ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου και πέρα από το ενδεχόμενο μιας προσωρινής φιλοξενίας, μπορείς να «κτυπήσεις» σε δύο μέτωπα: Να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να προβείς σε τεχνικές εργασίες ή παρεμβάσεις, που θα κάνουν τον χώρο σου πολύ πιο λειτουργικό. Επιπλέον, καλείσαι να διαχειριστείς συναισθηματικές αντιδράσεις των οικείων σου, που ίσως και να ξεφύγουν λίγο! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους και ομοϊδεάτες, όχι όμως για να συζητήσετε μόνον «περί ανέμων και υδάτων» αλλά και για να δρομολογήσετε μια κοινή οικονομική πολιτική.

Ερωτικά
Ναι μεν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία σου, την ίδια στιγμή όμως ο Άρης καιροφυλακτεί για να σου προσθέσει επιπλέον προβλήματα, μέσω ανταγωνισμών που μάλιστα μπορεί να «ξεφύγουν», συμβάλλοντας σε ένα «πολεμικό» κλίμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου κι ίσως πετύχεις μια συμφωνία ή πάρεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Την ίδια στιγμή βέβαια να θυμάσαι ότι θα σχολιαστούν και κάποιες πιο προσωπικές σου στιγμές αλλά… αυτά έχει η δόξα! Παράλληλα, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις σε τροφοδοτούν με έξτρα πληροφορίες και γνώσεις. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Καρκίνο καλείσαι να αναζητήσεις λύσεις και ιδέες στο παρελθόν και να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου κάποιες παραδοσιακές συνταγές, είτε αυτές αφορούν τις σχέσεις σου είτε την μαγειρική!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό συμβάλλει στη βελτίωση της ψυχολογίας σου, κάτι που σίγουρα ανοίγει τον δρόμο για νέες επιτυχίες! Ωστόσο στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήσεις να εννοούνται πράγματα, χωρίς να προχωρήσεις στην πράξη, αφού κάθε «νομιμοποίηση» δείχνει δύσκολη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας αυξάνει κατακόρυφα την περιέργειά σου, ενώ ταυτόχρονα σε φέρνει πιο κοντά στην «πηγή» πληροφοριών άλλοτε χρήσιμων κι άλλοτε όχι! Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί να μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό και γενικότερα να διαφωτιστείς μέσω τρίτων για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο, οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να κάνεις μια έρευνα αγοράς είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν τις ιδανικές απαντήσεις στους προβληματισμούς ή τις αναζητήσεις σου, ξεκινώντας ίσως από τους οικείους σου. Στο πρόγραμμα βέβαια είναι και μια σειρά αγορών-προμηθειών για το σπίτι.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν κάποια πράγματα φαίνονται «πολύ καλά για να είναι αληθινά», η Αφροδίτη στον Κριό σε προδιαθέτει να αφήσεις πίσω σου κάθε σκοτούρα και να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας καλής παρέας, με φιλικό αλλά και ερωτικό «πρόσημο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου στρέφει την προσοχή των άλλων, ίσως και τα φώτα της δημοσιότητας, επάνω σου, αναδεικνύοντας τα προτερήματα και τα ταλέντα σου. Αν όμως θες πραγματικά να πετύχεις το «κάτι παραπάνω», θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές κάποιων που σε αγαπούν και επιζητούν το καλό σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια προσπάθησε να μην επηρεαστείς αρνητικά, ούτε να στενοχωρηθείς από την δυσθυμία κάποιων να ανταποκριθούν στα αιτήματά σου, αφού δεν είναι δυνατόν να σε «εγκρίνουν» όλοι/ες. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας ευνοεί μια οικονομική ρύθμιση ή συμφωνία, ενώ μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες ή κύκλους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να «λάμψεις» κοινωνικά, ίσως μάλιστα να σου δημιουργήσει «υψηλές» προσδοκίες, για την ώρα όμως καλό είναι να προσέχεις, αφού η συναισθηματική αστάθεια που σε διέπει μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει στο να αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα «κλειστό» κλαμπ αλλά και γενικότερα στην δικτύωσή σου με πρόσωπα κύρους, που έχουν την διάθεση, τον τρόπο και τα μέσα να σε υποστηρίξουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου απονεμηθεί ένα βραβείο ή να τιμηθείς για το έργο σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ξεκουραστείς περισσότερο, δίνοντας έμφαση και σε ζητήματα που αφορούν στην ψυχική και σωματική σου ευεξία. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις για την δράση ατόμων που σου «έπαιξαν παιχνίδι», αν όμως έχεις κατά κάποιο τρόπο κι εσύ «λερωμένη την φωλιά σου», ετοιμάσου να εξηγηθείς!

Ερωτικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο, αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση, αφού εμπλέκονται περισσότερα του ενός πρόσωπα. Ίσως η αποστασιοποίησή σου από κάθε είδους «μηχανορραφία» να είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντάς σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Είναι λοιπόν πιθανό να κάνεις νέους φίλους, από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να απογοητευτείς προς στιγμήν από την συμπεριφορά ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει στην υπογραφή μιας συμφέρουσας επαγγελματικής ή οικονομικής συμφωνίας, αλλά και να σε βοηθήσει να αποκτήσεις εργαλεία, συσκευές και αξεσουάρ, που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι θα λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις για τα καλά! Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως τελικά επενδύσεις συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο που «έχει ρίξει δίχτυα» και κοιτάζει αποκλειστικά και μόνον το συμφέρον του.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα, αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Φυσικά θα υπάρξουν και… αντιφρονούντες αλλά εδώ είναι που θα «λάμψει» το άστρο της διπλωματικότητάς σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική συμφωνία ή ρύθμιση που θα σε απελευθερώσει. Επιπλέον, ευνοούνται οι αγορές αλλά και οι επενδυτικές κινήσεις, που σε αυτήν την φάση μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη απέναντί σου, η γοητεία σου κορυφώνεται αλλά αν θες να αποφύγεις πιθανά «παρατράγουδα» ή διαψεύσεις στην συνέχεια, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που αντικειμενικά κρίνονται ως υπερβολικές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει μια επικερδή πρόταση ή συνεργασία, ενώ γενικότερα σε βοηθά να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τη ρύθμιση ενός περιουσιακού ζητήματος αλλά και μεταβολές στον χώρο σου, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει πρόθυμη να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τα σχέδια και τα οράματά σου. Φρόντισε, ωστόσο, να μην αναλωθείς στην «συγκομιδή» άχρηστων πληροφοριών για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Ευνοούνται ακόμη οι δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα και τα ταξίδια.

Ερωτικά
Ένα φλερτ στη δουλειά σου ή κατά τη διάρκεια μιας εργασίας «ρουτίνας» μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ή να περάσεις πολύ καλύτερα, αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο «μεγάλο», καλό είναι να μην βιαστείς, ούτε να ενθουσιαστείς, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο εξυπηρετεί τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο και την… όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Επιπλέον, ευνοούνται οι περιουσιακές, ασφαλιστικές και φορολογικές ρυθμίσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε μήπως λειτουργήσεις συναισθηματικά σε μια υπόθεση όπου «χωρά» μόνον η λογική, με συνέπεια να υποστείς μια οικονομική ζημιά. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα σε σχέση με την προώθηση ή την διαφήμισή τους κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή ή να δικτυωθείς με άτομα και κύκλους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε «ανεβάζει» ψυχολογικά κι ίσως σε φέρει ενώπιον μια επιλογής που φαίνεται κατάλληλη για σένα. Τα πράγματα όμως μπορεί να πάρουν στραβό δρόμο, όταν θελήσεις να δώσεις πολύ σοβαρή διάσταση σε μια υπόθεση που… δεν την έχει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο θέλει να σε βάλει στο «κλαμπ» των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, οι επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μη διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε… αναδείξουν! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να προκύψει μια προσωρινή «αρρυθμία» σε μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με την Δήμητρα σε ωθεί να επισπεύσεις κάποιες διαδικασίες οικονομικού χαρακτήρα, ενώ εξυπηρετεί άριστα τις δημιουργικές αναζητήσεις σου, δημιουργώντας τις συνθήκες για κοινωνικά ανοίγματα και μια καλή παρέα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να περιορίσεις τις εξωτερικές αναζητήσεις σου, φτιάχνοντας «ατμόσφαιρα» στο σπίτι σου ή σε έναν προσωπικό σου χώρο. Εκεί μπορείς να «παρασύρεις» τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, ζώντας ό,τι ποθεί η καρδιά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε πρόσωπα με τα οποία θα συνεργαστείς, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει και σε μια περιουσιακή ρύθμιση ή κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σου πλαίσιο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο προσδίδει νέο ενδιαφέρον στις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις δυνατότητές σου και θα σε κάνει να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επιπλέον βέβαια, σε καλεί να διεκπεραιώσεις αρκετές υποθέσεις της καθημερινότητας και μπορεί τελικά να μην σου φτάσει ο χρόνος για όλα, σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού καιροφυλακτεί μια μικρή αδιαθεσία!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να ζήσεις όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής, αν όμως αρχίσεις να σκέφτεσαι και να «ψάχνεις» το θέμα πιο σοβαρά, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις σε απογοητευτικά συμπεράσματα ως προς την.. αξιοπιστία!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και φυσικά να… παίξεις! Επιπλέον όμως, σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε συναισθηματικές μεταπτώσεις και μην απορήσεις, αν στην διάρκεια της ημέρας βρεθείς πολλές φορές από τον «παράδεισο» στην «κόλαση» και αντιστρόφως. Ίσως μάλιστα να «ευθύνεται» για αυτό και η στάση ενός προσώπου που αγαπάς. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα και πέρα από τις πληροφορίες που θα συλλέξεις ίσως να καρπωθείς οφέλη μέσα από μια συμφωνία ή συνεργασία, που μπορεί να είναι και μυστική.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι αυτά που φαντάζεσαι είναι πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα, ίσως όμως τελικά, ύστερα από μια επίμονη ενθάρρυνση από ένα πρόσωπο που σε θέλει πολύ, να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό» στην σεξουαλική σου ζωή!

Ετικέτες