και σε αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν.

Ετικέτες