ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Απρόβλεπτες αντιδράσεις

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει το σκηνικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις από άτομα που θα περίμενες να σε στηρίξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις το πλαίσιο των δραστηριοτήτων σου, δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό, ξεκινώντας ενδεχομένως από την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρ’ το αλλιώς!

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, κατά τα άλλα όμως δεν εξυπηρετεί την ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα, αντίθετα αναμένονται αλλαγές και ανατροπές, ιδιαίτερα στην καριέρα σου. Ίσως, βέβαια, πρόκειται και για εξελίξεις που δε σε αφορούν προσωπικά κι έχουν να κάνουν με άλλους, αλλά σε κάθε περίπτωση θα δεις ή θα μάθεις πράγματα που θα σε αιφνιδιάσουν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια «ανακατωσούρα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεχωριστές γνωριμίες

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού πριμοδοτεί μοναδικές στιγμές στα πλαίσια μιας ξεχωριστής παρέας ή ομάδας, αλλά κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα ή να γνωρίσεις ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να «ξανοιχτείς» σε περισσότερες δουλειές από όσες… αντέχεις, με κίνδυνο να τα παρατήσεις στη μέση, δημιουργώντας προσωρινά ένα μικρό χάος στην καθημερινότητά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ριζική ανανέωση

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές, τόσο στα οικονομικά, όσο και στην καριέρα σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός ατόμου που είχες κατατάξει στους ανεπιθύμητους και τελικά να αλλάξεις άποψη για αυτό. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου δημιουργεί μια ανησυχία για αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Εύσημα αλλά και κριτικές

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, ούτε μπορείς, ούτε πρέπει να μείνεις αδιάφορος/η στα όσα συμβαίνουν γύρω σου, αφού σε εσένα θα αποδοθούν είτε τα εύσημα είτε οι κριτικές. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού προοιωνίζεται συνεργασίες ή κοινωνικές δράσεις, μέσω των οποίων θα αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, πρόσεξε όμως, μήπως αναλωθείς σε ανούσιες εκκεντρικότητες. Επιπλέον, ενδέχεται να ενοχληθείς από την απρόβλεπτη συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου, που μάλλον επιχειρεί να… κλέψει κάτι από τη δόξα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγες από τον «αυτόματο πιλότο»

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πρωτότυπο αλλά και να ανανεωθεί το κλίμα στη δουλειά σου. Κι επειδή συνολικά θα υπάρξουν νέα δεδομένα τόσο στα οικονομικά, όσο και τις εργασιακές σχέσεις σου, το θέμα είναι να είσαι ανοικτός/η σε αυτά, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να την «πατήσεις», τρέχοντας πίσω από τις εξελίξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ είναι πιθανό να μυηθείς σε μια νέα γνώση ή τεχνική.

ΖΥΓΟΣ

Ανατροπές εν όψει!

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού απελευθερώνει τη δημιουργική έκφρασή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, τόσο περισσότερο θα αναδειχθείς, ιδιαίτερα αν το κοινό σου είναι «ειδικό» ή ανήκει σε μια ελίτ. Όσο για τους υπόλοιπους, μπορεί να εκπλαγούν ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με τη νοοτροπία τους. Επιπλέον όμως, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι να μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση και τις εφήμερες ορέξεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασύμβατες καταστάσεις

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο «μυγιάγγιχτο/η» κι είναι πιθανό να αντιδράσεις αψυχολόγητα, απέναντι σε συμπεριφορές ή επιλογές των άλλων, διακινδυνεύοντας να γκρεμίσεις μέσα σε μια στιγμή ισορροπίες που κτίστηκαν με κόπο και θυσίες. Φρόντισε, λοιπόν, να μην αφήσεις το θυμικό και τα πάθη σου να σε κυριαρχήσουν. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις ρότα σε εργασιακά και οικογενειακά θέματα, υιοθετώντας νέες πρακτικές κι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να «φρεσκάρεις» τον προσωπικό σου χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σπάσε την ρουτίνα

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού τονίζει την ανάγκη σου να σπάσεις την ρουτίνα και να ανανεωθείς, ερχόμενος/η σε επαφή με άτομα ή κύκλους που ξεχωρίζουν για τον τρόπο ζωής και τα ενδιαφέροντά τους. Ίσως, μάλιστα, οδηγηθείς προς τα εκεί, ύστερα από κάποιες αρνητικές αντιδράσεις «δικών σου» ανθρώπων, που μάλλον προτιμούν τη βολή τους, από οτιδήποτε νέο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, αφού μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια μικρή αδιαθεσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσαρμογή σε νέα ήθη

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να κάνεις πράγματα, που μπορεί μεν να σε ξενίζουν, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκουν μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Μη διστάσεις, λοιπόν, να προβείς σε αλλαγέςστον χώρο σου ή τις οικονομικές προτεραιότητές σου, δίνοντας από μόνος/η σου μια νέα δυναμική στις ισορροπίες με τις οποίες έχεις μάθει να ζεις, πριν σου τις αλλάξουν… άλλοι/ες! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιόδιευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως όμως να προκαλέσει και προστριβές με φίλους/ες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με όπλο την πρωτοτυπία σου

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις ζητήματα που αναφέρονται είτε στην καριέρα σου είτε στην κοινωνική σου παρουσία. Και το καλό για σένα είναι ότι το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, πέρα από το ότι αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου, εναρμονίζεται με την ανάγκη σου να διαφέρεις ή να πρωτοτυπείς, ανοίγοντας νέους δρόμους στη ζωή σου. Επιπλέον, σε φέρνει κοντά σε άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που, παρά το «αδόκιμο» των ενεργειών σου, τις χειροκροτούν και σου συμπαρίστανται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άνοιγμα προς τα έξω

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να βγεις προς τα έξω και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, φρόντισε, ωστόσο, να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνο σε επουσιώδη ζητήματα και κουτσομπολιά! Αντίθετα, αξιοποίησε τις ευκαιρίες σου για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, αλλά και να έρθεις σε επαφή με μια διαφορετική κουλτούρα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα απρόβλεπτο κέρδος και μάλιστα κρυφά από τους άλλους, στον αντίποδα όμως κάποια αναμενόμενα έσοδα ίσως δεν έλθουν και ποτέ.

Ετικέτες