ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακές μεταβολές

Γενικά
Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί σε μια προσωρινή αλλά εξόχως αποτελεσματική συνεργασία «ειδικού σκοπού». Παράλληλα, μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων, τελικά όμως φαίνεται ότι ο κόπος σου δεν θα πάει χαμένος, αφού… όλο και κάτι θα πάρεις! Επιπλέον, αν μείνεις σπίτι, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να κρατήσεις θέση στο τραπέζι σου και για κάποιους απρόσκλητους μουσαφίρηδες.

Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις μόνο και μόνο με την παρουσία σου αλλά από εκεί και ύστερα τα πράγματα περιπλέκονται, αφού αν προχωρήσεις άμεσα, το πιθανότερο είναι πως θα έχεις να κάνεις με ανταγωνισμούς και «διπλές» καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έξαρση της επικοινωνίας

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμα σου με έξτρα δραστηριότητες, που όμως δεν έχουν όλες τους την ίδια βαρύτητα, ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές να μην αξίζουν καν την προσοχή σου. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, αφού όμως θα πάρεις αυτά που θέλεις, η μέρα σου θα κλείσει θετικά και… τέλος καλό, όλα καλά!
Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σου «ξανοίγει» δουλειές, ζητώντας σου «να μην αναβάλλεις για αύριο, ότι μπορείς να κάνεις σήμερα»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αναδεικνύει την νεανικότητα και την «φρεσκάδα» σου αλλά σε κάνει και πιο χαλαρό/η απέναντι στους κάθε λογής πειρασμούς, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια νέα γνωριμία και μια άλλη που ήδη «τρέχει».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά διλήμματα

Γενικά
Με τον Άρη στον Ζυγό, δεν αποκλείεται να βρεθείς προσωρινά σε συναισθηματικό… πανικό αλλά όπως θα διαπιστώσεις «γίνεται πολύ κακό για το τίποτα»! Παράλληλα, στο «μέτωπο» των οικονομικών, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται κι ίσως κάποια στιγμή πιστέψεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχο σου. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να λάβεις σημαντικές βοήθειες και το ισοζύγιο σου θα αποβεί θετικό. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει κι ένα δώρο, που θα σε συγκινήσει.

Ερωτικά
Με τον Άρη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, οι προκλήσεις δεν θα σου λείψουν, κάθε άλλο μάλιστα. Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι φαίνεται να κινούνται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την υλοποίηση μιας σταθερής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη στο πλευρό σου

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρήζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και το καλό είναι πως με την συνδρομή του Δία και της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με σχετική ευκολία, ακόμη κι αν… δεν διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα! Γι’ αυτό δες τα πράγματα πιο αισιόδοξα και μην αφήνεις χώρο στην ζωή σου για γκρίνιες και «μίζερες» κριτικές, που το μόνο που κάνουν είναι να «κόβουν» από την τύχη σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σου ζητά να ξεκαθαρίσεις οριστικά μια οικογενειακή υπόθεσή σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε προικίζει με την… χάρη και την ομορφιά της και ίσως η ημέρα να σου μείνει πραγματικά αξέχαστη! Αν μάλιστα κάνεις μια νέα γνωριμία φαίνεται πως έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε σχέση της αρεσκείας σου.

ΛΕΩΝ

Χαλάρωση και ενδοσκόπηση

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει, επιτυγχάνοντας τελικά μια εσωτερική εναρμόνιση που θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ καλύτερα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής. Σε ανάλογο μήκος κύματος, ο Άρης στον Ζυγό σε βοηθά να απορροφήσεις ένα «πακέτο» γνώσης, μέσα σε λίγο χρόνο αρκεί να μείνεις μακριά από εξωτερικές εντάσεις. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οχλήσεις από συγγενείς ή γείτονες.

Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να εκτιμήσουν τα προσόντα σου τόσο στη δουλειά, όσο και στις πιο προσωπικές στιγμές σου κι αν σου έχει λείψει η ερωτική «οικογενειακή» ατμόσφαιρα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα καλά της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινωνική ζωή

Γενικά
Με την Σελήνη στον Καρκίνο, νέες γνωριμίες «ακυρώνουν» την μοναξιά σου, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα ωφεληθείς πολλαπλά, αφού εκτός από την υποστήριξη στις επιδιώξεις σου, μπορεί να κερδίσεις και μια αξιόλογη φιλία. Όσο για τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς σχετικά ριψοκίνδυνα, αφού μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να αυξήσεις κατακόρυφα το εισόδημά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σου συνιστά να προσέχεις τα κάθε είδους «αρπακτικά».

Ερωτικά
Σήμερα οι εκδηλώσεις συμπάθειας προς το πρόσωπο σου μπορεί να λάβουν χαρακτήρα… ομοβροντίας, κάτι που σίγουρα θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, ακόμη όμως κι αν όλα αυτά σηματοδοτούν ένα γνήσιο ενδιαφέρον, θέλει πολύ… δουλειά ακόμη!

ΖΥΓΟΣ

Στόχος… επετεύχθη!

Γενικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου, πολλά είναι αυτά που δεν μπορούν να περιμένουν και το πιθανότερο είναι να «φορτσάρεις» προκειμένου να καλύψεις όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανάγκες σου. Και το ευτύχημα είναι πως με την συνδρομή της Σελήνης στον Καρκίνο, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου, φαίνεται να βρίσκουν αποδοχή ακόμη και σε κύκλους ή πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις κι ίσως είναι σκόπιμο να εκμεταλλευτείς άμεσα την θετική συγκυρία, ιδιαίτερα σε σχέση με τις οικονομικές προοπτικές σου!

Ερωτικά
Το «παιχνίδι» των σχέσεων καλά κρατεί και ο αυθορμητισμός σου συνδυασμένος με τις διαπραγματευτικές αρετές σου μπορεί να «ξεκλειδώσει» πολλές καρδιές. Πρόσεξε μόνον μήπως θίξεις το «δικαίωμα ιδιοκτησίας» κάποιου/ας και προκύψει… χοντρή παρεξήγηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κερδισμένες εντυπώσεις

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να οργανώσεις στοιχειωδώς τον χρόνο σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητες σου, κάτι βέβαια που για σένα είναι «παιχνιδάκι» και αναμένεται να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμη, με την συνδρομή της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, μέσα σε ένα ευχάριστο ή διασκεδαστικό κλίμα. Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Ζυγό σου συνιστά να προσέχεις τα νώτα σου!

Ερωτικά
Ο Δίας και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθούν να σου προσφέρουν ευκαιρίες για μια… γλυκιά ζωή, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να σε βάλουν σε πειρασμό και να την αποσταθεροποιήσουν. Κι εδώ είναι που ισχύει το «ουκ εν τω πολλώ το ευ».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομική αστάθεια

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων, χωρίς να υπολογίσεις το οικονομικό κόστος. Και παρότι προσωρινά μπορεί να μείνεις «ταπί και ψύχραιμος/η», θα υπάρξουν σίγουρα ανταμοιβές από αυτές που θεωρούνται ανεκτίμητες. Μπορείς ακόμη να ξεπεράσεις την όποια έλλειψη ρευστότητας με κάποιο μικρό δάνειο. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις φιλικές σχέσεις σου, ανεξάρτητα από το όποιο κόστος.

Ερωτικά
Μια υπόθεση που διαδραματίζεται στο παρασκήνιο, φαίνεται να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου αλλά ένα ηθικό δίλημμα, δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις. Επειδή όμως αργά ή γρήγορα θα… υποκύψεις στον πειρασμό, κοίταξε να το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά εξαρτώνται από τους άλλους

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διεκπεραιώσεις «εδώ και τώρα» μια σημαντική υπόθεσή σου. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει χωρίς «τριβές» και αντιστάσεις, αφού με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι εύκολο να βρεθείς ενώπιον ιδιοτροπιών ή συναισθηματικών «κολλημάτων». Παράλληλα όμως, θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να συμβούν και σε αγχώνουν, τελικά γίνονται ευκολότερα με την βοήθεια των άλλων, γι’ αυτό τελικά δεν θα χάσεις αν δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις και τα σχέδια σου.

Ερωτικά
Για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα οι χαρές των φίλων σου αλλά μέσα στο γενικότερο «παρεΐστικο» κλίμα ευφορίας δεν αποκλείεται να επωφεληθείς κι εσύ κερδίζοντας μια αγκαλιά ή ένα φιλί, που αν το θες, μπορεί να σε οδηγήσει και λίγο… μακρύτερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποικίλες εργασίες

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε βοηθά να «κατεβάσεις» ιδέες και να γίνεις πιο επινοητικός/η, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο, τόσο στις καθημερινές συναλλαγές σου, όσο και σε διαδικασίες επιμόρφωσης. Παράλληλα, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς αλλά εσύ μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, ώστε να μην υπάρξουν «παρατράγουδα»

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου υπόσχεται πολλές όμορφες στιγμές με αφορμή μια κατά τα άλλα επαγγελματική συνάντηση. Επιπλέον αν «ψάχνεσαι» μην διστάσεις να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να συμμετάσχεις σε ποικίλες εκδηλώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματική ανταπόκριση

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την δημιουργικότητα σου και το καλό είναι ότι η διάθεση σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Ίσως μόνο να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρεί ότι το παραμελείς. Επιπλέον, παρά τα όποια «πάνω-κάτω» της τύχης, το πιθανότερο είναι να βγεις κερδισμένος/η αν την… κυνηγήσεις! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σου συνιστά να ακολουθήσεις μια οικονομική πολιτική του τύπου«κτυπάω και φεύγω».

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα, το σύμπαν θα φροντίσει να σου στείλει μια καλή παρέα, ίσως μάλιστα να προβληματιστείς θετικά για την «πέραση» που έχεις. Χαλάρωσε λοιπόν, διασκέδασε και δες με… επιείκεια ακόμη και τις προτάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν.

 

Ετικέτες